Οι πάπιες στο HOA προκαλούν ανησυχία μεταξύ των ιδιοκτητών κατοικιών της NC

3
Οι πάπιες στο HOA προκαλούν ανησυχία μεταξύ των ιδιοκτητών κατοικιών της NC

Ένα κοπάδι από πάπιες σε μια κοινότητα HOA στη Βόρεια Καρολίνα έχει τραβήξει την προσοχή των κατοίκων, ωθώντας τους να αναλάβουν δράση.

Δράση Πρώην Μέλους Δ.Σ

Οι κάτοικοι μιας ένωσης ιδιοκτητών σπιτιού στο Mooresville κάνουν ό,τι μπορούν για να περιορίσουν τον αριθμό των πάπιων στην κοινότητά τους. Η γειτονιά Curtis Pond φιλοξενεί περίπου 37 πάπιες και υδρόβια πτηνά.

Σύμφωνα με τον Kenneth Love, δικηγόρο της ένωσης, η αύξηση του αριθμού των παπιών μπορεί να εντοπιστεί σε ένα πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Πριν από περίπου δύο χρόνια, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου ήθελε να προσθέσει περισσότερες πάπιες στη λίμνη.

[wpadcenter_adgroup adgroup_ids=218 align=’none‘ num_ads=10 num_columns=1]

Χωρίς να ζητήσει έγκριση από άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ή ιδιοκτήτες σπιτιού, αυτό το μέλος του διοικητικού συμβουλίου ανέλαβε να προσθέσει δέκα πάπιες. Το μέλος χρησιμοποίησε 2.500 $ από τα κεφάλαια του HOA για να αγοράσει τις πάπιες και τα τρόφιμα.

«Δεν έχουμε κανένα αρχείο της ψηφοφορίας, ούτε έγκριση ιδιοκτήτη σπιτιού ή οτιδήποτε για να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα κεφάλαια», είπε ο Love τοπικά νέα. «Φαίνεται ότι μόλις βγήκε έξω και το έκανε».

Οι ειδικοί της άγριας ζωής ζυγίζουν

Σύμφωνα με πληροφορίες, ειδικοί στην άγρια ​​ζωή εξέφρασαν την ανησυχία τους για τα επίπεδα νιτρικών αλάτων στη λίμνη. Η αύξηση του αριθμού των υδρόβιων πτηνών συνέβαλε άμεσα στην αύξηση των επιπέδων νιτρικών αλάτων. Μετά από αυτό, η HOA έστειλε μια επιστολή ενημερώνοντας τους ιδιοκτήτες σπιτιού ότι οι πάπιες θα παραμείνουν.

Τα νιτρικά άλατα μπορεί να έχουν δηλητηριώδη αποτελέσματα στην άγρια ​​ζωή. Όμως, σύμφωνα με αυτούς τους ειδικούς της άγριας ζωής, είναι καλύτερο να επιτρέψουμε στη φύση να κάνει το δικό της. Η HOA ζητά από τους ιδιοκτήτες σπιτιού να απόσχουν να φέρουν περισσότερες πάπιες ή να ταΐσουν τις υπάρχουσες.

Κατάχρηση κεφαλαίων

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου έχουν καταπιστευματικό καθήκον να ενεργούν προς το συμφέρον της ένωσης, συμπεριλαμβανομένης της δαπάνης των κεφαλαίων της ένωσης με σύνεση και με εύλογο τρόπο. Αυτά τα HOA τείνουν να χειρίζονται μεγάλα ποσά μετρητών, επομένως δεν είναι ασυνήθιστο για ένα ή δύο μέλη του διοικητικού συμβουλίου να υποκύψουν στον πειρασμό.

Ο Love λέει ότι μια έρευνα για την κατάχρηση κεφαλαίων βρίσκεται σε εξέλιξη για το ζήτημα των κεφαλαίων της γειτονιάς Mooresville.

Schreibe einen Kommentar