Η Kodak κερδίζει το 2022 Pinnacle InterTech Award και Pinnacle Product Award

1
Η Kodak κερδίζει το 2022 Pinnacle InterTech Award και Pinnacle Product Award

Η Kodak είναι στην ευχάριστη θέση να λάβει το βραβείο Pinnacle InterTech 2022 για το KODAK MAGNUS Q4800 Platesetter, το οποίο προσφέρει κορυφαία ταχύτητα και παραγωγικότητα στην αγορά για πλάκες εξαιρετικά μεγάλου μεγέθους (XLF) και ένα βραβείο προϊόντος Pinnacle 2022 στην κατηγορία Digital Press Output για το Ψηφιακή πρέσα KODAK NEXFINITY με εναλλάξιμους σταθμούς απεικόνισης για βελτίωση της ευελιξίας.

Τα βραβεία Pinnacle InterTech αναγνωρίζουν καινοτόμες τεχνολογίες που αναμένεται να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στις γραφικές επικοινωνίες και τις συναφείς βιομηχανίες. Τα βραβεία προϊόντων Pinnacle αναγνωρίζουν προϊόντα που βελτιώνουν ή προάγουν τον κλάδο της εκτύπωσης με εξαιρετική συμβολή στην ποιότητα, την ικανότητα και την παραγωγικότητα.

Το Platesetter MAGNUS Q4800 μπορεί να απεικονίσει μεγέθη πλακών έως και 1.600 x 2.870 mm για πρέσες web offset 96 σελίδων με απόδοση 21 πλακών/ώρα (@2.870 mm πλάτος πλάκας), καθιστώντας το το μεγαλύτερο σύστημα υπολογιστή σε πλάκα στον κόσμο . Το εξαιρετικά αυτοματοποιημένο MAGNUS Q4800 υποστηρίζει επίσης απεικόνιση διπλής πλάκας. Είναι η μόνη συσκευή CTP που μπορεί να απεικονίσει δύο πλάκες πλάτους 1.650 mm ταυτόχρονα, με μέγιστο μέγεθος πλάκας 1.650 x 1.600 mm σε απόδοση έως και 46 πλακών/ώρα. Με τις προσαρμοσμένες επιλογές αυτοματισμού παλετών με δυνατότητα προσαρμογής, αυτή η συσκευή παραγωγής πλακών KODAK παρέχει online χωρητικότητα για έως και 4.800 πλάκες σε έως και οκτώ διαφορετικά μεγέθη.

είδος φωτογραφικής μηχανής

Magnus Q4800 με 4 σταθμούς παλετών XPL

Η ψηφιακή πρέσα NEXFINITY είναι η πιο ευέλικτη ψηφιακή πρέσα στην αγορά. Προσφέρει μια άνευ προηγουμένου ποικιλία τύπων υποστρώματος καθώς και μεγέθη και πάχη φύλλων. Το NEXFINITY παρέχει επίσης μια μοναδική γκάμα επιλογών στολισμού εκτύπωσης στην πέμπτη μονάδα απεικόνισης.

Ψηφιακός Τύπος Kodak NEXFINITY

«Ένα πολύ ιδιαίτερο σημείωμα συγχαρητηρίων στην Kodak για τη λήψη του πολυπόθητου βραβείου Pinnacle InterTech για την τεχνολογία MAGNUS Q4800 Platesetter της», δήλωσε η Dawn Nye, Υπεύθυνη Προγράμματος, PRINTING United Alliance. «Οι κριτές ψήφισαν υπέρ αυτής της λύσης, ιδιαίτερα επειδή δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να παράγουν περισσότερες πλάκες σε μια αυτοματοποιημένη ροή εργασίας, η οποία μπορεί να είναι μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου και εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ακρίβεια. Ο αυτοματισμός επιτρέπει την ελαχιστοποίηση της εργασίας και την πιθανότητα σφαλμάτων, τα οποία συνέβαλαν στο να ονομαστεί η τεχνολογία με αυτή τη διάκριση.»

Σχετικά με το βραβείο προϊόντος Pinnacle για τον Ψηφιακό Τύπο NEXFINITY, δήλωσε: «Ο διαγωνισμός Pinnacle Product Award αντιπροσωπεύει το καλύτερο από τα καλύτερα μεταξύ του εμπορικού υλικού, λογισμικού, αναλωσίμων και βιομηχανικού εξοπλισμού και εξοπλισμού οθόνης. Αυτός είναι ο μόνος διαγωνισμός που γνωρίζω για αναφορές σχετικά με το ποσοστό Adobe RGB που μπορεί να πετύχει ένας εκτυπωτής. Ορισμένες κατηγορίες αποφασίστηκαν κατά δέκατα του πόντου, τόσο σκληρός ήταν ο ανταγωνισμός φέτος».

«Είμαστε περήφανοι που η Kodak κέρδισε ένα βραβείο Pinnacle InterTech και ένα βραβείο προϊόντος Pinnacle φέτος. Το Platesetter KODAK MAGNUS Q4800 έχει ήδη αρχίσει να μεταμορφώνει την εκτύπωση XLF παρέχοντας απαράμιλλη παραγωγικότητα και εξοικονόμηση κόστους σε αυτό το τμήμα της αγοράς. Έχει προσφέρει στους πελάτες μας offset XLF μια σταδιακή αλλαγή στην εξοικονόμηση εργασίας, την αποτελεσματικότητα και την ανάπτυξη. Και με το NEXFINITY, έχουμε στο χαρτοφυλάκιό μας μια ψηφιακή πρέσα με τροφοδοσία φύλλων που ανήκει σε μια κατηγορία από μόνη της όσον αφορά την ευελιξία, την ποιότητα και την παραγωγικότητα», σχολίασε ο Jim Continenza, Εκτελεστικός Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kodak.

Πηγή: Kodak

Το προηγούμενο δελτίο τύπου παρασχέθηκε από εταιρεία που δεν συνδέεται με Εκτύπωση Αποτυπώσεων. Οι απόψεις που εκφράζονται εντός δεν αντικατοπτρίζουν άμεσα τις σκέψεις ή τις απόψεις του προσωπικού της Εκτύπωση Αποτυπώσεων.

Schreibe einen Kommentar