Μια γρήγορη συμβουλή για να κάνετε περισσότερες πωλήσεις και να σπαταλάτε λιγότερο χρόνο στην επιχείρησή σας στο Διαδίκτυο

1
Μια γρήγορη συμβουλή για να κάνετε περισσότερες πωλήσεις και να σπαταλάτε λιγότερο χρόνο στην επιχείρησή σας στο Διαδίκτυο

Ενημέρωση από τη Λία

Εδώ με μια γρήγορη συμβουλή πωλήσεων για εσάς τους επιχειρηματίες!

Περισσότερο από ποτέ, έχω δει ανθρώπους να βασίζονται υπερβολικά στην εφαρμογή Instagram ως τρόπο εύρεσης πελατών. Αν είστε εσείς, αυτό δεν έχει σκοπό να σας κάνει να νιώθετε ενοχές ή ντροπή, απλώς να σας βοηθήσει να δείτε ότι υπάρχουν τόσα άλλα μέρη—και στην πραγματικότητα νομίζω καλύτερα μέρη— για να βρείτε πελάτες.

Επιτρέψτε μου λοιπόν να το αναλύσω λίγο σε περίπτωση που αποκλείετε πελάτες λόγω μιας εφαρμογής.

Τώρα, το Instagram έχει σίγουρα τη θέση του στην επιχείρηση. Λατρεύω το Instagram, μου αρέσει να συνδέομαι με ανθρώπους στο Instagram και να μοιράζομαι μέρη της ζωής μου στο Instagram. Αλλά δεν βασίζομαι και δεν συνιστώ να βασίζεστε στο Instagram για να βρίσκετε την πλειοψηφία των πελατών σας.

Αυτό συμβαίνει επειδή το Instagram είναι ένα πολύ καλό εργαλείο φροντίδας—σημαίνει ότι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σας γνωρίσουν οι άνθρωποι αφού έχουν ήδη μάθει ποιος είσαι, αφού έχουν ήδη βρει κάτι που έχετε δώσει αξία ή όταν έχουν ήδη ακούσει για εσάς. Αλλά όσον αφορά το να βασίζεστε σε μια εφαρμογή στο τηλέφωνό σας για να σας βρουν οι άνθρωποι, πιστεύω ότι κλέβετε τις δυνατότητές σας και πουλάτε λίγο τον εαυτό σας.

Ακολουθούν ορισμένα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να βεβαιωθείτε ότι ανοίγετε άλλους δρόμους για τους πελάτες και δεν βασίζεστε υπερβολικά στο Instagram.

Προσκαλέστε άτομα που σας ακολουθούν στο Instagram στη λίστα email σας.

Το Instagram δεν είναι ένας κακός τρόπος για να σας βρίσκουν οι πελάτες, απλώς δεν είναι ο μόνος τρόπος και δεν θα βασιζόμουν αποκλειστικά. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να τα αφαιρέσετε από την εφαρμογή και στη λίστα email σας, όπου έχετε μια πιο στενή σύνδεση μαζί τους και δεν βασίζεστε σε έναν αλγόριθμο ή στον Mark Zuckerberg για να καθορίσετε πώς θα προσεγγίσετε άτομα και πόσα άτομα θα προσεγγίσετε.

Αναλύστε από πού προέρχονται οι πελάτες σας στο παρελθόν και αναγνωρίστε από ποια άλλα μέρη έχουν περάσει.

Είτε πρόκειται για παραπομπές, διαφήμιση στο Facebook, διαδικτυακό σεμινάριο, podcast ή οτιδήποτε άλλο. Και αν η απάντηση είναι καμία, τότε υποθέτω ότι θέλετε πραγματικά περισσότερους πελάτες και θα σας παροτρύνω να βρείτε τουλάχιστον δύο ακόμη τρόπους δημιουργίας δυνητικών πελατών για να προσελκύσετε άτομα στη λίστα email σας. Το πρόγραμμά μας Πωλήσεις βάσει υπηρεσιών σάς δείχνει πώς να το κάνετε αυτό.

Αλλάξτε τη στρατηγική σας στο Instagram σε αυτή της ανατροφής.

Ποιος τύπος περιεχομένου θα μπορούσε πραγματικά να τροφοδοτήσει το κοινό σας, όχι απλώς να αφοσιωθεί στο να σας προσλαμβάνουν άτομα;

Schreibe einen Kommentar