«Μακάρι να είχα την ελευθερία να περπατάω σαν τρελός» – αποκαλύπτει ο Wanlov Kublor

0
«Μακάρι να είχα την ελευθερία να περπατάω σαν τρελός» – αποκαλύπτει ο Wanlov Kublor

Ο Wanlov ο Kubolor αποκάλυψε ότι ζηλεύει τα άτομα με διανοητικά προβλήματα λόγω της ελευθερίας που έχουν να περπατούν γυμνοί.

Ο Wanlov είναι γνωστός για τη μοναδική του αίσθηση μόδας, η οποία συχνά τον περιλαμβάνει να φοράει μίνιμαλ ρούχα, και εξέφρασε την επιθυμία να περπατήσει γυμνός, παρόμοια με κάποια άτομα με νοητικά προβλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είναι εκπαιδευτικός και δεν προσποιείται – Η Paulina Oduro επαινεί τον Kofi Kinaata

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Ghanaweb, ο Wanlov είπε: «Ζηλεύω τους τρελούς. Λέω, γιατί περπατάς γυμνός και κανείς δεν νοιάζεται; Οι άνθρωποι θα σταματούσαν να ενδιαφέρονται αν το έκανα τώρα… [pause]… ίσως αν το έκανα για πολύ καιρό».

Ωστόσο, ανέφερε ότι μπορεί να μην είναι τυχερός ως ψυχικά προβλήματα γιατί η αστυνομία πιθανότατα θα τον συλλάβει.

Αστειεύτηκε μάλιστα ότι χρειαζόταν αρκετά χρήματα για να πληρώσει πρόστιμο στην αστυνομία σε περίπτωση που συλληφθεί για δημόσιο γυμνό

«Νομίζω ότι πρέπει να έχω αρκετά χρήματα σε περίπτωση που με συλλάβουν για δημόσιο γυμνό. Μέχρι να καταλάβουν ότι ίσως έχω κάποιο ψυχικό πρόβλημα, δεν θα με αφήσουν ήσυχο». αυτός πρόσθεσε.

Ο Wanlov προχώρησε περισσότερο για να υποδείξει ότι ίσως χρειαστεί να προσποιηθεί μια ψυχική ασθένεια για να αποφύγει τη δίωξη.

Επιπλέον, ο Wanlov εξήγησε γιατί προτιμά να φοράει minimal ρούχα. Δήλωσε ότι το ανθρώπινο σώμα είναι σαν ένα σύστημα κλιματισμού που λειτουργεί με τον ιδρώτα και όταν το αεράκι έρχεται σε επαφή με τον ιδρώτα, δροσίζει γρήγορα το σώμα.

Ωστόσο, όταν κάποιος φοράει ρούχα και ο άνεμος φυσάει ενάντια στα ρούχα που έχουν εμποτιστεί από τον ιδρώτα, το αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Δεν απάντησα στο diss κομμάτι του Amerado γιατί δεν είναι στο επίπεδό μου» – καυχιέται ο Medikal

Schreibe einen Kommentar