Η Kodak αποκτά τα περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησης CTP της ECRM Incorporated

0
Η Kodak αποκτά τα περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησης CTP της ECRM Incorporated

CTPΗ Eastman Kodak ανακοίνωσε σήμερα ότι απέκτησε τα περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησης συσκευών CTP (computer-to-plate) της ECRM Incorporated για τις γραφικές τέχνες και τις βιομηχανίες εφημερίδων. Με έδρα τη Μασαχουσέτη, η ECRM είναι μια κατασκευαστική εταιρεία παγκόσμιας κλάσης και παγκόσμιος ηγέτης στις τεχνολογίες απεικόνισης για τη βιομηχανία γραφικών επικοινωνιών. Η συναλλαγή περιλαμβάνει τον εξοπλισμό, τις συμβάσεις, το απόθεμα και την πνευματική ιδιοκτησία της εξαγοραζόμενης επιχείρησης. Οι οικονομικοί όροι της συναλλαγής δεν αποκαλύφθηκαν.

Η Kodak είναι ηγέτης στην εμπορική εκτύπωση, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο παραδοσιακών και ψηφιακών λύσεων που βοηθούν τους εκτυπωτές να αυξήσουν την παραγωγικότητα και την κερδοφορία τους. Η εξαγορά θα ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της Kodak στο τμήμα CTP της βιομηχανίας εμπορικών εκτυπώσεων.

«Αυτή η εξαγορά αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της Kodak στον κλάδο της εκτύπωσης και την εστίασή μας στην επένδυση στην ανάπτυξη», δήλωσε ο Jim Continenza, Εκτελεστικός Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kodak. «Η απόκτηση αυτών των περιουσιακών στοιχείων μιας εντυπωσιακής εταιρείας όπως η ECRM μας κάνει ακόμα πιο δυνατό παίκτη στην κατηγορία CTP και θα συνεχίσουμε να αναζητούμε τρόπους για την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών σε όλο το φάσμα της παραδοσιακής και ψηφιακής εκτύπωσης».

«Στον απόηχο ενός δύσκολου έτους πανδημίας, και στην επέτειο των 50 χρόνων της ECRM, αποφασίσαμε ότι αυτή είναι μια καλή στιγμή για να επαναπαυθούμε στις προηγούμενες επιτυχίες μας, αλλά να προστατέψουμε και να εξυπηρετήσουμε τους πολλούς μακροχρόνιους πελάτες μας με μια καθιερωμένη εταιρεία κατάλληλων μέγεθος, ικανότητα CTP και πόρους. Είμαστε στην ευχάριστη θέση σήμερα να τοποθετήσουμε τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας μας στην Kodak.», δήλωσε ο Rick Black, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ECRM.

Πηγή: Kodak

Το προηγούμενο δελτίο τύπου παρασχέθηκε από εταιρεία που δεν συνδέεται με Εκτύπωση Αποτυπώσεων. Οι απόψεις που εκφράζονται εντός δεν αντικατοπτρίζουν άμεσα τις σκέψεις ή τις απόψεις του προσωπικού της Εκτύπωση Αποτυπώσεων.

Schreibe einen Kommentar