Καλώς ήρθατε – διεθνής αστρονομική ένωση

0
Καλώς ήρθατε – διεθνής αστρονομική ένωση
Βοηθός Γενικός Γραμματέας
Βοηθός Γενικός Γραμματέας

Η Εκτελεστική Επιτροπή αποτελείται από τον Πρόεδρο της Ένωσης, τον εκλεγμένο Πρόεδρο, έξι Αντιπροέδρους, τον Γενικό Γραμματέα και τον Βοηθό Γενικό Γραμματέα που εκλέγεται από τη Γενική Συνέλευση με πρόταση της Ειδικής Επιτροπής Υποψηφιοτήτων (ΕΕΕ). Η Εκτελεστική Επιτροπή αποσπάται από δύο Συμβούλους, δηλαδή τον προηγούμενο Πρόεδρο και τον προηγούμενο Γενικό Γραμματέα.

Τα στελέχη της Ένωσης είναι ο Πρόεδρος, ο Εκλεγμένος Πρόεδρος, ο Γενικός Γραμματέας και ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας. Αποφασίζουν βραχυπρόθεσμα ζητήματα πολιτικής στο πλαίσιο των γενικών πολιτικών της Ένωσης όπως αποφασίζονται από τη Γενική Συνέλευση και ερμηνεύονται από την Εκτελεστική Επιτροπή.
Για πρόσβαση στην «Περιορισμένη περιοχή», παρακαλούμε εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας που σας έχει αποσταλεί μέσω email. Ωστόσο, ενδέχεται η διεύθυνση e-mail που χρησιμοποιήθηκε να μην είναι έγκυρη ή να μην έχουμε καθόλου διεύθυνση e-mail. Σε περίπτωση που δεν λάβατε τη σύνδεσή σας, επικοινωνήστε με την IAU κάνοντας κλικ στην καρτέλα «Επικοινωνήστε μαζί μας» του οριζόντιου μενού και ζητήστε τη σύνδεσή σας.

Εάν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο μέλλον, θα μπορείτε να τον στέλνετε αυτόματα μέσω email με τη βοήθεια του ονόματος χρήστη σας (κάντε κλικ παρακάτω στο: „Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας;“) Εάν ξεχάσετε το όνομα χρήστη σας στο μέλλον, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Για να διευκολύνετε το έργο της Γραμματείας της IAU και να εξοικονομήσετε χρόνο, σημειώστε προσεκτικά το όνομα χρήστη σας.

Μπορείτε να τροποποιήσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, όταν είστε συνδεδεμένοι, στη Φόρμα Ταυτότητάς σας (σε λειτουργία „τροποποίηση“). Η Διεθνής Αστρονομική Ένωση (IAU) ιδρύθηκε το 1919. Αποστολή της είναι να προάγει και να προστατεύει την επιστήμη της αστρονομίας σε όλες τις πτυχές της μέσω διεθνούς συνεργασίας. Τα μεμονωμένα μέλη του είναι επαγγελματίες αστρονόμοι σε όλο τον κόσμο, στο Ph.D. επίπεδο ή πέρα ​​και δραστηριοποιείται στην επαγγελματική έρευνα και εκπαίδευση στην αστρονομία. Ωστόσο, η IAU διατηρεί φιλικές σχέσεις και με οργανισμούς που περιλαμβάνουν ερασιτέχνες αστρονόμους στα μέλη τους. Τα εθνικά μέλη είναι γενικά άτομα με σημαντικό επίπεδο επαγγελματικής αστρονομίας. Η IAU αποτελείται από 8.858 Μεμονωμένα Μέλη σε 85 διαφορετικές χώρες παγκοσμίως, εκ των οποίων τα 62 είναι Εθνικά Μέλη (σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του Αυγούστου 2006).

Η IAU χρησιμεύει επίσης ως η διεθνώς αναγνωρισμένη αρχή για την ανάθεση ονομασιών σε ουράνια σώματα και τυχόν επιφανειακά χαρακτηριστικά σε αυτά. Ειδήσεις 6 Ψηφίσματα που εγκρίθηκαν στο GA-XXVI Ενημερωμένο καταστατικό, νόμοι και κανόνες εργασίας τώρα on-line Ειδήσεις από IAU XXVIth Γενική Συνέλευση Ενημερωτικό δελτίο αριθ. 5 τώρα διαθέσιμο The Peter Gruber Fellowships 2006

Ημερομηνίες και προθεσμίες 01 Νοεμβρίου 2006 Συνεισφορές για τα κυριότερα σημεία της Αστρονομίας Τόμος 14 οφειλόμενος στη Γραμματεία της IAU 01 Νοεμβρίου 2006 Συνεισφορές για Συναλλαγές XXVIB οφειλόμενες στη IAU, ληξιπρόθεσμες στη Γραμματεία της IAU
01 Δεκεμβρίου 2006 2008 Συνεδριάσεις της IAU: Προθεσμία για κάθε επιστημονική συνάντηση της IAU που προτείνει να υποβάλει στον ιστότοπο της πρότασης της IAU την τελική πρόταση και ένα αρχείο που περιέχει επιστημονική αιτιολογία, προσχέδιο προγράμματος, κατάλογο δοκιμαστικών ομιλητών και έκθεση επικοινωνίας με ΑΣ, CP και /ή WGP

Schreibe einen Kommentar