Επισκόπηση Fiber – Rock Island Communications

4
Επισκόπηση Fiber – Rock Island Communications

Επισκόπηση Fiber – Η τρέχουσα κατάσταση του Internet υψηλής ταχύτητας

Οι αγροτικές κοινότητες που μένουν πίσω

Οι απαιτήσεις εύρους ζώνης συνεχίζουν να αυξάνονται καθώς η σύγχρονη τεχνολογία και οι υπηρεσίες προχωρούν στο cloud. Επί του παρόντος, η μέση ευρυζωνική ταχύτητα σε εθνικό επίπεδο είναι πάνω από 50 Mbps και αυξάνεται, ενώ οι ταχύτητες της κομητείας San Juan εκτός της Rock Island είναι μικρότερες από το ένα πέμπτο. Οι αγροτικές κοινότητες σε όλες τις ΗΠΑ παλεύουν με ανεπαρκείς τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες.

Αγροτικές περιοχές όπως η δική μας χρειάζονται επειγόντως σημαντικές αναβαθμίσεις στην υποδομή επικοινωνιών τους. Ωστόσο, τέτοιες μεγάλες επενδύσεις έρχονται σε αντίθεση με τις επιχειρηματικές επιταγές σημαντικών εταιρειών τηλεπικοινωνιών των οποίων τα επιχειρηματικά μοντέλα απαιτούν να ελαχιστοποιούν τα μεγάλα έξοδα και να μεγιστοποιούν την αξία των μετόχων. Το αποτέλεσμα είναι μια αυξανόμενη τάση προς τις κοινότητες να αναλαμβάνουν τις δικές τους ανάγκες υποδομής Διαδικτύου.

Μια γερασμένη, μεγιστοποιημένη υποδομή DSL

Εδώ, στην κομητεία San Juan, η γερασμένη υποδομή DSL είναι σε ισχύ. Υπήρχαν εννέα εξαντλημένες περιοχές στην κομητεία όταν ξεκινήσαμε, όπου δεν υπήρχαν πρόσθετες συνδέσεις DSL, αφήνοντας όσους χρειάζονταν σύνδεση με λίγες επιλογές. Σε σύνθετα ζητήματα, πολλά σπίτια και επιχειρήσεις έχουν συνδέσεις με υπερβολική συνδρομή, λαμβάνοντας πολύ λιγότερο εύρος ζώνης από την τελική ταχύτητα για την οποία πληρώνουν.

Το φιάσκο του CenturyLink 10 ημερών

Τον Νοέμβριο του 2013, η καταστροφική αποτυχία ενός υποβρυχιακού καλωδίου CenturyLink στην κομητεία Σαν Χουάν λειτούργησε ως μια σημαντική κλήση αφύπνισης στην κοινότητά μας. Περίπου 16.000 άνθρωποι στα νησιά Σαν Χουάν επλήγησαν από μια 10ήμερη διακοπή της υπηρεσίας που κατέστρεψε 911 γραμμές αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης, σταθερά τηλέφωνα, διαδίκτυο και υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, θέτοντας σε κίνδυνο ζωές, ακρωτηριάζοντας τις τοπικές επιχειρήσεις και αναγκάζοντας το Συμβούλιο της κομητείας του Σαν Χουάν να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Παρά αυτό το φιάσκο, στην ακρόαση της κομητείας του Σαν Χουάν, ένας τοπικός εκπρόσωπος της CenturyLink κατέθεσε ότι η CenturyLink δεν είχε σχέδια να βελτιώσει την υποδομή της στην κομητεία Σαν Χουάν και έκτοτε έχει κάνει σχετικά λίγα.

