Επεισόδιο 11 – Annual Shootists Holiday

7
Επεισόδιο 11 – Annual Shootists Holiday

Στο επεισόδιο 11 του Podcast AIM HIGHER του Lipsey, ο Jason ανακεφαλαιώνει την ετήσια επίσκεψή του στο Shootists Holiday στο Νέο Μεξικό. Μια εβδομάδα με όπλο παιδιά που πυροβολούν τα καλά πράγματα. Επιπλέον, μιλάμε για το πώς η παλίρροια του κλάδου μπορεί τελικά να αλλάξει.

Μείνετε ενημερωμένοι και ακολουθήστε τη Lipsey’s on Facebook και Ίνσταγκραμ!ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ PODCAST


Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σε αυτόν τον ιστότοπο για να είστε ενημερωμένοι για νέα επεισόδια, δώρα και αποκλειστικές εκδόσεις! Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο δικό μας Κανάλι YouTube και ακολουθήστε μας Facebook και Ίνσταγκραμ!

Spotify Podcasts
Apple Podcast
Google Podcasts

Λένε ότι η στυτική δυσλειτουργία δεν είναι ασθένεια αλλά σύμπτωμα που αφορά τα αγγεία και τα νεύρα που ευθύνονται για τη στύση. Η ανικανότητα είναι συχνά το αποτέλεσμα του καπνίσματος, του διαβήτη, της υψηλής αρτηριακής πίεσης, της γήρανσης, του ανενεργού τρόπου ζωής, της παχυσαρκίας, xn--brablpiller-18a.com/hur-att-kopa-viagra-sildenafil-online-utan-recept. Μάλιστα, οι ειδικοί πιστεύουν ότι τα καρδιαγγειακά νοσήματα είναι η κύρια αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας.

 
Schreibe einen Kommentar