Η ημιτελής HOA αφήνει τον ιδιοκτήτη σπιτιού απογοητευμένος

6
Η ημιτελής HOA αφήνει τον ιδιοκτήτη σπιτιού απογοητευμένος

Μια ημιτελής κοινότητα HOA στο νοτιοδυτικό Χιούστον έχει έναν ιδιοκτήτη σπιτιού να αισθάνεται ανησυχία και απογοήτευση. Γεμάτη συντρίμμια και σκουπίδια, η γειτονιά δεν είναι παρά μια σκιά του πρώην εαυτού της.

Ημιτελής κοινότητα HOA και «ερεθισμός στα μάτια»

Το Leawoods είναι μια κοινότητα έξω από το West Orem Drive που βρίσκεται υπό κατασκευή. Το πρόβλημα είναι ότι η κατασκευή σταμάτησε ξαφνικά τον Αύγουστο του 2020 και δεν έχει ακόμη ξαναρχίσει, αφήνοντας ημιτελή σπίτια και πεζοδρόμια. Εκτός από αυτό, κάθε είδους σκουπίδια και συντρίμμια γεμίζουν την κοινότητα.

[wpadcenter_adgroup adgroup_ids=218 align=’none‘ num_ads=10 num_columns=1]

«Αυτό είναι πονόλαιμο», είπε ο Damian Barnes, ιδιοκτήτης σπιτιού τοπικά νέα. «Αυτό είναι φρικτό. Δεν πρέπει να ζούμε έτσι».

Ο Μπαρνς επικοινώνησε με την ένωση ιδιοκτητών σπιτιού της κοινότητας για να παραπονεθεί για την κατάσταση και ζητήματα ασφάλειας. Ωστόσο, η HOA δεν έχει ακόμη απαντήσει σε αυτόν.

«Απλά κάνει τη γειτονιά άσχημη», είπε ο Μπαρνς, ο οποίος μετακόμισε στη γειτονιά το 2018. «Είχαμε τόσες πολλές δυνατότητες».

Ο Μπαρνς θυμάται ότι η γειτονιά έμοιαζε όμορφη όταν μετακόμισε για πρώτη φορά. Θυμάται επίσης ότι ένιωθε ενθουσιασμένος που είχε ένα σπίτι στη γενέτειρά του. Τώρα, αυτός ο ενθουσιασμός έχει μετατραπεί σε απογοήτευση.

Γιατί σταμάτησε η κατασκευή

Η CitiTrend Homes LLC είναι ο κατασκευαστής της γειτονιάς, ενώ η Lea Homes είναι ο κατασκευαστής. Και σύμφωνα με έρευνα του ABC13, η κατασκευή σταμάτησε λόγω εσωτερικής διαφωνίας μεταξύ της CitiTrend Homes LLC και της Lea Homes.

Τον Αύγουστο του 2020, η Lea Homes υπέβαλε αγωγή κατά της CitiTrend Homes για αθέτηση σύμβασης. Η Lea Homes ζήτησε πληρωμή σχεδόν 500.000 $ για την κατασκευή οικοπέδων και δρόμων στην κοινότητα. Όταν η CitiTrend αρνήθηκε να πληρώσει, η κατασκευή σταμάτησε.

Σύμφωνα με τους προγραμματιστές και τους κατασκευαστές, το δικαστήριο θα καταλήξει σε απόφαση εντός του επόμενου μήνα. Ανάλογα με την απόφαση, η CitiTrend είτε θα συνεχίσει να αναπτύσσει το Leawoods είτε ένας νέος προγραμματιστής θα αναλάβει το έργο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι ένας αναστεναγμός ανακούφισης για τον Μπαρνς.

Schreibe einen Kommentar