Ευχαριστώ, Deluz – Από ανθρώπους που μαγειρεύουν με λογική

0
Ευχαριστώ, Deluz – Από ανθρώπους που μαγειρεύουν με λογική

Πριν από οκτώ χρόνια μας τροφοδοσία ανθρώπων που μαγειρεύουν με λογικήένα καινοτόμο και εντελώς πρωτοποριακό έργο στην Ισπανία, το οποίο δημιουργήθηκε σε ένα πλαίσιο κρίσης που όλοι γνωρίζουμε ως μια κοινωνική επιχείρηση που γεννήθηκε με σκοπό να προσφέρει απασχόληση σε άτομα με διανοητική αναπηρία και με την επιθυμία να προωθήσει ένα ισορροπημένο, υγιές διατροφή, τοπική και οικολογική στις κοινότητες.

Για την υλοποίηση του έργου σχεδιάστηκε ένα Επιχειρηματικό Σχέδιο χάρη στη συνεργασία της Sodercan και με το οποίο δημιουργήσαμε τις βάσεις του επιχειρηματικού μοντέλου, χωρίς όμως να παραβλέπουμε τον κύριο στόχο, που ήταν να δημιουργήσουμε έγκυρες εναλλακτικές λύσεις που ευνοούσαν την ένταξη της εργασίας. των ατόμων με νοητική υστέρηση.

Έτσι, το έργο υποστηρίχθηκε από έννοιες της καινοτομίας στη διαχείριση, καθώς και αυτές της κοινωνικής ευθύνης. Υπό αυτή την έννοια, επισημαίνουμε δύο πτυχές, που συνδέονται καταρχήν με το προϊόν, αφού depersonas Ήταν ένας από τους πρώτους catering στην Ισπανία που εργάστηκε με φρέσκα, πρωτότυπα και βιολογικά προϊόντα για την προετοιμασία των μενού και, από την άλλη πλευρά, για τη διαχείριση συμμαχιών με διαφορετικούς φορείς, κάτι που ήταν καθοριστικό για την πρόοδο και την εδραίωση του έργου.

Είχαμε την υποστήριξη και τη δέσμευση DELUZ & Co.με επικεφαλής τους ιδιοκτήτες του, Κάρλος και Λουτσία Ζαμόραοι οποίοι στην προκειμένη περίπτωση συνέβαλαν την εμπειρία τους στον κλάδο και την τεχνογνωσία τους (τεχνογνωσία) στην ανάπτυξη και διαχείριση αυτού του έργου, με αρχικό στόχο την επιστροφή στην κοινωνία ενός μέρους των επιτυχιών που καρπώθηκαν, στην προκειμένη περίπτωση μέσω της υποστήριξης ως ειδικών για την υλοποίηση ενός κοινωνικού έργου που θα είχε αντίκτυπο στη βελτίωση των ευκαιριών απασχόλησης για άτομα με αναπηρία χωρίς να ξεχνάμε τη σημασία της εγγύησης μιας υγιεινής διατροφής ενώ ταυτόχρονα είναι υπεύθυνα για το παραγωγικό περιβάλλον.

Εδώ ξεκινά μια σημαντική συνεργασία μεταξύ της AMPROS και της DELUZ, για τη δημιουργία ενός διαφορετικού έργου όπου η συνεργασία μεταξύ μιας κοινωνικής οργάνωσης τρίτου τομέα και μιας εταιρείας στον τομέα της φιλοξενίας γίνεται κάτι μοναδικό, η DELUZ ενδιαφέρεται να βοηθήσει στην ανάπτυξη του DEPERSONAS Catering Project Cocinando con Sentido μέχρι να φτάσει στην επιχειρηματική της ωριμότητα.

Σημαντική ήταν και η υποστήριξη του Δημοτικού Συμβουλίου του Santander, με το οποίο υπογράψαμε συμφωνία συνεργασίας με την οποία παραιτείται από τη χρήση των εγκαταστάσεων κουζίνας του Κέντρου Υποδοχής Doña Letizia de Candina ως έδρα του έργου, με αντάλλαγμα την εκτέλεση υπηρεσίες catering.φαγητό που σερβίρεται σε αυτό το καταφύγιο, πυλώνας μεγάλης σημασίας για τη βιωσιμότητα του έργου.

Σε αυτά τα οκτώ χρόνια το catering μας έχει ωριμάσει ως έργο και τα 150 καθημερινά μενού από την αρχή έχουν γίνει πλέον 1.100 που φτάνουν σε κέντρα εξάρτησης, σχολεία, εταιρείες κ.λπ.

Δείτε τι πετύχαμε μαζί!

Η γέννηση του Catering ήταν μια υπέροχη στιγμή, αλλά και πολλή αφοσίωση και προσωπική προσπάθεια από την πλευρά του καθενός, και χάρη στην εργασία και την κοινή προσπάθεια, έχει δημιουργηθεί επίσης αντίκτυπος στο περιβάλλον με την εργασία και την παρουσίαση πολύ κατάλληλων εναλλακτικών φαγητό σε καντίνες Το επιχειρηματικό μας μοντέλο που βασίζεται στην καινοτομία έχει παρουσιαστεί σε πολλά εξειδικευμένα φόρουμ και το έργο έχει αναγνωριστεί με διάφορα βραβεία και αναφορές.

