Η KemperSports και ο Roger Steele συνεργάζονται στο Όνομα του Youth Golf

2
Η KemperSports και ο Roger Steele συνεργάζονται στο Όνομα του Youth Golf

Ο Steele θα συνεργαστεί στενά με την KemperSports για το κοινό όραμα να γίνει το άθλημα πιο προσιτό για νέους παίκτες παντού

NORTHBROOK, Ill. – Η KemperSports, μια κορυφαία εταιρεία γκολφ, αθλητισμού, ψυχαγωγίας και φιλοξενίας, ανακοίνωσε σήμερα μια συνεργασία με τον υπερασπιστή του γκολφ για νέους Ρότζερ Στιλ, ο οποίος εντάσσεται στην εταιρεία ως επίσημος κοινοτικός σύμβουλος που επιβλέπει την πρωτοβουλία #MakeGolfCool. Ο Steele μοιράστηκε την ανακοίνωση με τους followers του μέσω ενός βίντεο στη σελίδα του στο Instagram στο οποίο συζητά το όραμα που μοιράζεται με το KemperSports να κάνει το γκολφ πιο προσιτό στους νεαρούς παίκτες για να βελτιώσει το μέλλον του παιχνιδιού.

Στο νέο του ρόλο, ο Steele θα συνδημιουργήσει περιεχόμενο με το KemperSports με στόχο να αφηγηθεί εντυπωσιακές ιστορίες μελών της οικογένειας KemperSports που αναπτύσσουν στοχαστικά το παιχνίδι αυξάνοντας την πρόσβαση και χτίζοντας κοινότητα μέσω του αθλήματος. Θα συνεργαστεί επίσης με τους ταλαντούχους επαγγελματίες του γκολφ και τους γενικούς διευθυντές σε όλη την οικογένεια εγκαταστάσεων της KemperSports για να συνεχίσει να εξελίσσει τη συνεχιζόμενη στρατηγική που επικεντρώνεται στην προσέλκυση νεαρών παικτών στο άθλημα και στην έμπνευση αγάπη και πάθος για το παιχνίδι που θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες για να τους βοηθήσει να αναπτυχθούν .

«Από τότε που ερωτεύτηκα το παιχνίδι του γκολφ, ήταν η αποστολή μου να το εμπνεύσω σε άλλους ανθρώπους, ειδικά στους νέους παίκτες, γιατί αυτό είναι το ζητούμενο για την ανάπτυξη του παιχνιδιού», είπε ο Steele. «Γνωρίζοντας τι ξέρω τώρα, νιώθω τόσο σίγουρος όταν λέω ότι το γκολφ αλλάζει ζωές και γι‘ αυτό είμαι τόσο ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος της οικογένειας KemperSports για να δημιουργήσω προγράμματα, περιεχόμενο και πρωτοβουλίες που στοχεύουν στο να φέρουν το γκολφ και όλες τις ευκαιρίες που ξεκλειδώνει στους νέους. ανθρώπους σε όλη τη χώρα».

Ο Steele εισήχθη στο παιχνίδι του γκολφ ως παιδί από τον πατέρα του, ωστόσο, δεν ανέπτυξε βαθιά αγάπη για το γκολφ στα πρώτα του χρόνια λόγω έλλειψης συνομηλίκων και πόρων για ανάπτυξη. Μετά την αποφοίτησή του από το Πανεπιστήμιο του Ιλινόις, ο Steele επανασυνδέθηκε με το παιχνίδι σε βαθύτερο επίπεδο ενώ εργαζόταν ως μηχανικός, μετατρέποντας το γκολφ τόσο σε πάθος όσο και σε εργαλείο επαγγελματικής ανάπτυξης. Αν και έγινε αρκετά καλός για να παίξει ανταγωνιστικά, κερδίζοντας το 2013 Chicago Midwest Amateur, εκτέθηκε επίσης στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και περιβάλλεται από νέους μέντορες που διευκόλυναν τη μετάβασή του στον χώρο δημιουργίας περιεχομένου.

