Ιδέες προετοιμασίας για τα Χριστούγεννα που θα σας εξοικονομήσουν χρήματα!

0
Ιδέες προετοιμασίας για τα Χριστούγεννα που θα σας εξοικονομήσουν χρήματα!

Προετοιμαστείτε για τα Χριστούγεννα νωρίς και περάστε διακοπές χωρίς άγχος με αυτήν τη δωρεάν λίστα ελέγχου προετοιμασίας Χριστουγέννων, καθώς θα εξοικονομήσετε πολλά χρήματα!Αν ψάχνετε για Ιδέες προετοιμασίας Χριστουγέννων, είναι ασφαλές να πούμε ότι είστε εντάξει με τον προγραμματισμό των διακοπών σας πολύ νωρίτερα από την πλειοψηφία. Η πλειοψηφία περιμένει μέχρι την τελευταία εβδομάδα, προσπαθώντας να ολοκληρώσει τα πάντα και να τυλιχτεί κάθε δώρο, αλλά όχι εσείς.

Φυσικά, μπορεί να είναι λίγο περίεργο να το σκεφτείς Ιδέες προετοιμασίας Χριστουγέννων ενώ είσαι καθ‘ οδόν για την παραλία αυτό το καλοκαίρι, αλλά σου υπόσχομαι ότι δεν θα είναι μάταιο. Αν θέλετε να αποφύγετε τις οικονομικές δυσκολίες και το άγχος που σχετίζεται με τις διακοπές, είναι καλύτερο να σκεφτείτε εκ των προτέρων και να αποφύγετε τη βιασύνη των διακοπών της τελευταίας στιγμής.

Αν ακολουθήσετε αυτό Οδηγός προγραμματισμού Χριστουγέννων, θα είσαι ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους. Αυτό σημαίνει ότι θα είστε όλοι χαλαροί στην ξαπλώστρα σας με ένα φλιτζάνι ζεστό κακάο, χωρίς χρέη διακοπών και ελεύθεροι να απολαύσετε την εορταστική περίοδο.

AdobeStock 45678226

Ιδέες προετοιμασίας Χριστουγέννων για τον Ιούλιο

Ιδέες προετοιμασίας Χριστουγέννων που πρέπει να κάνετε για τον Ιούλιο: Φτιάξτε τις χριστουγεννιάτικες λίστες σας (δώρα, κάρτες, κ.λπ.), ορίστε έναν προϋπολογισμό χριστουγεννιάτικων δώρων και αξιολογήστε τις τρέχουσες οικονομίες σας στις διακοπές.

1. Φτιάξτε τη λίστα με τα δώρα των Χριστουγέννων.

Χρησιμοποιήστε τη χριστουγεννιάτικη λίστα σας για να καθορίσετε πόσες εορταστικές κάρτες θα χρειαστείτε και ποιες διευθύνσεις πρέπει να συλλέξετε πριν από τις διακοπές. Επίσης, χρησιμοποιήστε αυτήν τη λίστα για να προσδιορίσετε ποιος θα πάρει δώρο Χριστουγέννων φέτος.

2. Δημιουργήστε τον προϋπολογισμό σας για τα Χριστούγεννα.

Δείτε πόσα χρήματα ξοδέψατε πέρυσι για τα Χριστούγεννα για να σας δώσετε μια ιδέα για τον προϋπολογισμό σας για φέτος. Εάν ξοδέψατε περισσότερα από όσα περιμένατε, κάντε προσαρμογές όπως χρειάζεται ή εργαστείτε σκληρότερα στο βήμα #4. Δείτε αυτές τις συμβουλές σχετικά με τον σχεδιασμό επικών Χριστουγέννων με προϋπολογισμό.

3. Αποκτήστε πρόσβαση στις τρέχουσες αποταμιεύσεις σας και πάρτε μια παράπλευρη φασαρία εάν είναι απαραίτητο.

Εάν ο λογαριασμός ταμιευτηρίου σας φαίνεται ότι θα χρειαστεί ένα μικρό μαξιλάρι για τις αναμενόμενες δαπάνες των διακοπών σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε μια παρέα. Ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την ανάρτηση για τρόπους για να κερδίσετε γρήγορα μετρητά για τις διακοπές.

4. Καλοκαιρινή εκκαθάριση και εκπτώσεις. Μην ξεχνάτε επίσης τις προσφορές Back-to-School!

