Μαθήματα επαυξημένης πραγματικότητας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα

0
Μαθήματα επαυξημένης πραγματικότητας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα

Από το Ιστολόγιο Cool Cat Teacher της Vicki Davis

Ακολουθήστε το @coolcatteacher στο Twitter

Χρειάζεστε ασφαλείς, διασκεδαστικούς τρόπους για τους μαθητές να συνδέονται και να μαθαίνουν διατηρώντας τις αποστάσεις τους στην τάξη; Οι εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας μπορεί να είναι για εσάς! Είναι αξιοσημείωτο ότι υπάρχουν βέλτιστες πρακτικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διδάξετε μαθηματικά, ELA και άλλα χρησιμοποιώντας την Επαυξημένη Πραγματικότητα. Στη σημερινή εκπομπή, ο Mitchell Weisburg, συνιδρυτής της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Games4Ed, μοιράζεται τις βέλτιστες παιδαγωγικές πρακτικές για τη χρήση της επαυξημένης πραγματικότητας στην τάξη. Επιπλέον, ο Mitch συσχετίζει την επαυξημένη πραγματικότητα με τις παιδαγωγικές πρακτικές που χρησιμοποιούνται στη Φινλανδία. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πώς να σχεδιάζουμε μαθήματα με προσωπικό ενδιαφέρον για να προσελκύσουμε μαθητές που αγωνίζονται να συμμετάσχουν.

Μαθήματα επαυξημένης πραγματικότητας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα (1)

Ανάδοχος: Τουρνουά μαθημάτων προαγωγής καθηγητών Το bracket challenge επιστρέφει ξανά για τέταρτη συνεχή χρονιά και η ψηφοφορία είναι πλέον ανοιχτή από τις 22 Μαρτίου έως τις 31 Μαρτίου. Επί του παρόντος, το φετινό „Θυμάμαι όταν. . . Εκδοση“ περιλαμβάνει 32 σενάρια που τόσο χάνουν όσο και δεν χάνουν οι εκπαιδευτικοί σχετικά με τη ζωή στην τάξη πριν από το 2020. Για παράδειγμα, πράγματα όπως «βγάζοντας μαθητές σε εκδρομές εναντίον διοργάνωσης πάρτι στην τάξη» ή «ασκήσεις πυρκαγιάς που εκτροχιάζουν το μάθημά σας έναντι χαλασμένου κλιματιστικού». Λοιπόν, εγγραφείτε και ψηφίστε ποια σενάρια θέλετε να δείτε να προηγούνται σε κάθε γύρο και δείτε τους νικητές να ανακοινώνονται την 1η Απριλίου. Αυτό θα είναι διασκεδαστικό! Επίσκεψη coolcatteacher.com/tournament για να μάθετε περισσότερα και να αρχίσετε να ψηφίζετε!

Ακούστε τον Mitch Weisberg Μοιραστείτε ιδέες σχεδίου μαθήματος επαυξημένης πραγματικότητας

Εγγραφείτε στο Show

Ακούγονται podcas 10 λεπτών για καθηγητές

Σχετικοί πόροι – Επαυξημένη πραγματικότητα

Mitchell Weisberg – Βιογραφικό όπως υποβλήθηκε

Ο Mitch βοηθά τους οργανισμούς να επιτύχουν στην αγορά της εκπαίδευσης. Επιπλέον, ο Mitch συνίδρυσε τους Academic Business Advisors το 2005, για να βοηθήσει τους οργανισμούς να προσεγγίσουν δασκάλους και μαθητές στις ΗΠΑ.

Το 2014, ο Mitch ίδρυσε την Edchat Interactive μαζί με τον Tom Whitby και τον Steve Anderson. Το Edchat Interactive μοιράζεται τις βέλτιστες πρακτικές μεταξύ των εκπαιδευτικών μέσω ζωντανών διαδικτυακών διαδραστικών εκδηλώσεων.

Τον Ιανουάριο του 2015, ο Mitch ίδρυσε τη μη κερδοσκοπική Games4Ed μαζί με τον Larry Cocco. Το Games4Ed διευκολύνει τις συνεργασίες μεταξύ εκπαιδευτικών, ερευνητών, προγραμματιστών παιχνιδιών, εκδοτών και πολιτικών για την περαιτέρω χρήση παιχνιδιών και άλλων καθηλωτικών στρατηγικών στα σχολεία. Ο Mitch υπηρέτησε στο διοικητικό συμβούλιο του Ed-Tech Industry Network (ETIN) του SIIA από το 2012-2019, ήταν συμπρόεδρος από το 2015-2016 και ήταν ο πρόεδρος το 2019.

Επί του παρόντος, από τον Ιανουάριο του 2019, ο Mitch έγινε COO των ΗΠΑ της 3DBear, μιας φινλανδικής εταιρείας EdTech που χρησιμοποιεί την Επαυξημένη Πραγματικότητα για να παρακινήσει τους μαθητές να ασχοληθούν και να μάθουν βαθιά. Αν σε ενδιαφέρει καθόλου τι έκανε ο Μιτς πριν το 2005, αγόρασέ του ένα ποτήρι κρασί και ρώτα. Υπόδειξη: δίδαξε και ανέπτυξε πάνω από 200 μαθήματα.

Ιστολόγιο: https://blog.academicbiz.com/

Twitter: @Weisburghm

Αποκάλυψη της σύνδεσης υλικού: Αυτό είναι ένα „επεισόδιο podcast με χορηγία“. Η εταιρεία που το υποστήριξε με αποζημίωσε μέσω πληρωμής σε μετρητά, δώρου ή κάτι άλλο αξιόλογο για να συμπεριλάβω μια αναφορά στο προϊόν της. Ανεξάρτητα, προτείνω μόνο προϊόντα ή υπηρεσίες που πιστεύω ότι θα είναι καλές για τους αναγνώστες μου και είναι από εταιρείες που μπορώ να προτείνω. Το αποκαλύπτω αυτό σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου 16 CFR, Μέρος 255: „Οδηγοί σχετικά με τη χρήση εγκρίσεων και μαρτυριών στη διαφήμιση.“

The post Μαθήματα επαυξημένης πραγματικότητας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα εμφανίστηκε πρώτα στο Cool Cat Teacher Blog by Vicki Davis @coolcatteacher βοηθώντας τους εκπαιδευτικούς να είναι εξαιρετικοί κάθε μέρα. Νιάου!

Schreibe einen Kommentar