Η Piesie Esther αξίζει να κερδίσει τον Καλλιτέχνη της Χρονιάς – δηλώνει ο Celestine Donkor

0
Η Piesie Esther αξίζει να κερδίσει τον Καλλιτέχνη της Χρονιάς – δηλώνει ο Celestine Donkor

Η βραβευμένη σταρ των γκόσπελ από τη Γκάνα, Celestine Donkor, ξεκίνησε μια τεράστια καμπάνια για την Piesie Esther για το φετινό βραβείο VGMA «Καλλιτέχνης της Χρονιάς».

Η τραγουδίστρια του «Waye Me Yie» έλαβε επτά υποψηφιότητες στη λίστα υποψηφίων της διοργάνωσης, η οποία κυκλοφόρησε το Σάββατο 18 Μαρτίου, από την Charterhouse, τους διοργανωτές της εκδήλωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία εκλογών MUSIGA

Όπως ζήτησε ο Celestine, οι Χριστιανοί πρέπει να ψηφίσουν τους αριθμούς τους προκειμένου η Piesie Esther να κερδίσει το απόλυτο βραβείο.

Αυτή έγραψε;

DearChurchPeople, #Tsooooooboi „Αν και είμαι υποψήφια, είμαι βέβαιος ότι η αγαπημένη μου αδερφή Piesie Esther Ministries θα κερδίσει τουλάχιστον τέσσερα βραβεία στο φετινό #Vgma23, συμπεριλαμβανομένου του γενικού „Καλλιτέχνη της Χρονιάς“,

Η Celestine Donkor, η οποία αναγνωρίζεται ως μία από τις 30 γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή στη μουσική, είπε ότι τα τραγούδια της Piesie Esther αξίζουν να κερδίσουν επειδή ήταν μια ευλογία για τον Χριστιανικό κόσμο στην Γκάνα.

«Αυτό το τραγούδι είναι μια ευλογία για το σώμα του Χριστού. Ας σηκωθούμε όλοι και ας την ψηφίσουμε, «na nipa ye adea, ose ayeyi», είπε.

Ολοκλήρωσε τη δημοσίευση με μια προσευχή και πίεσε τους θαυμαστές της να ψηφίσουν μαζικά υπέρ του Piesie.

«ΤΗΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ. Το αποκαλώ έγινε για αυτήν στο όνομα του Ιησού και όλοι οι άγιοι θα πουν……… Amennnnnn με μαζική ψηφοφορία!!! ΨΗΦΟΣ!! ΨΗΦΟΣ!! ΨΗΦΟΣ!!,“ είπε

Εν τω μεταξύ, ο Celestine Donkor ήταν επίσης υποψήφιος για το βραβείο Καλλιτέχνης της Χρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Blackstar Line Festival είναι η μεγαλύτερη συναυλία στην ιστορία της Γκάνα – Chance The Rapper

Schreibe einen Kommentar