Η ομάδα KemperSports και Illinois PGA Foundation θα φιλοξενήσει τις κλινικές PGA HOPE

0
Η ομάδα KemperSports και Illinois PGA Foundation θα φιλοξενήσει τις κλινικές PGA HOPE

Οι δωρεάν κλινικές έξι εβδομάδων σε πέντε εγκαταστάσεις του KemperSports χρησιμεύουν για να παρουσιάσουν το παιχνίδι στους βετεράνους για να βελτιώσουν τη σωματική, ψυχική, κοινωνική και συναισθηματική τους ευεξία

NORTHBROOK, Ill., 4 Απριλίου 2023 – Η KemperSports, μια κορυφαία εταιρεία γκολφ, αθλητικών, ψυχαγωγίας και φιλοξενίας με έδρα το Σικάγο, και Illinois PGA Foundation συνεργάστηκαν ξανά για να φιλοξενήσουν PGA HOPE Κλινικές (Helping Our Patriots Everywhere) για βετεράνους και εν ενεργεία στρατιωτικούς για τη σεζόν 2023. Οι δωρεάν κλινικές διάρκειας έξι εβδομάδων θα επισκεφθούν πέντε εγκαταστάσεις KemperSports σε όλη τη Σικάγολαντ από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο.

«Η υποστήριξη των βετεράνων και των μελών της υπηρεσίας μας που έχουν δώσει τόσα πολλά για τη χώρα μας είναι μια κοινή δέσμευση για όλη την οικογένεια της KemperSports», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της KemperSports Steve Skinner. «Το PGA HOPE είναι ένα απίστευτο πρόγραμμα και χάρη στην υποστήριξη και τη συνεργασία του Ιδρύματος PGA του Ιλινόις, είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να ανταποδώσουμε όσους μας δίνουν τόσα πολλά σε όλο το Σικάγο».

«Η δέσμευση της KemperSports προς τους βετεράνους του έθνους μας μέσα και γύρω από την περιοχή του Σικάγολαντ αποδεικνύεται από την υποστήριξή τους να παρέχουν προγραμματισμό PGA HOPE σε πέντε από τις κορυφαίες εγκαταστάσεις του γκολφ το 2023», δήλωσε η Carrie Williams, Εκτελεστική Διευθύντρια του Illinois PGA and Illinois PGA Foundation. «Η ομάδα των επαγγελματιών της PGA, που έχουν εκπαιδευτεί ειδικά για να διδάσκουν προγράμματα βετεράνων, θα φέρει σωματική, συναισθηματική και κοινωνική ευημερία σε πολλούς βετεράνους αυτό το καλοκαίρι, εισάγοντάς τους στο παιχνίδι του γκολφ».

Δωρεάν κλινικές PGA HOPE έξι εβδομάδων θα πραγματοποιηθούν τις ακόλουθες ώρες και πέντε γήπεδα KemperSports καθ‘ όλη τη διάρκεια της σεζόν γκολφ 2023:

 • Διεθνές Κέντρο Γκολφ Harborside (Σικάγο, Ιλλ.)
  • Έξι εβδομαδιαίες συνεδρίες τις Τετάρτες στις 2:30 μ.μ
  • Τετάρτη 24 Μαΐου – Τετάρτη 28 Ιουνίου
 • Winnetka Golf Club (Winnetka, Ill.)
  • Έξι εβδομαδιαίες συνεδρίες την Πέμπτη στις 4:00 μ.μ
  • Πέμπτη 25 Μαΐου – Πέμπτη 29 Ιουνίου
 • Cantigny Golf (Wheaton, Ill.)
  • Έξι εβδομαδιαίες συνεδρίες τις Τρίτες στις 4:30 μ.μ
  • Τρίτη 20 Ιουνίου – Τρίτη 1 Αυγούστου
 • Λέσχη Γκολφ Bolingbrook (Bolingbrook, Ill.)
  • Έξι εβδομαδιαίες συνεδρίες τις Τετάρτες στις 4:00 μ.μ
  • Τετάρτη 7 Ιουνίου – Τετάρτη 19 Ιουλίου
 • Γήπεδο γκολφ Deerpath (Lake Forest, Ill.)
  • Έξι εβδομαδιαίες συνεδρίες την Πέμπτη στις 5:00 μ.μ
  • Πέμπτη 31 Αυγούστου – Πέμπτη 5 Οκτωβρίου

Διδάσκεται από επαγγελματίες εκπαιδευτές PGA που έχουν εκπαιδευτεί στο προσαρμοστικό γκολφ και στις στρατιωτικές πολιτιστικές ικανότητες, το PGA HOPE παρουσιάζει το παιχνίδι σε βετεράνους και εν ενεργεία στρατιωτικούς για να βελτιώσει τη σωματική, ψυχική, κοινωνική και συναισθηματική τους ευεξία. Το PGA HOPE είναι το εμβληματικό στρατιωτικό πρόγραμμα του PGA REACH, του φιλανθρωπικού ιδρύματος της PGA της Αμερικής, και διαχειρίζεται τοπικά το Ίδρυμα PGA του Ιλινόις σε συνεργασία με το RevelationGolf. Το πρόγραμμα είναι δωρεάν για βετεράνους και θα καλύψει πολλές πτυχές του παιχνιδιού, όπως η οδήγηση, η κοπή, η τοποθέτηση και η μακροχρόνια εργασία σιδήρου. Το αποκορύφωμα κάθε κλινικής θα έχει ως αποτέλεσμα μια συνεδρία εντός μαθημάτων που θα επιτρέψει στους βετεράνους να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους.