Αυτή η ιδέα προετοιμασίας για τα Χριστούγεννα δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ! Υπάρχουν πολλές προσφορές που μπορείτε να βρείτε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ειδικά προσφορές για το σχολείο. Αυτά τα είδη τέχνης με έκπτωση μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε γεμιστές κάλτσες ή καλάθια δώρων. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαριτωμένες προμήθειες δασκάλου σε μεγάλη έκπτωση για να κάνετε δώρο στον δάσκαλο του παιδιού σας αυτές τις γιορτές.

Ιδέες προετοιμασίας Χριστουγέννων για τον Αύγουστο

Οδηγός προγραμματισμού διακοπών που πρέπει να κάνετε για τον Αύγουστο: Προμηθευτείτε δωροκάρτες. Κάντε εκπτώσεις σε γκαράζ όσο ο καιρός είναι τέλειος και συνεχίστε την παρέα.

1. Ξεκινήστε να αποθηκεύετε δωροκάρτες.

Ένας εύκολος τρόπος για να κερδίσετε δωροκάρτες είναι με Survey Junkie. Ξεκινήστε να τα κάνετε αυτά τώρα και θα συγκεντρώσετε τις πολύ απαραίτητες δωροκάρτες Amazon εγκαίρως για τις διακοπές σας. Επίσης, ξεκινήστε αγοράζοντας δωροκάρτες με έκπτωση στο Cardpool για χρήση και για γιορτινά ψώνια!

2. Κάντε εκπτώσεις σε αυλή ή σε γκαράζ και βάλτε τα κέρδη στον χριστουγεννιάτικο λογαριασμό σας.

Εάν πιστεύετε ότι δεν έχετε τίποτα να πουλήσετε, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν τη λίστα πράγματα προς πώληση με επιπλέον μετρητά.

3. Πάρτε τα εισιτήρια των διακοπών σας και κάντε κράτηση σε ξενοδοχεία.

Εάν πρόκειται να ταξιδέψετε κατά τη διάρκεια των διακοπών, αγοράστε τα εισιτήριά σας και κλείστε τα ξενοδοχεία σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να μεγιστοποιήσετε τις οικονομίες σας. Όσο είσαι σε αυτό, κάντε τις ρυθμίσεις σας χρησιμοποιώντας το Rakuten (πρώην Ebates) για επιστροφή μετρητών.

Δείτε >>> Πώς να κερδίσετε γρήγορα μετρητά για τις διακοπές!

άλλη μια λεπτομέρεια χριστουγεννιάτικου δέντρου στο εμπορικό κέντρο picjumbo com

Χριστουγεννιάτικες ιδέες προγραμματισμού για τον Σεπτέμβριο

Οδηγός προγραμματισμού Χριστουγέννων που πρέπει να κάνετε για τον Σεπτέμβριο: Ενημερώστε το ημερολόγιό σας, ψήστε πράγματα που μπορείτε να παγώσετε, φτιάξτε σπιτικά δώρα.

1. Κερδίστε περισσότερες δωροκάρτες.

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε δωρεάν δωροκάρτες αυτή την εποχή είναι μέσω του Swagbucks. Κατεβάστε την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας και κάντε έρευνες ενώ περιμένετε για ραντεβού, ενεργοποιήστε τα βίντεο ενώ καθαρίζετε το σπίτι, χρησιμοποιήστε το ως μηχανή αναζήτησης και πολλά άλλα. Είναι πραγματικά ένας εύκολος τρόπος για να κερδίσετε δωροκάρτες Amazon από 5 $ ή 10 $ εδώ και εκεί. Εγγραφείτε στο Swagbucks εδώ και λάβετε ένα μπόνους 5 $ για να το χρησιμοποιήσετε για τις διακοπές!

2. Ενημερώστε το ημερολόγιό σας με δραστηριότητες διακοπών.

Τώρα είναι η ώρα να βεβαιωθείτε ότι όλες οι δραστηριότητες των διακοπών που κάνετε έχουν μπει στο ημερολόγιο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ημερολόγιο για να αποκτήσετε πρόσβαση στο εάν ο προϋπολογισμός σας θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του προγράμματος των διακοπών σας.

3. Ψήστε πράγματα που μπορούν να καταψυχθούν.

