Η Agfa ανοίγει Νέο Κέντρο Τεχνικής Ικανότητας Offset

0
Η Agfa ανοίγει Νέο Κέντρο Τεχνικής Ικανότητας Offset

Η Agfa άνοιξε ένα νέο, υπερσύγχρονο κέντρο τεχνολογίας όφσετ στην τοποθεσία της στο Wilmington της Μασαχουσέτης. Κοπή κορδέλας και αφιέρωση πραγματοποιήθηκε στο Offset Technical Competence Center (TCC) την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου.

Η Agfa ανοίγει νέο κέντρο τεχνικής ικανότητας Offset στο Wilmington της Μασαχουσέτης.

Ο Gunther Mertens και ο Guido Hauquier κόβουν την κορδέλα.

Το TCC είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο που διαθέτει τις ολοκληρωμένες λύσεις προεκτύπωσης και πιεστηρίου της Agfa για την επίδειξη πολυάριθμων εμπορικών εφαρμογών υψηλής απόδοσης, συσκευασίας, εφημερίδων και εκτύπωσης UV που προσφέρουν επίσης βιώσιμα οφέλη. Το TCC παρουσιάζει καινοτομίες που μειώνουν τα απόβλητα, εξαλείφουν τις χημικές ουσίες και μειώνουν την κατανάλωση μελανιού, εξοικονομώντας ταυτόχρονα ενέργεια. Σχεδιάστηκε για να παρέχει μια βιβλιοθήκη γνώσεων εφαρμογών και να παρέχει ποιοτική υποστήριξη πελατών για συστήματα Agfa και εισαγωγές νέων προϊόντων. Το TCC είναι ανοιχτό σε εκτυπωτές για επιδείξεις.

Η Agfa ανοίγει νέο κέντρο τεχνικής ικανότητας Offset στο Wilmington της Μασαχουσέτης.

Το TCC της Agfa είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο που διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις προεκτύπωσης και πιεστηρίου.

«Η επένδυση της Agfa σε offset επικεντρώνεται στη μείωση του συνολικού κόστους παραγωγής εκτυπώσεων για τους πελάτες μας», δήλωσε ο Gunther Mertens, πρόεδρος, Agfa, Βόρεια Αμερική. „Οι πελάτες εκτιμούν τη μοναδική μας προσέγγιση συνεργασίας, σύμφωνα με την οποία χρησιμοποιούμε καινοτόμες λύσεις – συμπεριλαμβανομένου λογισμικού – για να αυξήσουμε τα κέρδη για τους εκτυπωτές και να δημιουργήσουμε αξία για την επιχείρησή τους και για τον κλάδο offset συνολικά. Η Agfa αναπτύσσει συνεχώς νέες λύσεις για την αγορά offset. Μία από τις πιο πρόσφατες παραδείγματα είναι ο έλεγχος SPIR@L», πρόσθεσε.

Πηγή: Afga

Το προηγούμενο δελτίο τύπου παρασχέθηκε από εταιρεία που δεν συνδέεται με Εκτύπωση Αποτυπώσεων. Οι απόψεις που εκφράζονται εντός δεν αντικατοπτρίζουν άμεσα τις σκέψεις ή τις απόψεις του προσωπικού της Εκτύπωση Αποτυπώσεων.

Schreibe einen Kommentar