Η 11χρονη κόρη μου είναι ερωτευμένη με ένα άλλο κορίτσι και δεν βλέπω τίποτα κακό σε αυτό – αποκαλύπτει ο Wanlov Kubolor

0
Η 11χρονη κόρη μου είναι ερωτευμένη με ένα άλλο κορίτσι και δεν βλέπω τίποτα κακό σε αυτό – αποκαλύπτει ο Wanlov Kubolor

Ο τραγουδιστής, fashionista και πολιτικός κριτικός Wanlov The Kubolor αποκάλυψε ότι η 11χρονη κόρη του είναι ερωτευμένη με ένα άλλο κορίτσι.

Το μέλος του συγκροτήματος FOKN Bois εξήγησε ότι η μητέρα της κόρης του τον ενημέρωσε για την κατάσταση και ότι το αποδέχεται απόλυτα.

«Έχω μια κόρη που αυτή τη στιγμή είναι ερωτευμένη με ένα άλλο κορίτσι. Δεν βλέπω τίποτα κακό σε αυτό. Της αρέσει αυτό το κορίτσι και αυτό μου είπε η μητέρα της. Είναι έντεκα», αποκάλυψε.

Σε μια συνομιλία με την Doreen Abanema Abayaa στην εκπομπή Talkertainment του GhanaWeb, ο Wanlov εξήγησε τι σημαίνει για κάποιον να είναι «queer».

Είπε ότι ο όρος χρησιμοποιείται συχνά ως όρος-ομπρέλα για να συμπεριλάβει όλα τα άτομα που προσδιορίζονται ως LGBTQ+.

Αυτό περιλαμβάνει άτομα που ταυτίζονται ως ομοφυλόφιλοι, λεσβίες, αμφιφυλόφιλοι, τρανς και άλλα,“ αυτός είπε.

Ο αδερφός της Sister Derby, είναι μια από τις λίγες διασημότητες της Γκάνας που έχουν υποστηρίξει δημόσια τα δικαιώματα LGBTQ στην Γκάνα.

Μετά την αποκάλυψη, ο τραγουδιστής δέχτηκε σοβαρή κριτική από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι πιστεύουν ακράδαντα ότι ασκεί κακή επιρροή στην κόρη του, η οποία δεν γνωρίζει ακόμη τη διαφορά μεταξύ σωστού και λάθους.

Schreibe einen Kommentar