Μειώστε τον χρόνο που περνάτε στην κουζίνα αυτές τις γιορτές, ψήνοντας μπισκότα και καταψύχοντάς τα. Αυτά είναι υπέροχα για να τα έχετε στη διάθεσή σας σε περίπτωση που λάβετε ένα απροσδόκητο δώρο – μπορείτε απλώς να συσκευάσετε μερικά cookies ως αντάλλαγμα!

4. Προγραμματίστε την ημερομηνία για την οικογενειακή σας φωτογραφία.

Αν σκοπεύετε να τραβήξετε οικογενειακές φωτογραφίες για τις ευχετήριες κάρτες των Χριστουγέννων, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το προγραμματίσετε με τον φωτογράφο σας, ώστε να τις έχετε πίσω εγκαίρως για τις γιορτές.

AdobeStock 127596275

Ιδέες προετοιμασίας Χριστουγέννων για τον Οκτώβριο

Χριστουγεννιάτικες ιδέες προετοιμασίας που πρέπει να κάνετε για τον Οκτώβριο: Αγοράστε αποκριάτικες καραμέλες για τσάντες δώρων, τραβήξτε φωτογραφίες από τις διακοπές για ευχετήριες κάρτες, ξεκινήστε να προετοιμάζεστε για τους καλεσμένους που διανυκτερεύουν.

1. Κάντε σπιτικά δώρα.

Αν σκοπεύετε να δώσετε σε γείτονες, δασκάλους ή φίλους κάποια σπιτικά δώρα, τώρα είναι η ώρα να τα φτιάξετε. Εδω είναι μερικά ιδέες για δώρο σε βάζο να σου δώσω μερικές ιδέες.

2. Πιάσε καραμέλα αποκριών στην άδεια.

Τα καταστήματα έχουν αρχίσει πλέον να μαρκάρουν τα γλυκά μια μέρα περίπου πριν από το Halloween. Πιάστε αυτά τα ανοίγματα πώλησης και εκκαθάρισης. Υπάρχουν πολλές καραμέλες που δεν είναι επώνυμα για το Halloween και είναι ιδανικές για χρήση σε τσάντες με ζαχαρωτά στην τάξη ή στην εκκλησία.

3. Τραβήξτε φωτογραφίες διακοπών για χριστουγεννιάτικες κάρτες.

Αν είστε εκείνη η οικογένεια που βγάζει αυτές τις εκπληκτικές φωτογραφίες κάθε χρόνο, ποια καλύτερη στιγμή για να τις τραβήξετε από την όμορφη φθινοπωρινή σεζόν. Λάβετε αυτές τις φωτογραφίες τώρα και προσέξτε για δωρεάν προσφορές ευχετήριων καρτών από το Shutterfly (συνήθως μπορείτε να λάβετε δέκα δωρεάν κάρτες τη φορά). Εάν ξεκινήσετε αρκετά νωρίς, ίσως μπορέσετε να λάβετε όλες τις ευχετήριες κάρτες για τις γιορτές δωρεάν εγκαίρως για να τις στείλετε μέσω ταχυδρομείου πριν από τα Χριστούγεννα.

4. Αρχίστε να προετοιμάζεστε για τους καλεσμένους που διανυκτερεύουν.

Σκοπεύετε να φιλοξενήσετε επισκέπτες για μια νύχτα; Αν ναι, βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε. Εάν χρειάζεστε πράγματα όπως πετσέτες, σεντόνια ή μαξιλάρια – αγοράστε τα όσο το δυνατόν νωρίτερα, ώστε να μην πληρώσετε ένα χέρι και ένα πόδι. Ψάξτε σε καταστήματα λιανικής όπως τα Marshall’s, Ross, ακόμη και το τοπικό σας Family Dollar Store για να πετύχετε καλές προσφορές σε αυτά τα είδη. Τώρα είναι επίσης μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις οικογενειακές παραδόσεις που θέλετε να διατηρήσετε ζωντανές για να κάνετε αυτά τα πιο τέλεια Χριστούγεννα μέχρι τώρα.

AdobeStock 58898924

Χριστουγεννιάτικες προετοιμασίες για τον Νοέμβριο

Must dos: Εγγραφείτε για μια ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή 30 ημερών του Amazon Prime αν δεν το έχετε κάνει ήδη, διακοσμήστε το σπίτι σας, ξεκινήστε να αποθηκεύετε τα απαραίτητα τρόφιμα με το Ibotta

1. Εγγραφείτε στο Prime.

