Ενημέρωση COVID-19 – 24 Μαΐου 2021

2
Ενημέρωση COVID-19 – 24 Μαΐου 2021

Ενημέρωση COVID-19 – 24 Μαΐου 2021

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19 24/5/2021

Το Maine Media Workshops + College έχει δεσμευτεί να εξυπηρετήσει την κοινότητά μας με ένα επιστημονικά ενημερωμένο σχέδιο που θα χρησιμοποιήσουμε για να μειώσουμε την εξάπλωση της νόσου, να ανταποκριθούμε σε περιστατικά μόλυνσης από τον κορωνοϊό και να προστατεύσουμε ο ένας τον άλλον και την κοινότητά μας.

Με νέα όρια μετάδοσης του ιού μέσω εμβολιασμού, ιχνηλάτησης επαφών και απομόνωσης, μαζί με άλλα αναγνωρισμένα μέτρα δημόσιας υγείας, η Maine Media θα συνεχίσει να μαθαίνει προσωπικά στην πανεπιστημιούπολη μας από τις 19 Ιουλίου 2021.

Η Maine Media δεσμεύεται για την ακόλουθη απαίτηση. Θα απαιτηθούν πλήρεις εμβολιασμοί για όλους τους συμμετέχοντες που παρακολουθούν αυτοπροσώπως δραστηριότητες στην πανεπιστημιούπολη, συμπεριλαμβανομένων μαθημάτων, προγραμμάτων και εκδηλώσεων. Αυτή η απαίτηση θα επιβληθεί αυστηρά και ισχύει για φοιτητές, προσωπικό, εκπαιδευτές ή άλλους συμμετέχοντες στον προγραμματισμό και τις παρουσιάσεις του Maine Media. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε εμβόλιο για οποιονδήποτε λόγο, αλλά εξακολουθείτε να επιθυμείτε να συμμετάσχετε στα προγράμματα της Maine Media, σας ενθαρρύνουμε να εξερευνήσετε τα απομακρυσμένα και διαδικτυακά μας προγράμματα

Καθώς ξεκινάμε το καλοκαίρι, ας απολαύσουμε αυτή τη στιγμή που όλοι εργαζόμαστε και περιμένουμε πάνω από ένα χρόνο. Χαιρόμαστε που είστε μαζί μας και ας δεσμευτούμε σε εκείνα τα πράγματα που θα μας επιτρέψουν να μείνουμε μαζί: φορέστε τη μάσκα σας όσο χρειάζεται, κρατήστε αποστάσεις και προσέχετε τον εαυτό σας και ο ένας για τον άλλον. Εδώ είναι η νέα μας σεζόν!

Με εκτιμιση,
Maine Media Workshops + Προσωπικό Κολλεγίου

Schreibe einen Kommentar