Η ColorDynamics κατακτά την κουκκίδα με το SPIR@L Screening και το Energy Verve της Agfa

1
Η ColorDynamics κατακτά την κουκκίδα με το SPIR@L Screening και το Energy Verve της Agfa

Η ColorDynamics είναι ένας από τους μεγαλύτερους εκτυπωτές πλήρους εξυπηρέτησης στα νοτιοδυτικά, προσφέροντας καινοτόμες γραφικές επικοινωνίες και υπηρεσίες με το κλειδί στο χέρι που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών τους.

Η ανάγκη της ColorDynamics για μια στιβαρή θερμική εκτυπωτική πλάκα ώθησε την εταιρεία να αξιολογήσει τη διαλογή SPIR@L της Agfa (Booth C8130) και την πλάκα εκτύπωσης Energy Verve. Το SPIR@L δεσμεύει το κέρδος κουκκίδων, απαιτώντας λιγότερο μελάνι και καταλήγοντας σε εικόνες υψηλότερης ποιότητας με την καλύτερη λεπτομέρεια και τα φωτεινότερα χρώματα.

Ένας νέος τρόπος σκέψης για το dot gain

«Το SPIR@L προσφέρει μια μεγάλη αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο εμείς, ως βιομηχανία, εξετάζουμε και διαχειριζόμαστε το κέρδος κουκκίδων», εξηγεί ο David Dey, αντιπρόεδρος του τμήματος παραγωγής. „Αντί να εργάζεται για την ελαχιστοποίηση του κέρδους κουκκίδων, η ιδέα SPIR@L λειτουργεί αντίστροφα.“

Η εξέταση SPIR@L είναι απλή αλλά εξαιρετική. Η παραδοσιακή κουκκίδα αντικαθίσταται με ένα πιο οικονομικό σχήμα SPIR@L. Αυτό σημαίνει ότι απαιτεί λιγότερο μελάνι για να γεμίσει ακριβώς τον ίδιο χώρο, με αποτέλεσμα μια κρυστάλλινη εικόνα κάθε φορά.

Μείωση 10 έως 20 τοις εκατό στο μελάνι

«Βλέπουμε μια μείωση 10% έως 20% στο μελάνι, η οποία είναι σημαντική κατά τη διάρκεια ενός έτους», δηλώνει ο Dey. „Ήρθε χωρίς καμία πτώση στην ποιότητα.“

Ο Dey εξηγεί, «Βρίσκουμε ότι η αλληλεπίδραση του μελανιού με την προβολή της εικόνας αυξάνει το περιθώριο επιτυχίας. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό, ειδικά στην εκτύπωση Ιστού όταν προσπαθείτε να επιτύχετε τα επίπεδα ποιότητας της εκτύπωσης με τροφοδοσία φύλλων.» Με το SPIR@L, η ποιότητα δεν διακυβεύεται ανεξάρτητα από τις ταχύτητες πίεσης, βελτιώνοντας έτσι την παραγωγικότητα μειώνοντας παράλληλα σημαντικά τη σπατάλη και το συνολικό κόστος.

Το SPIR@L και το Energy Verve προσφέρουν πολλά θετικά για το ColorDynamics

«Για εμάς, η διαλογή SPIR@L με την πλάκα Verve σημαίνει ότι το άθροισμα των δύο μαζί είναι πολύ μεγαλύτερο από κάθε μέρος ξεχωριστά», διευκρινίζει ο Day.

Το Energy Verve είναι μια ανθεκτική, αρνητικής λειτουργίας, θερμική πλάκα φωτοπολυμερούς, ειδικά σχεδιασμένη για ακραίες συνθήκες, όπως εκτύπωση σε λειαντικά υλικά ή εκτύπωση με μελάνια UV ή αδιαφανή λευκά μελάνια. Στιβαρό και εξαιρετικά ευαίσθητο, το Verve προσφέρει εξαιρετική χημική και μηχανική αντοχή με μήκη λειτουργίας έως και 1 εκατομμύριο αντίγραφα χωρίς μετά το ψήσιμο, ενώ καταναλώνει 50% λιγότερη ενέργεια.

Schreibe einen Kommentar