Μεγάλο γεγονός! Kuami Eugene, Keche, Efya Nocturnal & Comedians OB Amponsah, Jacinta To Shake UK στις 18 Μαρτίου

3
Μεγάλο γεγονός!  Kuami Eugene, Keche, Efya Nocturnal & Comedians OB Amponsah, Jacinta To Shake UK στις 18 Μαρτίου

Οι συνελεύσεις περιμένουν μια βραδιά μουσικής και διασκέδασης στην επερχόμενη εκδήλωση μουσικής και κωμωδίας με το όνομα Ghana @ 66 Concert στο Λονδίνο.

Η συναυλία, η οποία αποτελεί στοιχείο του εορτασμού της Ανεξαρτησίας της Γκάνας στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα περιλαμβάνει παραστάσεις από αρκετούς γνωστούς ερμηνευτές από τη Γκάνα, συμπεριλαμβανομένων των Kuami Eugene, Keche και Efya καθώς και μερικών από τους καλύτερους κωμικούς stand-up της Γκάνα, συμπεριλαμβανομένων των OB Amponsah και Heiress Jacinta. Το Alordia Promotions, το Versatile Music και το Akwaaba UK είναι όλοι συνεισφέροντες στην παρθενική έκδοση που υποστηρίζεται από την Pan African Arts Society στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Συμβαίνει στο Dominion Center στο Λονδίνο το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023, οι πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν από το Sammyflextv.com υποδηλώνουν ότι οι άνθρωποι στο Λονδίνο δεν μπορούν να περιμένουν αυτό το γεγονός στον μήνα ανεξαρτησίας της Γκάνας. Οι δημοσιογράφοι του Sammy Flex TV θα είναι εκεί για κάλυψη.

Διαβάστε παρακάτω περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις διαδικασίες απόκτησης εισιτηρίων:

Αποθηκεύσετε την ημερομηνία 👇🏿 Η επίσημη συναυλία Ghana @66 γίνεται ζωντανά στο Dominion Center στο Λονδίνο 🇬🇧 στις 18 Μαρτίου 2023. Ελάτε να απολαύσετε αποκλειστική μουσική και κωμωδία. Οι ζωντανές εμφανίσεις είναι οι @kuamieugene @kecheglobal @ob_amponsah @heiressjacinta @efya_nokturnal Η εκδήλωση υποστηρίζεται από τον @paasofficial Πάρτε το εισιτήριό σας εδώ 👇🏿 https://shoobs.com/events/78860/ghana-66-concert Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ ευγενικά 📞 07771 483341

Γράφει η Σάντρα!!!

Schreibe einen Kommentar