Ζητήματα Instagram – NextScripts

0
Ζητήματα Instagram – NextScripts

Το Instagram έκανε μερικές πολύ μεγάλες αλλαγές στη διαδικασία ελέγχου ταυτότητας. Περίπου το 70% των χρηστών μας επηρεάζονται από αυτά.

Πριν από τις αλλαγές η διαδικασία ήταν αρκετά απλή:

Μερικές φορές το Instagram αποφάσισε ότι η σύνδεση από το SNAP είναι «ασυνήθιστη» και ζήτησε επιβεβαίωση. Απλώς έπρεπε να ανοίξετε το Instagram στο τηλέφωνό σας και να πατήσετε το κουμπί „Αυτός ήμουν εγώ“ στην οθόνη „Εντοπίσαμε μια ασυνήθιστη προσπάθεια σύνδεσης“.

Η διαδικασία είναι πλέον πολύ πιο περίπλοκη. Το Instagram αντιμετωπίζει διαφορετικούς λογαριασμούς διαφορετικά. Ακολουθεί η ανάλυσή μας με βάση τα δεδομένα των χρηστών μας:

 1. Σχετικά με 30% των λογαριασμών δεν επηρεάζονται καθόλου από την αλλαγή. Λειτουργούν όπως δούλευαν πριν.
 2. Σχετικά με 45% των λογαριασμών απαιτείται η εισαγωγή του κωδικού από email ή SMS. Το SNAP υποστηρίζει αυτόν τον τύπο ελέγχου ταυτότητας ξεκινώντας από τις εκδόσεις: SNAP Plugin 4.1.1 και SNAP API 4.0.37.
 3. Σχετικά με 15% των λογαριασμών απαιτείται να εισαγάγετε τον κωδικό από email ή SMS και να επιβεβαιώσετε την „ασυνήθιστη“ τοποθεσία από το τηλέφωνο. Το SNAP υποστηρίζει αυτόν τον τύπο ελέγχου ταυτότητας ξεκινώντας από το SNAP API 4.0.42.

  Ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, αν είδατε αυτό το σφάλμα:

  {„message“: „login_required“, „logout_reason“: 3, „status“: „fail“}

  Μόλις λάβετε την ενημέρωση του API 4.0.42, το SNAP θα ζητήσει επιβεβαίωση κώδικα και, στη συνέχεια, θα δείτε το μήνυμα:

  Έχετε σημείο ελέγχου! Συνδεθείτε στο Instagram από το τηλέφωνό σας και επιβεβαιώστε τη σύνδεση ή την ενέργεια πριν προσπαθήσετε να δημοσιεύσετε ξανά

  Ανοίξτε το Instagram στο τηλέφωνό σας και επιβεβαιώστε την „ασυνήθιστη“ τοποθεσία. Το SNAP θα λειτουργήσει καλά μετά από αυτό.

 4. Σχετικά με 10% των λογαριασμών υποβιβάστηκε στη χαμηλότερη κατάσταση εμπιστοσύνης. Είστε εδώ εάν λάβατε έναν άπειρο βρόχο επιβεβαιώσεων ή κενά λάθη. „Άπειρος βρόχος“ σημαίνει ότι μόλις περάσετε επιτυχώς οποιαδήποτε επιβεβαίωση κώδικα, ζητήσατε αμέσως να το κάνετε ξανά. Μην συγχέετε τον „άπειρο βρόχο κώδικα“ που μπορεί να λάβετε με το SNAP Plugin 4.1.1 και το SNAP API 4.0.42 με τον „ασυνήθιστο“ βρόχο απεριόριστης τοποθεσίας που σχεδόν όλοι είχαν πριν από το SNAP Plugin 4.1.1 και το SNAP API 4.0.37.

  Υπάρχουν δύο λόγοι για αυτό: Η IP σας ανήκει στον πάροχο φιλοξενίας με τον μεγάλο αριθμό παραπόνων κατάχρησης ή/και ο λογαριασμός σας έχει πολλά παράπονα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ή κατάχρησης. Περίπου οι μισοί από τους λογαριασμούς που επηρεάζονται από τον „Άπειρο βρόχο“ ή τα κενά σφάλματα θα μπορούσαν να ανακτηθούν χρησιμοποιώντας πραγματικές IP για κινητά. Αυτό σημαίνει ότι ΠΡΕΠΕΙ να επιβεβαιώσετε την τοποθεσία του λογαριασμού σας από το smartphone που είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Απενεργοποιήστε το WIFI και συνδεθείτε στο Instagram από το δίκτυο LTE/4G/3G/EDGE. Εναλλακτικά, μπορείτε να προσπαθήσετε να βρείτε „κινητό“ διακομιστή μεσολάβησης.

Δείτε εδώ για πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με όλα τα πρόσφατα προβλήματα του Instagram: προβλήματα Instagram και πώς να τα διορθώσετε

[Update – February 6, 2018] Το Instagram έκανε κάποιες πρόσθετες αλλαγές στην υποδομή του 1-5 Φεβρουαρίου. Αυτές οι αλλαγές προκαλούσαν νέα σφάλματα και προβλήματα. Δείτε τα ενημερωμένα προβλήματα του Instagram και τη σελίδα πώς να τα διορθώσετε για τις οδηγίες επιδιόρθωσης.

Τελειώσαμε?

Το Instagram εξαγοράστηκε από το Facebook πριν από 6 χρόνια. Φαίνεται ότι τελικά άρχισαν να ενσωματώνουν το Instagram στην υποδομή του Facebook. Είναι προφανές ότι χρειάζεται πολλή δουλειά και πολλές αλλαγές, επομένως θα μπορούσαν να εμφανιστούν νέα προβλήματα ή οι υπάρχουσες επιδιορθώσεις θα μπορούσαν να σταματήσουν να λειτουργούν. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση και να δημοσιεύουμε νέες ενημερώσεις μόλις χρειαστεί.

Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα που δεν αναφέρεται εδώ ή μια από τις επιδιορθώσεις δεν λειτουργεί, ελέγξτε τα Γνωστά ζητήματα πριν ανοίξετε ένα εισιτήριο.

Schreibe einen Kommentar