Η Agfa ανακοινώνει το Robotic Plate Loader για την ενίσχυση του αυτοματισμού και της παραγωγικότητας

1
Η Agfa ανακοινώνει το Robotic Plate Loader για την ενίσχυση του αυτοματισμού και της παραγωγικότητας
Η Agfa παρουσίασε ένα ρομπότ φόρτωσης πιάτων για να αυξήσει την αυτοματοποίηση και την παραγωγικότητα.

Η Agfa παρουσίασε ένα ρομπότ φόρτωσης πιάτων για να αυξήσει την αυτοματοποίηση και την παραγωγικότητα.

Η Agfa παρουσιάζει ένα ρομπότ φόρτωσης πλακών που απλοποιεί και επιταχύνει τις εργασίες προεκτύπωσης των εκτυπωτών, μειώνοντας ταυτόχρονα το συνολικό κόστος.

Ο ρομποτικός φορτωτής πλάκας της Agfa απαλλάσσει το προσωπικό προεκτύπωσης από βαριές χειροκίνητες, επαναλαμβανόμενες εργασίες, όπως κασέτες φόρτωσης πλάκας με αυτόματους φορτωτές ή στερέωση παλετών στο πλαίσιο βάσης των φορτωτών ολίσθησης.

«Οι εκτυπωτές Heatset έχουν συνήθως πολλαπλές πρέσες με διαφορετικά μεγέθη, και επομένως πολλές γραμμές CTP. Συνδέονται με αυτό οι λεγόμενες διαμορφώσεις φόρτωσης COMBO, καθεμία από τις οποίες αποτελείται από έναν φορτωτή παλετών και έναν αυτόματο φορτωτή. Ο ρομποτικός φορτωτής πιάτων αντικαθιστά και τις δύο διαμορφώσεις, μειώνοντας το αποτύπωμα έως και 30% και καθιστώντας τις εργασίες προεκτύπωσης πιο αποτελεσματικές και παραγωγικές», λέει η Iris Bogunovic, Product Manager Plate & CTP Systems στην Agfa.

Σε μια πρώτη φάση, η Agfa προσφέρει το ρομπότ φόρτωσης πλακών της σε εταιρείες εκτύπωσης που χρησιμοποιούν τις πλακοστάτες της Avalon VLF. Το ρομπότ κατασκευάζεται ειδικά σύμφωνα με τις ακριβείς ανάγκες ενός εκτυπωτή και μπορεί να τροφοδοτήσει ταυτόχρονα πολλαπλές γραμμές παραγωγής πλακών με ταχύτητα συλλογής έως και 80 πλακών εκτύπωσης ανά ώρα, ανεξάρτητα από το μέγεθος της πλάκας. Η ρύθμιση είναι ιδιαίτερα βολική για εκτυπωτές που πρέπει να χειριστούν πολλαπλά (έως πέντε) μεγέθη πλακών. Για βέλτιστη ευκολία στη χρήση, το ρομπότ φόρτωσης πιάτων είναι πλήρως ενσωματωμένο με το λογισμικό ροής εργασιών Apogee της Agfa.

Ο κορυφαίος Σκανδιναβός πάροχος λύσεων έντυπου μάρκετινγκ, Stibo Complete, υιοθέτησε πρώιμα τον ρομποτικό φορτωτή πιάτων της Agfa. Καθώς η στρατηγική της εταιρείας για το μέλλον περιλαμβάνει μια ολόκληρη σειρά επενδύσεων, καθώς και εξαγορές εταιρειών, μία από τις προϋποθέσεις για την επιτυχία της είναι η διαμόρφωση της εκτυπωτικής της δραστηριότητας ώστε να χειρίζεται περισσότερα αποτελέσματα με λιγότερους πόρους. Η επένδυση στο νέο υπερσύγχρονο ρομπότ φόρτωσης πιάτων της Agfa υποστηρίζει τέλεια το ταξίδι τους.

«Ο αυτοματισμός είναι σημαντικός στη στρατηγική κάθε αναπτυσσόμενης και στραμμένης προς το μέλλον εταιρείας», λέει ο Svend Erik Grue Nielsen, Διευθυντής Λειτουργιών και Ανάπτυξης της Stibo Complete. «Ο ρομποτικός φορτωτής πιάτων της Agfa μας προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς βελτιώνει την παραγωγικότητά μας, μειώνει το κόστος, ελαχιστοποιεί τα λάθη και βελτιστοποιεί τις συνθήκες εργασίας για τους υπαλλήλους μας. Το ρομπότ φόρτωσης πιάτων σώζει τους εργαζομένους από περίπου 230 τόνους ανύψωσης βαρέων βαρών ετησίως».

Πηγή: Agfa

Το προηγούμενο δελτίο τύπου παρασχέθηκε από εταιρεία που δεν συνδέεται με Εκτύπωση Αποτυπώσεων. Οι απόψεις που εκφράζονται εντός δεν αντικατοπτρίζουν άμεσα τις σκέψεις ή τις απόψεις του προσωπικού της Εκτύπωση Αποτυπώσεων.

Schreibe einen Kommentar