Επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του TikTok Ahoufe από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

0
Επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του TikTok Ahoufe από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, 30 Μαρτίου 2023, οι αναφορές ανέφεραν ότι ο δημοφιλής αισθησιασμός των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο Ahoufe πέθανε.

Οι αναφορές εξέπληξαν πολλούς χρήστες του Διαδικτύου και δεν πίστευαν γιατί λίγες μόνο ώρες νωρίτερα είχε έρθει ζωντανά στο TikToker για να αλληλεπιδράσει με τους ακόλουθούς του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Κάν’ το στα δωμάτιά σου» – Η Nana Yaa Brefo λέει στους LGBTQ+

Λοιπόν, δυστυχώς, οι αναφορές έχουν επιβεβαιωθεί ότι είναι αληθινές.

Εν μέσω της σύγχυσης και της σύγχυσης στα social media, η λεωφόρος Gossips24 μίλησε με τον μάνατζέρ του, ο οποίος επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα.

Στη συνέντευξη, παραχώρησε στον Clement του Gossips24, ο διευθυντής του Ahoufe αποκάλυψε ότι ο TikToker πέθανε τα ξημερώματα της Πέμπτης,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Stonebwoy αποκαλύπτει το εξώφυλλο του άλμπουμ και τη λίστα κομματιών για το άλμπουμ «5th Dimension»

Σύμφωνα με τον ίδιο, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Tech Hospital στο Kumasi αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να επιβιώσει.

Όταν ρωτήθηκε γιατί ο Ahoufe ήταν μόλις την προηγούμενη μέρα αν δεν αισθανόταν καλά, ο μάνατζέρ του αποκάλυψε ότι ο αείμνηστος TikToker ζήτησε να του επιτρέψει να συνδεθεί στο διαδίκτυο και δεν μπορούσε να πει όχι.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για περισσότερα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: #ΔιαβεβαίωσηΤέλος: Ο Davido επιβεβαιώνει επιτέλους ότι παντρεύεται την Chioma

Μέχρι τον πρόωρο θάνατό του, η εμφάνιση, η κωμική φύση και οι τρόποι του Ahoufe σε μερικά από τα βίντεο που μοιράστηκε στα social media ήταν αυτά που τον βοήθησαν να γίνει viral.

Επίσης, η εικόνα του έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή αυτοκόλλητα σε ορισμένες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης στη χώρα, αποδεικνύοντας τη δημοτικότητά του.

Ας αναπαυθεί καλά η ψυχή του.

Schreibe einen Kommentar