Η Grafsolve LLC ονομάστηκε μοναδικός κύριος αντιπρόσωπος της τεχνολογίας CRON Prepress

0
Η Grafsolve LLC ονομάστηκε μοναδικός κύριος αντιπρόσωπος της τεχνολογίας CRON Prepress

Η Grafsolve LLC ανακηρύχθηκε αποκλειστικός κύριος αντιπρόσωπος της CRON Prepress Technology στη Βόρεια ΑμερικήΗ Grafsolve, LLC, ένας μακροχρόνιος κατασκευαστής και διανομέας προϊόντων πιεστηρίου/προεκτύπωσης, ανακοινώνει τη σύσταση του νέου τμήματος της εταιρείας, CRON North America (CRON NA), το οποίο θα κατευθύνει τις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση της τεχνολογίας προεκτύπωσης CRON ως το νέο της , αποκλειστικός κύριος αντιπρόσωπος στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Σε συνεργασία με την CRON, έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στον κόσμο συσκευών CTP σχεδιασμένης ποιότητας με περισσότερες από 4000 εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο, το Grafsolve γίνεται μια ακόμη πιο προικισμένη, ενιαία πηγή για μια πλήρη γκάμα τεχνολογίας προεκτύπωσης και πιεστηρίου. Σε στενή συνεργασία με το εκτεταμένο δίκτυο τοπικών αντιπροσώπων της που βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία στις ΗΠΑ και τον Καναδά, η Grafsolve, μέσω της CRON Βόρειας Αμερικής, θα παρέχει πλήρη υποστήριξη πωλήσεων και υπηρεσιών σε εμπορικές, συσκευασίες, FLEXO και εκτυπώσεις όφσετ εντός του εργοστασίου που αναζητούν μια αξιόπιστη, προσιτός πάροχος λύσεων για να καλύψει τις απαιτήσεις παραγωγής τους.

Ο πρόεδρος της Grafsolve, Brian Bromberg, καλωσορίζει τον Tony Ruth, γνωστό και αναγνωρισμένο ειδικό στη βιομηχανία εκτύπωσης και προεκτύπωσης, ως εκτελεστικό αντιπρόεδρο της CRON North America, υπεύθυνος για τη διαχείριση και την ανάπτυξη των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του νέου τμήματος. «Όσο συναρπαστική και αν είναι η συνεργασία της CRON για εμάς στο Grafsolve, είμαστε εξίσου ενθουσιασμένοι που έχουμε έναν βετεράνο του αναστήματος της Tony Ruth, που καθοδηγεί αυτή τη νέα επιχείρηση για εμάς. Πιστεύουμε ότι ο ουρανός είναι το όριο και αναμένουμε από τους υπάρχοντες πελάτες και πολλούς μελλοντικούς πελάτες να πραγματοποιήσουν σταθερές, μετρήσιμες βελτιώσεις στην παραγωγή με τη νέα τεχνολογία και την ομάδα της CRON στη Βόρεια Αμερική», δήλωσε η Bromberg.

Η Ruth, η οποία γνωρίζει καλά τις δυνατότητες απόδοσης CRON CTP, έχοντας παράσχει στοιχεία για τη μηχανική και την κατασκευή των συσκευών CRON που πωλούνται και εγκαθίστανται στις ΗΠΑ και τον Καναδά, εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αποθέματος, εγκατάστασης, ανταλλακτικών και υποστήριξης που θα παραδοθεί από την CRON Βόρεια Αμερική που λέει ότι θα είναι απαράμιλλη σε αυτό το τμήμα προεκτύπωσης της αγοράς εκτύπωσης των ΗΠΑ. «Εξετάσαμε τα βασικά παραδοτέα που απαιτούνται για αποτελεσματικές πωλήσεις και υποστήριξη CTP, μιλήσαμε με εκτυπωτές σε όλη τη χώρα και διαπιστώσαμε ότι άλλοι πάροχοι CTP δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες των πελατών. Στην CRON Βόρεια Αμερική, ενσωματώνουμε στη δομή της εταιρείας μας τα στοιχεία της υπηρεσίας Customer-First Service. Καθώς διαθέτουμε τα προϊόντα μας, θα έχουμε ένα διευρυμένο απόθεμα μονάδων CTP για να ανταποκριθούμε θετικά στις ανάγκες των πελατών μας. Αυτό θα σημαίνει σύντομους χρόνους παράδοσης για εξοπλισμό και περισσότερες επιλογές πελατών».

