Ενημέρωση COVID-19 – 14 Απριλίου 2021

7
Ενημέρωση COVID-19 – 14 Απριλίου 2021

Ενημέρωση COVID-19 – 14 Απριλίου 2021

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19 14/4/2021

Αγαπητή κοινότητα των μέσων ενημέρωσης του Maine,

Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα είμαι ο πρώτος που θα σας καλωσορίσω όλους πίσω στην πανεπιστημιούπολη μας στο Rockport! Η καθηγήτρια Ελίζαμπεθ Γκρίνμπεργκ και το προσωπικό του προγράμματος οργανώνουν μια πλούσια σειρά από προσωπικά προγράμματα που ξεκινούν στις 19 Ιουλίου και θα συνεχιστούν μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους. Από τις 15 Απριλίου, πολλά τμήματα θα δέχονται αιτήσεις και πολλά άλλα θα προστεθούν στο πρόγραμμα τις επόμενες εβδομάδες. Είναι ένα ευρύ και εμπνευσμένο φάσμα μαθημάτων, που παρακολουθεί κάθε κλάδο στο Maine Media. Και ενώ ο χώρος είναι περιορισμένος, η ζωή στην πανεπιστημιούπολη υπόσχεται να γεμίσει με την ανθρώπινη ενέργεια και τη μαγεία που κάνει το Maine Media το μέρος για να επεκτείνετε τις δημιουργικές σας φιλοδοξίες.

Με όλη την αισιοδοξία για έναν επιτακτικό χρόνο μπροστά, η υγεία και η ασφάλεια της κοινότητάς μας παραμένει η προτεραιότητα. Πρέπει να διασφαλίσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για δημιουργική έρευνα. Έχουμε δεσμεύσει μια κοινοτική ομάδα εργασίας για την παρακολούθηση και τη δημιουργία κατευθυντήριων γραμμών για τη διασφάλιση μιας υγιούς πανεπιστημιούπολης. Η Maine Media ακολουθεί πιστά τις οδηγίες που εκδόθηκαν από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, την Πολιτεία του Μέιν και την Υπηρεσία Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία. Ακολουθούμε επίσης στενά τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς και τις απαιτήσεις καραντίνας που επιβάλλει η Πολιτεία του Μέιν. Η κατάσταση γύρω από την πανδημία, τα ποσοστά εμβολιασμού και τη δημόσια υγεία εξελίσσεται γρήγορα. Και καθώς οι οδηγίες για τη δημόσια ασφάλεια ενημερώνονται, η Maine Media θα ενεργήσει ανάλογα.

Έχοντας αυτό υπόψη, δεσμευόμαστε για την ακόλουθη απαίτηση. Πλήρεις εμβολιασμοί θα απαιτηθούν για όλους τους συμμετέχοντες που παρακολουθούν αυτοπροσώπως εκδηλώσεις, δραστηριότητες, μαθήματα και προγράμματα. Αυτή η απαίτηση θα επιβληθεί αυστηρά και ισχύει για φοιτητές, προσωπικό, εκπαιδευτές ή άλλους συμμετέχοντες στον προγραμματισμό και τις παρουσιάσεις του Maine Media. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε εμβόλιο για οποιονδήποτε λόγο αλλά εξακολουθείτε να επιθυμείτε να συμμετάσχετε στα προγράμματα της Maine Media, σας ενθαρρύνουμε να εξερευνήσετε απομακρυσμένα και διαδικτυακά προγράμματα.

Αποδεχόμαστε ότι η κατάσταση γύρω από την πανδημία είναι ρευστή, αλλά είμαστε προσεκτικά αισιόδοξοι ότι το καλοκαίρι θα προσφέρει κάθε ευκαιρία να βρεθούμε ξανά μαζί στο Rockport. Αναμένω πλήρως από τις πολιτειακές και ομοσπονδιακές υπηρεσίες να ενημερώσουν τις συστάσεις τους επόμενους μήνες και εβδομάδες. Ως εκ τούτου, προσθέτουμε κάποια ευελιξία στις πολιτικές ακύρωσης για να παρέχουμε λίγη ηρεμία για την εγγραφή φοιτητών. Σε περίπτωση που χρειαστεί να ακυρώσετε την εγγραφή σας για οποιαδήποτε ανησυχία που σχετίζεται με τον COVID-19 έως και 30 ημέρες από την έναρξη του μαθήματος, η Maine Media θα παραιτηθεί από τα τέλη ακύρωσης και θα εκδώσει πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Η Maine Media διαμορφώνει έναν Οδηγό ασφάλειας πανεπιστημιούπολης COVID-19 που δίνει προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια του προσωπικού, των μαθητών, των εκπαιδευτών και των συμμετεχόντων στην κοινότητα. Αυτός ο οδηγός θα αναφέρει λεπτομερώς τις αναμενόμενες πρακτικές ασφαλείας, τις απαιτήσεις για μάσκα και τα πρωτόκολλα φυσικής απόστασης και απολύμανσης. Θα απαριθμήσει επίσης τις προσδοκίες και τις συμπεριφορές που θα ζητήσουμε από όλους τους συμμετέχοντες. Καθώς εξελίσσεται η κατάσταση, τόσο ο οδηγός όσο και οι τακτικές ενημερώσεις θα είναι προσβάσιμες.

Με εκτιμιση,

Μάικλ Μάνσφιλντ, Πρόεδρος

Schreibe einen Kommentar