Η OPALCO και το Fiber Solution

Οπτικές ίνες: Ταχύτερη, Καλύτερη, Ισχυρότερη

Η ευρυζωνική σύνδεση οπτικών ινών είναι το πρότυπο πλατίνας για τη βιομηχανία τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως για δεκαετίες. Το φως που χρησιμοποιούν τα καλώδια οπτικών ινών είναι ανώτερο σχεδόν από κάθε άποψη από τα ηλεκτρικά σήματα που χρησιμοποιούν τα χάλκινα καλώδια. Η ευρυζωνική σύνδεση οπτικών ινών προσφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα για μεγαλύτερες αποστάσεις. Τα δεδομένα κινούνται μέσω καλωδίων οπτικών ινών με την ταχύτητα του φωτός και δεν υποφέρουν από προβλήματα αντίστασης ηλεκτρικής ενέργειας καθώς περνούν μέσα από χάλκινα καλώδια. Το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερη ταχύτητα σε μεγαλύτερες αποστάσεις με μεγαλύτερη χωρητικότητα. Στο τέλος, οι μεταφορές δεδομένων μέσω οπτικών ινών μπορούν να φτάσουν σε απίστευτες ταχύτητες, με την πρόσφατη ανάπτυξη να επιτυγχάνει terabit και petabit ανά δευτερόλεπτο.

Fiber Backbone της OPALCO

Η OPALCO εγκαθιστά μια ραχοκοκαλιά οπτικών ινών σε ολόκληρη την κομητεία San Juan για να χρησιμεύσει ως το νέο και βελτιωμένο σύστημα διαχείρισης και ελέγχου για το ηλεκτρικό δίκτυο από το 2001. Η OPALCO παρέχει υπηρεσίες διαδικτύου από το 2004 σε φορείς δημόσιας ασφάλειας, γραφεία κομητείας, σχολεία και βιβλιοθήκες. Επίσης, αναπτύσσουν τεχνολογία για τη βελτίωση της υποδομής επικοινωνιών έκτακτης ανάγκης σε ολόκληρη την κομητεία για χρήση από τους ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης μας.

Χρηματοδότηση Fiber Fairly

Ζύγιση των Επιλογών

Η OPALCO έχει διερευνήσει διάφορες επιλογές για την ανάπτυξη ευρυζωνικών οπτικών ινών σε όλη την επαρχία με δίκαιο και οικονομικά βιώσιμο τρόπο. Αρχικά, η OPALCO προσέγγισε τη CenturyLink σχετικά με τη συνεργασία σε μια λύση, αλλά η CenturyLink αρνήθηκε να κάνει μια επένδυση. Στη συνέχεια, η OPALCO ανέλαβε μια προσπάθεια κοστολόγησης για να αξιολογήσει τη σκοπιμότητα χρηματοδότησης και προμήθειας ευρυζωνικών συνδέσεων ως co-op. Ωστόσο, τα μέλη του OPALCO απέρριψαν το έργο ως υπερβολικά δαπανηρό.

Μετά την αποτυχία του καλωδίου CenturyLink, η OPALCO επιτάχυνε τις προσπάθειές της για την εξεύρεση μιας δίκαιης λύσης και ακολούθησε ένα μοντέλο κοινόχρηστου κόστους που λειτουργεί σε όλη την κομητεία σήμερα.

Πώς λειτουργεί το μοντέλο κόστους

Με το τρέχον μοντέλο κόστους, η OPALCO χρηματοδότησε τη ραχοκοκαλιά, ενώ οργανωμένες ομάδες ινών και μεμονωμένοι ιδιοκτήτες κατοικιών χρηματοδοτούν την κατασκευή υποδομής οπτικών ινών στις κοινότητές τους. Επιπλέον, για να βοηθήσει στην ενθάρρυνση της συνεργασίας και του επιμερισμού του κόστους μεταξύ ομάδων γειτόνων, το διοικητικό συμβούλιο της OPALCO ενέκρινε ένα πρόγραμμα κινήτρων με τη μορφή πίστωσης κατασκευής Rock Island σε κάθε ιδιοκτήτη ακινήτου.

Αυτό το μοντέλο τοποθετεί τα μέλη της κοινότητας που θέλουν ευρυζωνικότητα μέσω οργανωμένων ομάδων οπτικών ινών για μια λογική επένδυση.