Ήδη το 2010 ο Carlos Zamora έλαβε το βραβείο Cantabria Gastronomy 2010 στον επιχειρηματικό τομέα από την κυβέρνηση της Κανταβρίας και το πρώτο Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας από το Δημοτικό Συμβούλιο του Santander. Το 2011, η DELUZ έλαβε ένα βραβείο στην κατηγορία ΕΚΕ της VII έκδοσης των βραβείων PYME που διοργανώθηκαν από την εφημερίδα Expansión. Το 2015, η Ένωση Τεχνολογικής Ανάπτυξης στη Βιομηχανία Φιλοξενίας (ΑΝΤΑ) βράβευσε το catering μας, που αποτελείται από ανθρώπους που μαγειρεύουν με νόημα, με το βραβείο Excel45. Ήδη το 2016 ο Carlos και η Lucía Zamora έλαβαν το Βραβείο Επιχειρηματίες της Χρονιάς από τον El Diario Montañés και πριν από ένα μήνα συλλέξαμε το βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (CSR) στη δεύτερη έκδοση των Cantabria Executive Awards.

Η μετασχηματιστική ικανότητα της κοινωνίας αυτού του έργου ήταν μία από τις αξίες που μας οδήγησαν να είμαστε μεταξύ των 20 που επιλέχθηκαν για το διεθνές Βασκικό Παγκόσμιο Βραβείο Μαγειρικής 2016 χάρη στην υποψηφιότητα που παρουσίασε ο Carlos Zamora από το DELUZ, η οποία περιελάμβανε την παρουσίαση του depersonas και ένα νέο έργο για την παρασκευή βιολογικού ψωμιού.

Αυτή η βόλτα κορυφώθηκε στο Madrid Fusión 2017, όταν ανεβήκαμε μαζί στη σκηνή αυτού του Διεθνούς Συνεδρίου Γαστρονομίας. Αφήνουμε άφωνους τους δημοσιογράφους, τους επικριτές τροφίμων και τα μέλη της οργάνωσης José Carlos Capel και Marta Fernández Guadaño, όπως εξέφρασαν οι ίδιοι προσωπικά και στα κοινωνικά τους δίκτυα.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αντιμετωπίσαμε επίσης μια έντονη διαδικασία μάθησης, γνώση του κλάδου, ανταπόκριση στους πελάτες, καθημερινή εργασία για την προετοιμασία των μενού, επικοινωνία και προβολή του έργου και όπου μας βοηθούν άτομα με διανοητική αναπηρία Έδειξαν για άλλη μια φορά ότι μπορούν. Αυτή η εξαιρετικά επιτυχημένη διαδικασία ωρίμανσης δημιουργήθηκε χάρη στη δέσμευση και την προσπάθεια ολόκληρης της επαγγελματικής ομάδας τροφοδοσίας και επίσης χάρη στην άνευ όρων υποστήριξη της DELUZ, του τεχνολογικού μας συνεργάτη.

Για όλα αυτά, σήμερα καταλαβαίνουμε ότι το έργο έχει εισέλθει σε μια νέα φάση, όπου κατά κάποιο τρόπο θεωρούμε ότι πετύχαμε τους στόχους που θέσαμε στην αρχή και όπου τώρα έχουμε την ευθύνη να πετάμε μόνοι και να συνεχίσουμε να χτίζουμε το το μέλλον του έργου DEPERSONAS Cocinando με το Sense, που είναι πάντα με την ενθάρρυνση και την υποστήριξη ήδη από την απόσταση του δασκάλου.

Είναι καιρός να κλείσουμε ένα στάδιο όσον αφορά τις συμβουλές και τη μόνιμη τεχνική υποστήριξη από την DELUZ και να ανοίξουμε άλλους δρόμους για το μέλλον όπου η AMPROS θα συνεχίσει να εργάζεται σκληρά για να καταστήσει αυτό το έργο Catering σημείο αναφοράς για την απασχόληση ατόμων με διανοητική αναπηρία στην Ισπανία. .

Οι αξίες που συνοδεύουν όλα τα έργα μας δημιουργούν σταθερούς δεσμούς, γι‘ αυτό γνωρίζουμε ότι μπορούμε να βασιζόμαστε στην έγκαιρη υποστήριξη των φίλων μας στο DELUZ, αδιαμφισβήτητους συμμετέχοντες στην επιτυχία του έργου και πεπεισμένοι για τη μεταμορφωτική δύναμη των έργων κοινωνικής οικονομίας, γι‘ αυτό θα συνεχίσουν να βοηθούν νεοφυείς επιχειρήσεις, σχολεία, ιδιωτικές ή δημόσιες εταιρείες, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς κ.λπ., που θέλουν να ξεκινήσουν το δικό τους κοινωνικό έργο.

κολάζ deluz

Schreibe einen Kommentar