Για να μάθετε περισσότερα για το PGA HOPE, επισκεφθείτε www.pgahope.com.

Σχετικά με το KemperSports

Η KemperSports είναι μια κορυφαία εταιρεία αθλημάτων, ψυχαγωγίας και φιλοξενίας που προσφέρει λειτουργική αριστεία στη διαχείριση ακινήτων και εμπειρίας. Με έδρα το Σικάγο με περιφερειακά γραφεία σε όλες τις ΗΠΑ, η KemperSports διαχειρίζεται περισσότερα από 140 γήπεδα γκολφ, ιδιωτικά κλαμπ, αθλητικούς χώρους και θέρετρα προορισμού σε όλη τη χώρα. Έχει περισσότερα ακίνητα γκολφ που περιλαμβάνονται στα 100 κορυφαία γήπεδα δημόσιας και θερέτρου των Η.Π.Α. όπως έχουν αξιολογηθεί από το GOLF Magazine, το Golf Digest και το Golfweek από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία διαχείρισης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το KemperSports, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.kempersports.com.

Λάβετε μέρος στη συνομιλία κοινωνικών μέσων του KemperSports στο Facebook, ΚελάδημαInstagram και LinkedIn.

Σχετικά με το Illinois PGA/Illinois PGA Foundation

ο Τμήμα Ιλινόις της PGA της Αμερικής είναι ένας επαγγελματικός οργανισμός που εξυπηρετεί άνδρες και γυναίκες επαγγελματίες του γκολφ στο βόρειο και κεντρικό Ιλινόις, οι οποίοι είναι αναγνωρισμένοι ειδικοί στην ανάπτυξη, τη διδασκαλία και τη διαχείριση του παιχνιδιού του γκολφ. Το Illinois PGA είναι υπεύθυνο για τη διαχείριση ανταγωνιστικών τουρνουά γκολφ, εκπαιδευτικές ευκαιρίες, προγράμματα υποστήριξης και ανάπτυξη των πρωτοβουλιών του παιχνιδιού. Με περισσότερα από 760 μέλη και συνεργάτες, το Illinois PGA είναι ένα από τα 41 περιφερειακά τμήματα που αποτελούν το PGA της Αμερικής. Το Illinois PGA Foundation εστιάζει τις κοινοτικές του προσπάθειες στην προώθηση της καλής θέλησης και της ανάπτυξης του παιχνιδιού με έμφαση σε δραστηριότητες που ωφελούν τη νεολαία. Οι πρωτοβουλίες του Ιδρύματος περιλαμβάνουν: GolfWorks Illinois, ταμεία υποτροφιών για νέους, PGA HOPE (Helping our Patriots Everywhere), Illinois PGA Birdies for Charity και το Illinois Golf Hall of Fame. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Illinois PGA και το Illinois PGA Foundation, επισκεφθείτε www.ipga.com και ελάτε μαζί μας Facebook, Κελάδημαή Ίνσταγκραμ.

Σχετικά με το PGA HOPE

PGA HOPE (Helping Our Patriots Everywhere) είναι το εμβληματικό στρατιωτικό πρόγραμμα του PGA REACH, το φιλανθρωπικό ίδρυμα της PGA της Αμερικής. Η PGA HOPE εισάγει το γκολφ σε βετεράνους και εν ενεργεία στρατιωτικούς για να βελτιώσει τη σωματική, ψυχική, κοινωνική και συναισθηματική ευημερία τους.

Το πρόγραμμα εισάγει το παιχνίδι του γκολφ μέσα από ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα σπουδών 6-8 εβδομάδων, με επικεφαλής επαγγελματίες PGA εκπαιδευμένους στο προσαρμοστικό γκολφ και τις στρατιωτικές πολιτιστικές ικανότητες. Όλα τα προγράμματα χρηματοδοτούνται από το PGA REACH και συμπληρώνονται από το PGA Section Foundations, επομένως το κόστος του προγραμματισμού είναι δωρεάν για όλους τους Βετεράνους. Η PGA HOPE έχει ένα Μνημόνιο Συνεργασίας (MOU) με το Τμήμα Υποθέσεων Βετεράνων (VA), το οποίο επιτρέπει απευθείας παραπομπές στο πρόγραμμα PGA HOPE ως μορφή θεραπείας. Για να μάθετε περισσότερα για το PGA HOPE, επισκεφθείτε www.pgahope.com.

Επαφές πολυμέσων:

Gehrig Parker, KemperSports

[email protected] | 847-977-3400

Kevin Quinn, Illinois PGA Communications

[email protected] | 708-336-1294

Schreibe einen Kommentar