«Είμαι έτοιμος για το fashion beef με τον Cheddar, θα τον νικήσω» – καυχιέται ο Osebo

0
«Είμαι έτοιμος για το fashion beef με τον Cheddar, θα τον νικήσω» – καυχιέται ο Osebo

Εάν είστε ένας από αυτούς που υπερασπίζονταν μια μάχη μόδας μεταξύ του Osebo The Zaraman και του επιχειρηματία, Freedom Jacob Caesar, γνωστό ως Cheddar, τότε η αναμονή τελείωσε.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Osebo λέει ότι δεν είναι δειλός για να ξεφύγει από μια τέτοια «μάχη» και είναι πάντα έτοιμος για οποιονδήποτε διαγωνισμό που αμφισβητεί την αξιοπιστία και την κατάστασή του στη μόδα.

Σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης νωρίτερα σήμερα, ο Osebo ανέφερε ότι το να είσαι καλός fashionista δεν σημαίνει να είσαι πλούσιος ή να φοράς ακριβά brands.

«Σε εσάς που πιστεύετε ότι αυτό το βοδινό κρέας έχει να κάνει με το ποιος είναι πλούσιος και ποιος φοράει ακριβές μάρκες. Γιατί δεν διάλεξες τον κ. Kwame παρά και άλλους πλούσιους άντρες από εμένα; Γιατί εγώ? Επειδή μιλάμε για συνδυασμό είναι ένας υπολογισμός 🧮 όχι ποιος είναι πιο πλούσιος. Θυμηθείτε ότι το να είσαι fashionista είναι διαφορετικό από το να είσαι στυλίστας, δεν είμαι δειλός όταν πρόκειται για συνδυασμό είναι ένας υπολογισμός και είμαι πάντα έτοιμη για αυτήν την περίοδο του βοείου κρέατος.» δημοσίευσε.

Η ανάρτηση του Osebo είναι αρκετά καθησυχαστική για τους γεμάτους θαυμαστές του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μπορεί να έχουν χάσει κάποια εμπιστοσύνη στον «ήρωα της μόδας» τους αφού ανακοίνωσε ότι έφευγε από την Γκάνα για ψώνια έξω για να ανταποκριθεί στο έργο που είχε μπροστά του.

«Φεύγω από τη Γκάνα 🇬🇭 για λίγο. Θα επανέλθω στο μοσχαρίσιο κρέας όποιος θέλετε, ο @iamfreedom δεν είναι μικρό ψάρι 🐟 για να πιάσω, τον αγαπώ, τον σέβομαι και την υψηλή του μόδα. Πάω για ψώνια 🛒 Θα επιστρέψω σύντομα.»

Schreibe einen Kommentar