Μια αξιόπιστη, τοπική ομάδα υποστήριξης

Για να δημιουργήσει γρήγορα μια τοπική ομάδα υποστήριξης για την επεκτεινόμενη βάση των ευρυζωνικών πελατών της, η OPALCO αγόρασε το Rock Island και έναν τοπικό μεταπωλητή DSL που ήταν ISP από το 1996. Τώρα, θυγατρική εξ ολοκλήρου της OPALCO, η Rock Island είναι ένας αξιόπιστος τοπικός ISP που βοηθά την San Τα σπίτια και οι επιχειρήσεις της κομητείας Juan συνδέονται με τη ραχοκοκαλιά μας με οπτικές ίνες για να απολαμβάνουν σύγχρονες, επεκτάσιμες και αξιόπιστες ευρυζωνικές υπηρεσίες για τις επόμενες γενιές.

Η τρέχουσα αποστολή του Rock Island είναι να παρέχει στην κομητεία San Juan το υψηλότερο επίπεδο ευρυζωνικής υπηρεσίας στην πιο οικονομική τιμή. Το Rock Island είναι ένας οργανισμός με επίκεντρο την κοινότητα που υπερβαίνει τα όρια για να εξυπηρετήσει τις ευρυζωνικές ανάγκες της κομητείας San Juan με κάθε δυνατό τρόπο. Το Rock Island είναι αφοσιωμένο στην παροχή λύσεων που ανταποκρίνονται στις ποικίλες ανάγκες της κοινότητάς μας.

Ανταγωνιστικές Προσφορές Υπηρεσιών

Το Rock Island παρέχει προγράμματα ταχύτητας Internet οπτικών ινών που κυμαίνονται από 30 Mbps έως 1.000 Mbps τόσο για μεταφόρτωση όσο και για λήψη. Για τους εποχικούς κατοίκους, το Rock Island προσφέρει ειδικά προγράμματα τιμών. Η τηλεφωνική υπηρεσία ψηφιακού τηλεφώνου (VoIP) που χρησιμοποιεί τον υπάρχοντα τοπικό σας αριθμό μπορεί επίσης να προστεθεί στο πακέτο σας με μηνιαίο κόστος 12,50 $.

Η επένδυσή σας σε οπτικές ίνες

Η επένδυση που κάνετε στην ευρυζωνική σύνδεση οπτικών ινών εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η συνολική απόσταση, το έδαφος και ο αριθμός των ατόμων που είναι πρόθυμοι να μοιραστούν το κόστος. Κατά μέσο όρο, το κόστος ανά πελάτη για το Μεσαίο και το Τελευταίο Μίλι κυμαίνεται από 1.500 $ έως 6.000 $.

Ωστόσο, τα χρήματα που επενδύετε σε ευρυζωνικές συνδέσεις οπτικών ινών θα αποφέρουν υψηλές αποδόσεις όσον αφορά την ταχύτητα, την αξιοπιστία και ακόμη και την αυξημένη αξία ιδιοκτησίας. Το Fiber to the Home Council Americas εκτιμά αύξηση κατά 3,1% στην αξία του ακινήτου σας όταν φέρνετε μια υπηρεσία ινών gigabit στο σπίτι σας (http://www.ftthcouncil.org).

Με απλά λόγια: η συνεργασία με τους γείτονές σας για να μοιραστείτε τα έξοδα του Μεσαίου Μίλιου είναι ο μοναδικός καλύτερος τρόπος για να μεγιστοποιήσετε την επένδυσή σας και να μειώσετε το κόστος ανά σπίτι.

Λάβετε 1.500 $ για την κατασκευή σας.

Για να δοθούν κίνητρα για την κατανομή του κόστους για την κατασκευή στο Μέσο και Τελευταίο Μίλι εντός της κοινότητάς σας, το Rock Island προσφέρει ένα πρόγραμμα κινήτρων για το τελευταίο μίλι διαθέσιμο σε κάθε ιδιοκτήτη ακινήτου. Η δομή κινήτρων μας έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ενθαρρύνει τις κοινότητες και τις ομάδες να συνεργαστούν μαζί μας για να βρούμε την καλύτερη και πιο οικονομική λύση για την περιοχή σας. Το Construction Incentive μας πληρώνει έως και 1.500 $ για εξοπλισμό Rock Island και εργατικό δυναμικό Rock Island. Αυτή η πίστωση πηγαίνει στο κόστος κατασκευής του Last Mile και συνήθως κάνει το Last Mile σας ίσο με το κόστος της εκσκαφής.