Εάν ακόμα δεν έχετε εγγραφεί για Amazon Prime, κάνε το τώρα! Εάν είστε νέος χρήστης, μπορείτε να τα δοκιμάσετε δωρεάν για 30 ημέρες και να λάβετε δωρεάν αποστολή 2 ημερών. Ελέγξτε όλα τα λόγοι για τους οποίους χρειάζεστε το Amazon Prime αυτές τις γιορτές εδώ.

2. Διακοσμήστε το σπίτι σας.

Πιάσε το ζεστό κακάο σου και άρχισε να στολίζεις το σπίτι σου. Εάν έχετε ένα φρέσκο ​​χριστουγεννιάτικο δέντρο, κάντε το αυτό το μήνα, ώστε να μην ανησυχείτε για τις υπερτιμημένες λεπτές επιλογές.

3. Ξεκινήστε να αποθηκεύετε είδη αρτοποιίας και άλλα μη ευπαθή προϊόντα αυτόν τον μήνα.

Μερικά πράγματα που χρησιμοποιείτε για την Ημέρα των Ευχαριστιών μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τα Χριστούγεννα. Για παράδειγμα, τον Νοέμβριο, θα βρείτε μερικές εξαιρετικές προσφορές σε βανίλια, ζάχαρη, αλεύρι, γέμιση σε κουτί, τσάι κ.λπ. Τραβήξτε την εφαρμογή Ibotta και αναζητήστε προσφορές επιστροφής μετρητών σε αντικείμενα όπως αυτό, ώστε να δημιουργήσετε το απόθεμά σας. Δοκιμάστε το Ibotta και λάβετε 10 $ (ΔΩΡΕΑΝ) όταν εξαργυρώσετε την πρώτη σας προσφορά.

4. Ορίστε τον προϋπολογισμό σας για τη Black Friday.

Αν ορίσετε νωρίς τον προϋπολογισμό των Χριστουγέννων όπως προτείνεται, τότε είστε ήδη προετοιμασμένοι για τη μεγαλύτερη ημέρα αγορών του χρόνου. Απλώς καθορίστε πόσο από τον καθορισμένο προϋπολογισμό των διακοπών σας θέλετε να διαθέσετε για τη Μαύρη Παρασκευή.

5. Τυλίξτε τα δώρα καθώς τα αγοράζετε και τοποθετήστε τα με ετικέτα.

Κάντε τα πράγματα εύκολα στον εαυτό σας και τυλίξτε όλα τα δώρα σας καθώς τα αγοράζετε.

6. Αγορά γραμματοσήμων.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρπάξει τα γραμματόσημα σας για να μπορείτε να ταχυδρομήσετε τις κάρτες δώρων και τις ευχετήριες κάρτες των γιορτών σας.

7. Ενημερώστε τη λίστα αναπαραγωγής των Χριστουγέννων.

Είναι ασφαλές να πούμε ότι ο Νοέμβριος είναι μια εξαιρετική περίοδος για να ξεκινήσετε να χαρίζετε χριστουγεννιάτικη μουσική. Ενημερώστε τη λίστα αναπαραγωγής σας, ώστε να έχετε κάτι για πάρτι στις οικογενειακές σας συγκεντρώσεις.

AdobeStock 175944296

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικες Προετοιμασίες για τον Δεκέμβριο

Must-dos: Εξοικονομήστε μερικούς από τους προϋπολογισμούς των διακοπών σας, ταχυδρομικές κάρτες, ολοκληρώστε όλες τις ηλεκτρονικές σας αγορές μέχρι τη δεύτερη εβδομάδα του Δεκεμβρίου, περιποιηθείτε τον εαυτό σας.

1. Εξοικονομήστε μέρος του προϋπολογισμού των διακοπών σας για εκκαθάριση μετά τα Χριστούγεννα.

Μην αμελήσετε να εξοικονομήσετε μέρος του προϋπολογισμού των διακοπών σας για την εκκαθάριση των Χριστουγέννων! Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να αγοράσετε σετ δώρων για δώρο σε άλλους όλο το χρόνο. Επιπλέον, μπορείτε να εφοδιαστείτε με χαρτί περιτυλίγματος και διακόσμηση για τις γιορτές για το επόμενο έτος.

2. Ταχυδρομήστε τις κάρτες των διακοπών σας.

