Η Kodak δίνει στο Platesetter άλλη μια αναβάθμιση ταχύτητας

0
Η Kodak δίνει στο Platesetter άλλη μια αναβάθμιση ταχύτητας
πιατέλα

MAGNUS Q800 Συσκευή πιάτων | Πίστωση: Kodak

Η ταχύτητα της υψηλής απόδοσης συσκευής επεξεργασίας πλακών KODAK MAGNUS Q800 έχει αυξηθεί για άλλη μια φορά με το T-speed Plus, προσφέροντας απόδοση έως και 84 πλακών B1 ή 8 πλάκες ανά ώρα (pph). Η Kodak παρουσίασε το T-speed, τότε το ταχύτερο σύστημα CTP 8-up στον κόσμο, πριν από περίπου δύο χρόνια. Ο ρυθμιστής πιάτων MAGNUS Q800 μπορεί πλέον να παράγει μια πλάκα κάθε 42,9 δευτερόλεπτα. Αυτό σηματοδοτεί την τρίτη αναβάθμιση ταχύτητας της Kodak για το MAGNUS Q800 μέσα σε τέσσερα χρόνια, με πάνω από 40% βελτίωση της ταχύτητας σε σχέση με το πρώην Z-Speed ​​από το 2018. Ο πλατοθέτης MAGNUS Q800 μπορεί επίσης να απεικονίσει τις πλάκες χωρίς διεργασία KODAK SONORA XTRA στη νέα τελική του ταχύτητα.

Η αναβαθμισμένη συσκευή CTP βοηθά τους εκτυπωτές με τροφοδοσία φύλλων και τους εκτυπωτές όφσετ ιστού να μεγιστοποιούν περαιτέρω την παραγωγικότητα των ροών εργασίας όφσετ. Όλες οι επιλογές αυτοματισμού που είναι διαθέσιμες για το MAGNUS Q800 Platesetter, συμπεριλαμβανομένου του Single-Pallet Loader (SPL), του Multi-Pallet Loader (MPL) και του Multi-Cassette Unit (MCU), υποστηρίζουν τη νέα ταχύτητα. Εν όψει της νέας αναβάθμισης της ταχύτητας της συσκευής πλάκας, είναι μεγάλο πλεονέκτημα ότι ο φορτωτής πολλαπλών παλετών μπορεί να χωρέσει έως και 3.200 πλάκες σε έως και τέσσερα διαφορετικά μεγέθη πλακών – δύο παλέτες των 1.500 πλακών η καθεμία και δύο κασέτες των 100 πλακών η καθεμία. Επίσης χρήσιμη για μεγάλους χρόνους λειτουργίας χωρίς χειροκίνητη παρέμβαση είναι η πρόσφατη αύξηση κατά 40% της χωρητικότητας του συστήματος αφαίρεσης φύλλων ολίσθησης για το SPL/MPL.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καταφέραμε να κάνουμε το ταχύτερο σύστημα CTP στον κόσμο ακόμα πιο γρήγορο. Αυτό αποτελεί περαιτέρω απόδειξη ότι η Kodak συνεχίζει να φέρνει λύσεις στην αγορά που επιτρέπουν στους πελάτες μας στον κλάδο της εκτύπωσης να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί και κερδοφόροι μέσω μεγαλύτερης αποτελεσματικότητας και παραγωγικότητας», σχολίασε ο Jeff Zellmer, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων & Στρατηγικής Παγκόσμιας Ανάπτυξης.

Η συσκευή πλάκας MAGNUS Q800 με T-Speed ​​Plus είναι πλέον διαθέσιμη παγκοσμίως. Οι μηχανισμοί πλάκας MAGNUS Q800 που είναι ήδη εγκατεστημένοι σε τοποθεσίες πελατών μπορούν να αναβαθμιστούν στη νέα μέγιστη ταχύτητα επί τόπου.

Πηγή: Kodak

Το προηγούμενο δελτίο τύπου παρασχέθηκε από εταιρεία που δεν συνδέεται με Εκτύπωση Αποτυπώσεων. Οι απόψεις που εκφράζονται εντός δεν αντικατοπτρίζουν άμεσα τις σκέψεις ή τις απόψεις του προσωπικού της Εκτύπωση Αποτυπώσεων.

Schreibe einen Kommentar