Θα ήμουν καλλιτέχνης της A-list μέχρι τώρα αν τα social media ήταν δημοφιλή όταν ξεκίνησα – υποστηρίζει ο King Paluta

0
Θα ήμουν καλλιτέχνης της A-list μέχρι τώρα αν τα social media ήταν δημοφιλή όταν ξεκίνησα – υποστηρίζει ο King Paluta

Ο King Paluta έχει ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια στην Γκάνα. Το «Yahitte Remix» του, στο οποίο συμμετέχουν οι Strongman, Amerado, Qwame Stika και Andy Dosty έχει συγκεντρώσει προβολές και ροές, τραβώντας την ευρύτερη προσοχή στην τέχνη του ράπερ.

Ωστόσο, ο Παλούτα είπε ότι θα ήταν μίλια μπροστά από το παιχνίδι του εάν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχαν γίνει ευρέως αποδεκτά όταν ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γέμισε τις φόρμες μου, πλήρωσε τις αμοιβές μου, με ξυπνούσε για να μάθω. Ο Abeiku Santana ευχαριστεί τη σύζυγό του (VIDEO)

Μιλώντας σε συνέντευξή του στην Pulse Media, τόνισε ότι τα social media σήμερα έχουν μεγάλη σημασία για εκείνον όσον αφορά τη μουσική του καριέρα. Ο Παλούτα ασχολείται με τη μουσική εδώ και περίπου δύο δεκαετίες.

Επεξηγώντας αυτό το σημείο, ο Βασιλιάς Παλούτα δήλωσε ότι ο κόσμος γνώρισε και αποδέχτηκε την τέχνη του ως αποτέλεσμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, επειδή η μουσική μπορεί πλέον να ταξιδέψει σε άλλα μέρη του κόσμου χωρίς να πάτε φυσικά εκεί.

Ο Βασιλιάς Παλούτα ανακοίνωσε την ένταξή του σε πρόσφατη συνέντευξή του, τονίζοντας ότι αν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν δημοφιλή κατά τη διάρκεια της μουσικής του διαδρομής, θα είχε πάρει περισσότερα χιλιόμετρα από ό,τι τώρα.

Συμβουλεύει για άλλη μια φορά όλους να κάνουν καλή χρήση των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης για την προώθηση της όποιας καλής θέλησης εμπλέκονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Kwame Borga ζητά συγγνώμη από τον Mercy Asiedu και τις ηθοποιούς για το περιβόητο σχόλιο του „Hookup“ – Δείτε βίντεο

Schreibe einen Kommentar