Η Xitron εγκαθιστά την 5.000η διασύνδεση από υπολογιστή σε πλάκα ΟΘΟΝΗΣ

1
Η Xitron εγκαθιστά την 5.000η διασύνδεση από υπολογιστή σε πλάκα ΟΘΟΝΗΣ

Η Xitron, ο κορυφαίος ανεξάρτητος προγραμματιστής του Harlequin RIP και των προϊόντων ροής εργασιών για εμπορικές, flexo, ψηφιακές και υψηλής ταχύτητας εκτυπώσεις inkjet, έχει πλέον ξεπεράσει το σήμα των 5.000 μονάδων για το πανταχού παρόν SCREEN „Blue Box“. Η διεπαφή έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει σχεδόν σε οποιοδήποτε RIP ή ροή εργασίας να οδηγεί συστήματα PlateRite από υπολογιστή σε πλάκα (CTP) που κατασκευάζονται από την SCREEN Graphic Solutions Co. Ltd. (SCREEN GA). Αυτό το ορόσημο είναι αντιπροσωπευτικό των συνεχιζόμενων προσπαθειών της Xitron να οδηγήσει τον κλάδο της εκτύπωσης στην ανεξαρτησία της προεκτύπωσης.

Μέσω του εκτεταμένου δικτύου αντιπροσώπων της, η Xitron έχει πουλήσει πάνω από 35.000 Harlequin RIP, οδηγώντας συσκευές CTP από τις SCREEN, Agfa, Fujifilm, Kodak, Presstek (MarkAndy) και Heidelberg, μεταξύ άλλων. Η διεπαφή SCREEN USB της Xitron εκτιμάται ότι οδηγεί περισσότερο από το ένα τέταρτο των κινητήρων SCREEN PlateRite (PT-R) που παράγονται παγκοσμίως, είτε μέσω Navigator RIP – ή Raster Blaster TIFF catcher όταν χρησιμοποιούνται άλλες ροές εργασίας. Στην περίπτωση του αριθμού 5.000, η ​​American Graphics στην πόλη Lake Havasu της Αριζ. αντικατέστησε το παλιό σύστημα Rampage με τη ροή εργασίας Xitron Navigator Elite, οδηγώντας απευθείας το SCREEN PT-R.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η σειρά SCREEN CTP έχει αποδειχθεί στη βάση των πελατών μας τα τελευταία χρόνια», δήλωσε η Karen Crews, πρόεδρος της Xitron. «Οι υπάρχοντες χρήστες τείνουν να διατηρούν τα SCREEN PT-R τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ανακάλυψη ότι μπορούν να αναβαθμιστούν σε πιο παραγωγικές, ευέλικτες και οικονομικές επιλογές ροής εργασιών χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουν έναν νέο κινητήρα CTP τους κάνει πολύ χαρούμενους. Ομοίως, άλλοι πελάτες είναι ενθουσιασμένοι που μαθαίνουν ότι, μέσω της τεχνολογίας Xitron Raster Blaster, μπορούν να διατηρήσουν τις υπάρχουσες ροές εργασίας τους και να αγοράσουν νέους ή μεταχειρισμένους κινητήρες SCREEN για αξιόπιστη απόδοση πλάκας», πρόσθεσε.

Το Xitron οδηγεί όλους τους θερμικούς κινητήρες CTP SCREEN που χρησιμοποιούν την υποδοχή PIF, S-PIF ή F-PIF για την παροχή δεδομένων ράστερ στο σύστημα απεικόνισης. Αυτό περιλαμβάνει μοντέλα που έχουν επαναπροσδιοριστεί ως Acento και Avalon με την Agfa, καθώς και όλα τα μοντέλα εικόνας Luxel „T-Series“ με το σήμα της Fujifilm. Διατίθενται επίσης επιλογές για την οδήγηση κινητήρων με χρήση της διεπαφής Gigabit Ethernet – είτε μέσω του κιβωτίου μετατροπέα EP-B101 που αναπτύχθηκε από την SCREEN – είτε για απευθείας σύνδεση με τη συσκευή απεικόνισης, εάν υπάρχει.

«Είναι ζωτικής σημασίας για τους ιδιοκτήτες SCREEN PT-R να γνωρίζουν ότι υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές όταν έρθει η ώρα να εξετάσουν τις αγορές κεφαλαίων», συνόψισε η Crews. «Δεν έχει σημασία αν η συσκευή πλάκας PlateRite είναι 20 ετών ή εξετάζεται το ενδεχόμενο για μια ολοκαίνουργια αγορά. Τα καθιερωμένα και αποδεδειγμένα προϊόντα Xitron μπορούν να το οδηγήσουν».

Πηγή: Xitron

Το προηγούμενο δελτίο τύπου παρασχέθηκε από εταιρεία που δεν συνδέεται με Εκτύπωση Αποτυπώσεων. Οι απόψεις που εκφράζονται εντός δεν αντικατοπτρίζουν άμεσα τις σκέψεις ή τις απόψεις του προσωπικού της Εκτύπωση Αποτυπώσεων.

Schreibe einen Kommentar