Η μητέρα του Kaywa πεθαίνει στα γενέθλιά του

0
Η μητέρα του Kaywa πεθαίνει στα γενέθλιά του

Βραβευμένος μηχανικός ήχου με παραγωγό, Καγιάο οποίος είναι γνωστός στην ιδιωτική ζωή ως David Kojo Kyei, χτυπήθηκε με μια πολύ καταστροφική είδηση.

Παρόλο που σήμερα, Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023, τυχαίνει να είναι τα γενέθλια του Kaywa, δυστυχώς έχασε τη μητέρα του την ίδια μέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΙΝΤΕΟ: Ο Kwadwo Sheldon επιδεικνύει το βελούδινο εσωτερικό του σχεδόν ολοκληρωμένου νέου σπιτιού του στα social media

Ενώ συνήθως αναμένεται ότι την ημέρα που οι άνθρωποι γιορτάζουν τα γενέθλιά τους θα μοιραστούν φωτογραφίες τους και θα ευχαριστήσουν τον Θεό για το δώρο της ζωής, Καγιά δυστυχώς πήρε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ανακοινώσει το θάνατο της μητέρας του.

Παρόλο που αποκάλυψε ότι ήταν ραγισμένος για τον θάνατο της μητέρας του, Καγιά αποκάλυψε ότι επρόκειτο να τη γιορτάσει στην εκκλησία το βράδυ.

Το αφεντικό της Υψηλής Πνευματικής Μουσικής είπε επίσης ότι θα ήθελε τα άτομα που έχουν δημοσιεύσει να μοιράζονται φωτογραφίες της μητέρας του, επειδή αυτή είναι που τον έκανε αυτό που είναι σήμερα.

«Αναπαύσου εν ειρήνη μαμά. Διάλεξες τη μέρα που με γέννησες να φύγω. Εύχομαι τα αγαπημένα μου πρόσωπα να σε αναρτήσουν αντί για εμένα, γιατί είσαι ο λόγος της ύπαρξής μου. Είναι πραγματικά η μέρα σου, απόψε στην εκκλησία, θα σε γιορτάσουμε. Είμαι πραγματικά ευγνώμων…Σας αγαπώ πολύ,” έγραψε ο Kaywa.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ama Tundra εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στον Dr Likee, την Kyinkyina Twan και άλλους που βοήθησαν να ταξιδέψει στη Γαλλία (Βίντεο)

ΚαγιάΗ ανάρτηση του έχει δεχθεί πολλές αντιδράσεις από φίλους και followers του στα social media.

Οι Sarkodie, Kwabena Kwabena, Beverly Afaglo, Prince David Osei, Mzvee, Guru, Appietus και πολλοί άλλοι έχουν συμφιλιωθεί μαζί του.

Schreibe einen Kommentar