Επιστολή προς φοιτητές – Διαδικτυακή σύνδεση Μάρτιος 2020

2
Επιστολή προς φοιτητές – Διαδικτυακή σύνδεση Μάρτιος 2020

Αγαπητοί φοιτητές,

Με την υγεία και την ευημερία του προσωπικού και των μαθητών μας πάνω από την καρδιά και το μυαλό μας και με βάση τις πιο πρόσφατες κυβερνητικές ανακοινώσεις, λάβαμε με προσευχή την απόφαση να μεταφέρουμε όλα τα μαθήματα πρόσωπο με πρόσωπο σε ηλεκτρονική παράδοση μέχρι νεοτέρας, από αυτήν την Τετάρτη (25/03/2020). Η πανεπιστημιούπολη παραμένει ανοιχτή προς το παρόν, με τη Βιβλιοθήκη, τις Υπηρεσίες Υποστήριξης Φοιτητών και πολλούς Λέκτορες να είναι ακόμα διαθέσιμοι στην πανεπιστημιούπολη.

Είχαμε σημαντικά μικρότερο αριθμό μαθητών που παρακολουθούσαν μαθήματα την τελευταία εβδομάδα περίπου και αρκετούς καθηγητές που πρέπει να εργαστούν από το σπίτι προς το παρόν.

Προτεραιότητά μας είναι να διασφαλίσουμε τη συνέχεια της μάθησης και της διδασκαλίας για όλους τους μαθητές μας. Έτσι, ξεκινώντας από τα μαθήματα που έχουν προγραμματιστεί για την Τετάρτη (25/03/2020), όλα τα μαθήματα θα παραδίδονται ηλεκτρονικά. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές στον τρόπο με τον οποίο διάφορα Σχολεία CHC προσεγγίζουν αυτήν την κατάσταση. Οι κοσμήτορες και οι συντονιστές μαθημάτων θα σας ενημερώσουν εάν ισχύει αυτό. Οι ομιλητές θα επικοινωνήσουν μαζί σας σχετικά με το πότε θα παρουσιάσουν διαλέξεις στο Διαδίκτυο – αν και αυτές θα πρέπει να εκτελούνται την ίδια στιγμή που έχουν προγραμματιστεί επί του παρόντος στο χρονοδιάγραμμα. Ενθαρρύνουμε τους μαθητές που είναι εγγεγραμμένοι σε μονάδες σε εξωτερική/διαδικτυακή λειτουργία να συμμετέχουν σε αυτές τις τάξεις όπου είναι δυνατόν.

Παρακαλούμε μείνετε συνδεδεμένοι με τους Λέκτορες και τους Συντονιστές Μαθημάτων σας.

Γνωρίζουμε ότι αρκετοί μαθητές έχουν χάσει τη δουλειά τους ή έχουν μειωθεί οι ώρες εργασίας τους. Ενημερώστε μας εάν αντιμετωπίζετε κάποια δυσκολία. Εξετάζουμε τρόπους με τους οποίους μπορεί να είμαστε σε θέση να παρέχουμε κάποια υποστήριξη σε οποιονδήποτε σπουδαστή βρίσκεται σε ανάγκη.

Συνοψίζοντας τα κύρια σημεία:

  1. Όλα τα μαθήματα CHC πρόσωπο με πρόσωπο θα παραδίδονται ηλεκτρονικά μέχρι νεωτέρας που θα ξεκινήσει αυτήν την Τετάρτη 25/03/2020 Μάρτιος (Τα τελευταία μαθήματα θα γίνουν την Τρίτη 2/03/2020).
  2. Η πανεπιστημιούπολη του CHC παραμένει ανοιχτή – Η Βιβλιοθήκη, οι Υπηρεσίες Υποστήριξης Φοιτητών και οι περισσότεροι Λέκτορες θα είναι διαθέσιμες ως συνήθως.
  3. Τα διαδικτυακά μαθήματα, χρησιμοποιώντας ομάδες, Big Blue Button κ.λπ., θα παραδίδονται την ίδια στιγμή που τα μαθήματά σας θα πραγματοποιούνται κανονικά σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, εκτός και αν σας λένε διαφορετικά οι καθηγητές σας.

Το προσωπικό στο CHC προσεύχεται για εσάς σε καθημερινή βάση. Κάντε την ευημερία σας και των γύρω σας σε υψηλή προτεραιότητα. Είστε μέλος της οικογένειας CHC μας και φροντίζουμε για εσάς.

Χάρη και ειρήνη εν Χριστώ,

Δρ Jeannie Trudel

Η ανάρτηση Επιστολή προς φοιτητές – Διαδικτυακή σύνδεση Μάρτιος 2020 εμφανίστηκε πρώτα στο Christian Heritage College.

Schreibe einen Kommentar