Με τα χρόνια, το γκολφ έγινε ένα βαθύτερο πάθος του καθώς παρατήρησε την έλλειψη εκπροσώπησης, πόρων και πρόσβασης σε κάθε επίπεδο του παιχνιδιού, ειδικά για τις μειονότητες. Οι τρέχοντες στόχοι του είναι να αναπτύξει αυθεντικά και να διαφοροποιήσει το γκολφ μέσω περιεχομένου, φιλανθρωπίας και βασικών συνεργασιών που επεκτείνουν την εμβέλεια της αποστολής του. Η πεποίθησή του είναι ότι το γκολφ έχει μια απαράμιλλη ικανότητα να συνδέει οποιονδήποτε και όλους, γι‘ αυτό πρέπει όλοι να έχουμε την ικανότητα να παίζουμε.

Σύμφωνα με το The World Golf Foundation, το 2022, σχεδόν οι μισοί (48 τοις εκατό) όλων των συμμετεχόντων στο γκολφ των ΗΠΑ (εντός και εκτός γηπέδου) ήταν ηλικίας μεταξύ έξι και 34 ετών, υπερβαίνοντας το μερίδιό τους στον πληθυσμό 6+ των ΗΠΑ (41 τοις εκατό). ). Αυτές οι νεότερες κοόρτες έχουν επίσης τις πιο θετικές απόψεις για το γκολφ – η πλειοψηφία (60 τοις εκατό) συμφωνεί ότι το γκολφ είναι «cool» ή τουλάχιστον έχει τη δυνατότητα να γίνει «cool», κάτι που μιλάει για τις δυνατότητες της βιομηχανίας του γκολφ όπως αναφέρεται στην επόμενη γενιά και τη σημασία της συνέχισης της ανάπτυξης και της εξέλιξης του παιχνιδιού.

«Για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες, η KemperSports ήταν πρωτοπόρος στον κλάδο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού γκολφ», δήλωσε ο CEO της KemperSports Steve Skinner. «Σε όλο αυτό το διάστημα, επιδιώξαμε να συνεργαστούμε με ανθρώπους που μοιράζονται το πάθος μας για το γκολφ. Ο Roger Steele είναι τόσο παθιασμένος με το παιχνίδι όσο οποιοσδήποτε έχω γνωρίσει. Η ενέργεια και ο ενθουσιασμός του είναι μεταδοτικοί και θα βοηθήσει να φέρουμε μια νέα νέα προοπτική στην ανάπτυξη των προσπαθειών παιχνιδιού που έχουμε σε εξέλιξη. Είμαστε ενθουσιασμένοι που έρχεται στην ομάδα μας».

Ως ηγέτης του κλάδου στην ανάπτυξη παικτών, η KemperSports θα συνδυάσει την γνήσια αγάπη της για το παιχνίδι με το κοινό πάθος και την εμπειρία της Steele για να αναπτύξει καινοτόμο προγραμματισμό και πρωτοβουλίες για νέους στα ακίνητα της KemperSports σε εθνικό επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς το KemperSports αναπτύσσει το παιχνίδι και για να συμμετάσχετε στη συζήτηση, επισκεφθείτε το kempersports.com/growthegame.

Σχετικά με το KemperSports

Η KemperSports είναι μια κορυφαία εταιρεία αθλημάτων, ψυχαγωγίας και φιλοξενίας που προσφέρει λειτουργική αριστεία στη διαχείριση ακινήτων και εμπειρίας. Με έδρα το Σικάγο με περιφερειακά γραφεία σε όλες τις ΗΠΑ, η KemperSports διαχειρίζεται περισσότερα από 140 γήπεδα γκολφ, ιδιωτικά κλαμπ, αθλητικούς χώρους και θέρετρα προορισμού σε όλη τη χώρα. Έχει περισσότερα ακίνητα γκολφ που περιλαμβάνονται στα 100 κορυφαία γήπεδα δημόσιας και θερέτρου των Η.Π.Α. όπως έχουν αξιολογηθεί από το GOLF Magazine, το Golf Digest και το Golfweek από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία διαχείρισης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το KemperSports, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.kempersports.com.

Λάβετε μέρος στη συνομιλία κοινωνικών μέσων του KemperSports στο Facebook, ΚελάδημαInstagram και LinkedIn.

Επαφές πολυμέσων:

Taryn Parker, KemperLesnik

[email protected] | 847-380-0375

Schreibe einen Kommentar