Πρόγραμμα δανεισμού της Τράπεζας Νησιωτών

Σε συντονισμό με το Rock Island, η Islanders Bank δημιούργησε ένα ειδικό πρόγραμμα δανεισμού τόσο για άτομα όσο και για ομάδες που επιθυμούν να επενδύσουν σε αυτή την κρίσιμη υποδομή. Αυτό το πρόγραμμα δανείου είναι μια βολική, χαμηλού τόκου και απλή επιλογή που διατίθεται σε ενώσεις ιδιοκτητών σπιτιού που χρηματοδοτούν μεγαλύτερες ομαδικές προσπάθειες και πληρούν τις προϋποθέσεις για μεμονωμένους ιδιοκτήτες σπιτιού που συνεργάζονται με το Rock Island για την κατασκευή και την ανάπτυξη υπηρεσιών. Επικοινωνία Τράπεζα Νησιωτών να μάθω περισσότερα.

Το Πρόγραμμα Έξυπνης Ενέργειας OPALCO/Rock Island

Το Rock Island/OPALCO Smart Energy Plan σάς επιτρέπει να επενδύσετε σε δύο βασικές αναβαθμίσεις ταυτόχρονα. Με αυτό το μοναδικό πρόγραμμα, μπορείτε να προσθέσετε οπτικές ίνες internet (FTTP) και τεχνολογία έξυπνου σπιτιού στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Το καλύτερο από όλα, μπορείτε να χρηματοδοτήσετε το κόστος του λογαριασμού ρεύματος OPALCO με επιτόκιο 2% για δέκα χρόνια. Θα δείτε τη μηνιαία χρέωση Smart Energy ως ξεχωριστή γραμμή στον μηνιαίο λογαριασμό σας για τη διάρκεια του προγράμματος. Μάθετε περισσότερα για αυτό το εξαιρετικό πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας σήμερα,

Ξεκινήστε σήμερα

Συνδεθείτε ως άτομο

Υπάρχουν χιλιάδες που μπορούν να συνδεθούν στο δίκτυο οπτικών ινών μας ως άτομο αυτήν τη στιγμή. Το δίκτυό μας αυξάνεται σε καθημερινή βάση και έχουμε ένα ατομικό πρόγραμμα που θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε απευθείας στις γραμμές διανομής οπτικών ινών μας. Συμπληρώστε τη φόρμα ερωτήματος Fiber, εάν πιστεύετε ότι μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας στο δίκτυο οπτικών ινών μας.

Οργανώστε ή εμπλακείτε σε μια ομάδα ινών

Η ομάδα του Rock Island συνεργάζεται ενεργά με οργανωμένες ομάδες ινών σε όλη την κομητεία San Juan για να επεκτείνει την υποδομή οπτικών ινών μας. Όσο περισσότεροι άνθρωποι συμμετέχουν και μοιράζονται το κόστος υποδομής, τόσο χαμηλότερη είναι η επένδυση ανά ακίνητο. Εάν είστε ήδη μέλος μιας οργανωμένης ομάδας ινών, μάθετε πώς μπορείτε να εμπλακείτε επικοινωνώντας με τον αρχηγό της ομάδας σας.

Εάν είστε μέλος οργανωμένης ένωσης υδάτων, δρόμων, ιδιοκτητών σπιτιού ή άλλης ένωσης που βασίζεται στη γειτονιά, απευθυνθείτε στην ηγεσία της ομάδας σας σχετικά με τη σύνταξη ενός σχεδίου σύνδεσης με οπτικές ίνες. Κανένας συσχετισμός; Κανένα πρόβλημα. Απλώς ρωτήστε τους γείτονές σας για να δείτε εάν μπορείτε να δημιουργήσετε μια ομάδα ινών.

Schreibe einen Kommentar