Εάν δεν μπορέσατε να βάλετε αυτές τις δωρεάν προσφορές για διαφημιστικές ευχετήριες κάρτες, πάρτε λίγο φωτογραφικό χαρτί, εκτυπώστε και, στη συνέχεια, λάβετε αυτές τις κάρτες ταχυδρομικώς.

3. Ολοκληρώστε το μενού των διακοπών σας.

Εάν είστε υπεύθυνος για το γεύμα των γιορτών, φροντίστε να ολοκληρώσετε τι θα φέρετε και τι θα συνεισφέρουν οι άλλοι.

4. Ολοκληρώστε το ψήσιμο των γιορτών με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ποιος είπε ότι πρέπει να το κάνεις μόνος σου; Περάστε χρόνο με τους φίλους και τους αγαπημένους σας και κάντε ένα πάρτι ψησίματος.

5. Ολοκληρώστε όλες τις ηλεκτρονικές σας αγορές έως τις 14 Δεκεμβρίου.

Δεν θέλετε να σας πιάσουν χωρίς δώρο μόνο και μόνο λόγω καθυστερημένης αποστολής. Κάντε τον εαυτό σας σταθερό και φροντίστε να ολοκληρώσετε όλες τις γιορτινές αγορές μέσω Διαδικτύου μέχρι τις 14. Ομοίως, βεβαιωθείτε ότι έχετε στείλει όλα τα δώρα σας πριν από τις 14.

6. Αγοράστε μπαταρίες για παιδικά παιχνίδια.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να μην έχεις μπαταρίες τα Χριστούγεννα. Σε αυτήν τη σημείωση, βεβαιωθείτε ότι οι κάμερές σας είναι πλήρως φορτισμένες για να καταγράφουν τις αναμνήσεις των διακοπών σας.

7. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας.

Μην παραμελείτε τον εαυτό σας μόνο και μόνο επειδή είναι γιορτές. Εδώ είναι 26 τρόποι για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας οικονομικά αυτές τις γιορτές. Το αξίζεις!

Ολοκληρώνετε τον Οδηγό Σχεδιασμού Ιδεών Προετοιμασίας Χριστουγέννων

Ορίστε το – αυτά είναι όλα Ιδέες προετοιμασίας για τα Χριστούγεννα που θα κάνουν τις γιορτές πιο χαρούμενες και λιγότερο αγχώδεις φέτος! Αυτό είναι ένα πλήρες οδηγός προγραμματισμού διακοπών ότι μπορείτε να ξεκινήσετε από τον Ιούλιο. Όσο νωρίτερα ξεκινήσετε την προετοιμασία για τα Χριστούγεννα, τόσο περισσότερα χρήματα μπορείτε να εξοικονομήσετε. Έτσι, δεν θα ξεχάσετε αυτές τις χριστουγεννιάτικες ιδέες προετοιμασίας, πάρτε το Λίστα ελέγχου προετοιμασίας για τα Χριστούγεννα εδώ και καλό προγραμματισμό!

Εδώ είναι τέσσερις ιδέες προετοιμασίας για τα Χριστούγεννα που πρέπει να αντιμετωπίσετε τον Ιούλιο.  #christmasprep #savingmoney #christmasinjuly #christmasideas #frugalchristmas #frugalholiday

Εδώ είναι τρεις ιδέες προετοιμασίας για τα Χριστούγεννα που μπορείτε να αντιμετωπίσετε τον Αύγουστο.  #christmasprep #savingmoney #christmasinjuly #christmasideas #frugalchristmas #frugalholiday

Εδώ είναι τρεις ιδέες προετοιμασίας για τα Χριστούγεννα που πρέπει να αντιμετωπίσετε τον Σεπτέμβριο.  #christmasprep #savingmoney #christmasinjuly #christmasideas #frugalchristmas #frugalholiday

Εδώ είναι 3 ιδέες προετοιμασίας για τα Χριστούγεννα που μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτό το καλοκαίρι!  #christmasrep #frugalchristmas

Εδώ είναι τέσσερις ιδέες προετοιμασίας για τα Χριστούγεννα που πρέπει να αντιμετωπίσετε τον Οκτώβριο.  #christmasprep #savingmoney #christmasinjuly #christmasideas #frugalchristmas #frugalholiday #holidaysavings #holidayprep

Schreibe einen Kommentar