«Η CRON Βόρεια Αμερική θα έχει επίσης αυξημένο απόθεμα ανταλλακτικών. Στελεχώνουμε ενεργά ένα ευρύτερο, πιο πλήρως εκπαιδευμένο, δίκτυο υπηρεσιών. Οι πελάτες θα μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με ένα ειδικό CSR. Θα έχουμε πραγματικούς, ζωντανούς ανθρώπους που θα απαντούν στις κλήσεις των πελατών – χωρίς ανακατευθύνσεις μηνυμάτων αυτόματης απάντησης», πρόσθεσε η Ρουθ.

Το πλήρες χαρτοφυλάκιο προϊόντων πιεστηρίου της Grafsolve που συμπληρώνουν τη νέα της σειρά CTP περιλαμβάνει μια πλήρη σειρά προϊόντων με βάση το νερό και εξειδικευμένα προϊόντα για τον κλάδο της εκτύπωσης. Η CRON Βόρεια Αμερική, μέσω του δικτύου αντιπροσώπων της, θα μπορεί να προμηθεύει καθημερινά μελάνια, πλάκες εκτύπωσης όφσετ, διαλύματα σιντριβάνι, γαλακτώματα σιλικόνης, πλύσεις κουβερτών και κυλίνδρων, επιστρώσεις UV, φίλτρα, κόλλες και πολλά άλλα αναλώσιμα που χρησιμοποιούνται σε εργασίες προεκτύπωσης και πιεστηρίου . Εκτός από τη διατήρηση του μεγαλύτερου αποθέματος στις ΗΠΑ κορυφαίων πλακών Blackwood που κατασκευάζονται από την CRON, οι αντιπρόσωποι της CRON στη Βόρεια Αμερική αντιπροσωπεύουν επίσης την Epple Inks, μέσω μιας συνεργασίας με το τμήμα ΗΠΑ του μεγαλύτερου κατασκευαστή μελανιών offset υψηλής ποιότητας στον κόσμο.

Ένα άλλο παράδειγμα της δέσμευσης της εταιρείας να Πελάτης-Πρώτος υπηρεσία θα είναι το νέο Κέντρο Πελατών CRON NA της εταιρείας. Η Bromberg εξηγεί, «Ήδη υπό κατασκευή στις εγκαταστάσεις μας στο Βόρειο Σικάγο βρίσκεται το νέο εκπαιδευτικό μας κέντρο CRON και αίθουσα επίδειξης που θα διαθέτει πλήρως λειτουργικά μοντέλα των συσκευών μας CRON CTP στις οποίες μπορούν να εκπαιδευτούν οι χειριστές προεκτύπωσης των πελατών μας. Επίσης, οι έμποροί μας και οι υποψήφιοι πελάτες τους θα μπορούν να μπουν και να «χτυπήσουν τα λάστιχα», περνώντας τον εξοπλισμό μας με τους ρυθμούς του χρησιμοποιώντας πινακίδες και εικόνες της επιλογής τους. Αυτή είναι μια σημαντική επένδυση που πιστεύουμε ότι είναι ζωτικής σημασίας για την αποστολή μας για τον Πελάτη».

«Επιπλέον, έχουμε εγκαταστήσει νέο εξοπλισμό κοπής πλακών που παρέχει εξατομικευμένες διαμορφώσεις πλακών για να ανταποκρίνονται περαιτέρω στις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών μας. Αυτή η υπηρεσία είναι αρκετά μοναδική μεταξύ των παρόχων αναλωσίμων εκτύπωσης/προεκτύπωσης», πρόσθεσε η Bromberg.

Η Grafsolve, μια 25χρονη σταθερή στη βιομηχανία εκτύπωσης και γραφικών, πιστεύει ότι το μυστικό της επιτυχίας πηγάζει από τους τέσσερις πυλώνες δέσμευσης της εταιρείας προς τους πελάτες της: ποιότητα, αξιοπιστία, αξία και εξυπηρέτηση. Το νέο CRON North America θα υποστηρίξει περαιτέρω αυτούς που δεσμεύονται με συναρπαστικά προϊόντα, ανθρώπους και επιδόσεις.

Πηγή: Grafsolve LLC

Το προηγούμενο δελτίο τύπου παρασχέθηκε από εταιρεία που δεν συνδέεται με Εκτύπωση Αποτυπώσεων. Οι απόψεις που εκφράζονται εντός δεν αντικατοπτρίζουν άμεσα τις σκέψεις ή τις απόψεις του προσωπικού της Εκτύπωση Αποτυπώσεων.

Schreibe einen Kommentar