Ιδέες για τσάντες δώρων για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό ή τον σύλλογο σας με οποιονδήποτε προϋπολογισμό

0
Ιδέες για τσάντες δώρων για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό ή τον σύλλογο σας με οποιονδήποτε προϋπολογισμό

Οι τσάντες δώρων δεν είναι απλώς μια συλλογή από δωρεάν, αλλά μια χρυσή ευκαιρία για να καλλιεργήσετε μια ισχυρότερη σύνδεση με την κοινότητά σας και να ενισχύσετε την προβολή του μη κερδοσκοπικού ή του σωματείου σας.

Η τέλεια τσάντα δώρου είναι σαν μια συλλογή από αναμνήσεις και αντικείμενα γεμάτα αξία που αντηχούν καλά στο κοινό σας. Είτε με περιορισμένο προϋπολογισμό είτε είναι έτοιμες να βγουν έξω, εδώ είναι ιδέες για swag bag που μπορούν να δημιουργήσουν μια μόνιμη εντύπωση.

Χαμηλού προϋπολογισμού

1. Αυτοκόλλητα και αυτοκόλλητα

Οικονομικά και ευρέως αποδεκτά, τα αυτοκόλλητα και τα αυτοκόλλητα επιτρέπουν στους υποστηρικτές να επιδείξουν τη σχέση τους με τον σκοπό σας.

Λαμβάνοντας υπόψη υπηρεσίες όπως Vistaprint ή Αυτοκόλλητο Mule θα λειτουργούσε, και οι δύο είναι εξαιρετικές επιλογές.

2. Σελιδοδείκτες

Ιδανικοί για εκπαιδευτικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, οι προσαρμοσμένοι σελιδοδείκτες μπορούν να είναι τόσο πρακτικοί όσο και εξαιρετικός καμβάς για μια παρακινητική προσφορά ή ένα ισχυρό μήνυμα.

Υπηρεσίες όπως Εκτύπωση και Εκτύπωση μπορεί να παρέχει σελιδοδείκτες.

3. Χειρόγραφες σημειώσεις

Μια προσωπική πινελιά πηγαίνει πολύ μακριά. Η προσθήκη χειρόγραφων σημειώσεων στις τσάντες σας μπορεί να δείξει ότι νοιάζεστε πραγματικά. Οι χειρόγραφες σημειώσεις μπορούν να γνωστοποιήσουν πόσο εκτιμάτε τα άτομα που ενδιαφέρονται για τον οργανισμό σας.

Μεσαίου Προϋπολογισμού

4. Προσαρμοσμένα σημειωματάρια

Όλοι χρειάζονται ένα σημειωματάριο. Εξατομικεύστε το με το λογότυπο του ΜΚΟ σας για να διατηρείτε τον οργανισμό σας στο μυαλό των παραληπτών.

Υπηρεσίες όπως 4 Αποτύπωμα ή UPprinting.

5. Επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες

Οι φιλικές προς το περιβάλλον και χρήσιμες, επαναχρησιμοποιήσιμες τσάντες τσάντας εξασφαλίζουν ότι το όνομα του οργανισμού σας εμφανίζεται παντού.

Υπηρεσίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν σε αυτό είναι Προσαρμοσμένες προσφορές Earth.

6. Φυτεύσιμοι σπόροι

Ενθαρρύνετε τους αποδέκτες να καλλιεργήσουν κάτι όμορφο με σπόρους που μπορούν να φυτέψουν – μια συμβολική χειρονομία προς την ανάπτυξη και την ελπίδα.

Μια υπηρεσία που προσφέρει φυτεύσιμο σπορόχαρτο είναι Φυτεύσιμοι σπόροι.

Υψηλός προϋπολογισμός

7. Επώνυμα μπουκάλια νερού

Μια δημοφιλής επιλογή για πολλούς, τα επώνυμα μπουκάλια νερού προάγουν την ενυδάτωση και αποτελούν έναν υπέροχο κινούμενο διαφημιστικό πίνακα για τον οργανισμό σας.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουν αυτό είναι 4 Αποτύπωμα ή Flasky.

8. Ποιοτική ένδυση

Η προσφορά ειδών ένδυσης όπως μπλουζάκια ή καπέλα με το λογότυπο του οργανισμού σας είναι μια κλασική ιδέα που έχει γενικά μεγάλη χρήση, προβάλλοντας την επωνυμία σας με συνέπεια.

Μια ποιοτική υπηρεσία ένδυσης που έχουμε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν είναι Προσαρμοσμένη μελάνη.

9. Τεχνικά Gadgets

Σκεφτείτε επώνυμες μονάδες USB ή θήκες τηλεφώνου. Τα τεχνολογικά gadget είναι τόσο δροσερά όσο και λειτουργικά, υποσχόμενοι μια θέση στην καθημερινή ζωή των παραληπτών.

Μια υπηρεσία που προσφέρει αυτό είναι Προβολή εκτύπωσης.

Splurge Budget

10. Γκουρμέ καλάθια δώρων

Εντυπωσιάστε με ένα καλάθι γεμάτο με γκουρμέ σνακ. Είναι ένας ζεστός τρόπος να πείτε ευχαριστώ στους υποστηρικτές σας.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουν αυτό είναι Γκουρμέ καλάθια δώρων και Σχεδιάστε μόνοι σας καλάθια δώρων.

11. Τετράδια υψηλής τεχνολογίας

Τα ποιοτικά σημειωματάρια με χαρτί υψηλής ποιότητας και το λογότυπό σας ανάγλυφο στο εξώφυλλο μπορούν να αποτελέσουν ένα πολυτελές και χρήσιμο δώρο.

Μια υπηρεσία που προσφέρει αυτό είναι Επώνυμα Moleskines.

12. Αποκλειστικές προσκλήσεις για εκδηλώσεις

Δημιουργήστε μια αίσθηση αποκλειστικότητας προσφέροντας πάσο για μια επερχόμενη εκδήλωση ή μια εμπειρία που επιμελείται μόνο τους κορυφαίους υποστηρικτές.

Μια υπηρεσία που παρέχει αυτό είναι Zazzle.

Συμβουλές που πρέπει να θυμάστε:

1. Βιωσιμότητα – Επιλέξτε προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον για να δείξετε τη δέσμευσή σας για το περιβάλλον.

2. Εξατομίκευση – Όποτε είναι δυνατόν, προσθέστε μια εξατομικευμένη πινελιά στα είδη swag για να δημιουργήσετε μια ισχυρότερη σύνδεση.

3. Συνάφεια – Βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία είναι σχετικά με το κοινό σας και έχουν απήχηση με την αποστολή και το όραμα του μη κερδοσκοπικού σας οργανισμού.

Με προσεκτική σκέψη και δημιουργικότητα, οι τσάντες swag μπορούν να γίνουν ισχυρά εργαλεία δέσμευσης για τον μη κερδοσκοπικό ή τον σύλλογό σας. Θυμηθείτε, ο στόχος είναι να δημιουργήσετε μια τσάντα που προωθεί τον οργανισμό σας και προσθέτει αξία στη ζωή των παραληπτών. Επομένως, επιλέξτε αντικείμενα που είναι χρήσιμα, καλής ποιότητας και μιλήστε στην καρδιά.

Schreibe einen Kommentar