«Θα εκστρατεύσω κατά του Mark Okraku-Mantey» – Όρκοι μπουλντόγκ

0
«Θα εκστρατεύσω κατά του Mark Okraku-Mantey» – Όρκοι μπουλντόγκ

Σκύλος μπουλντώκ έχει δηλώσει ότι θα είναι ένας από τους ανθρώπους που θα εκστρατεύσει ενεργά κατά της προσπάθειας του Mark Okraku-Mantey να γίνει μέλος του κοινοβουλίου το 2024.

Η αποκάλυψη του μπουλντόγκ στην εκπομπή United Showbiz του UTV ακολουθεί τον σημερινό Υφυπουργό Τουρισμού και Δημιουργικών Τεχνών, Mark Okraku-ManteyΗ πρόσφατη επιβεβαίωση του στο Neat FM ότι επρόκειτο να διεκδικήσει την κοινοβουλευτική έδρα του Ayensuano στην Ανατολική Περιφέρεια για το εισιτήριο διακυβέρνησης του Νέου Πατριωτικού Κόμματος (NPP).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΙΝΤΕΟ: «Δεν έχουμε χρόνο για αστεία» – Mr. Logic F!res Edem Over NDC/NPP Party Flyers Prank

Παρόλο που το Διευθύνων Σύμβουλος της Bullhaus Entertainment αποκάλυψε ότι θαυμάζει τόσο πολύ τον Μαρκ στην ιδιωτική του ζωή, που τον βλέπει ως έναν τρομερό πολιτικό που δεν αξίζει να είναι βουλευτής.

Σύμφωνα με το Bulldog, από τότε που ο Mark διορίστηκε υφυπουργός ήταν πολύ αλαζονικός κάθε φορά που του δίνουν συνέντευξη για να μιλήσει για θέματα που ενοχλούν τη βιομηχανία του θεάματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΙΝΤΕΟ: Ο Abeiku Santana K!sses με πάθος τη σύζυγό του καθώς παίρνει ένα άλλο μεταπτυχιακό από το University of Ghana Business School

Πρόσθεσε ότι οι πολυάριθμες υποσχέσεις που έδωσε ο Mark όταν ελέγχονταν για την υπουργική θέση έχουν πέσει στα σκυλιά από τότε που έγινε υφυπουργός για τον λόγο αυτό πιστεύει ακράδαντα ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Slp Music δεν πρέπει να είναι ψυχαγωγικός στην αναζήτησή του να γίνει υπουργός.

Σκύλος μπουλντώκ υποσχέθηκε ότι θα εισβάλει στην εκλογική περιφέρεια Ayensuano για να εκστρατεύσει εναντίον του Mark μόλις ξεκινήσει την προσπάθειά του να γίνει βουλευτής.

Δείτε το Bulldog να μιλάει στο παρακάτω βίντεο για μένα…


Schreibe einen Kommentar