Δοκιμάστε το SplashLearn για καλοκαιρινή μάθηση και φθινοπωρινή επιτυχία

1
Δοκιμάστε το SplashLearn για καλοκαιρινή μάθηση και φθινοπωρινή επιτυχία

Εξατομικεύστε τη μάθηση και κάντε τη διασκεδαστική για τους μαθητές. προτείνω SplashLearn για τους γονείς αυτό το καλοκαίρι για να ενισχύσουν τα θεμέλια των Μαθηματικών (Προ-νηπιαγωγείο έως την 5η τάξη) και της ανάγνωσης (από το προ-νηπιαγωγείο έως τη 2η τάξη.) Είναι κατανοητό για τους γονείς να θέλουν να διασφαλίσουν ότι τα παιδιά τους είναι έτοιμα να προχωρήσουν αυτό το φθινόπωρο. Εκτός από ένα διασκεδαστικό οικογενειακό καλοκαίρι, το SplashLearn μπορεί να είναι μέρος της καλοκαιρινής ρουτίνας ενός παιδιού για 30-45 λεπτά την ημέρα. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα μοιραστώ πώς οι γονείς μπορούν να χρησιμοποιήσουν το SplashLearn αυτό το καλοκαίρι και γιατί οι εκπαιδευτικοί πρέπει να προετοιμαστούν τώρα για να δημιουργήσουν τον δωρεάν λογαριασμό τους στο SplashLearn για το φθινόπωρο.

Το SplashLearn προσφέρει διάφορους τρόπους για να βοηθήσει τα παιδιά να προλάβουν ή να προλάβουν αυτό το καλοκαίρι:

 1. Πρόγραμμα Εκμάθησης – που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα παιδιά για ανεξάρτητη μάθηση στο σπίτι στις συσκευές τους.
 2. Κατασκήνωση – Διασκεδαστικά διαδικτυακά μαθήματα που παρέχουν πιο πρακτική, εξατομικευμένη μάθηση μέσω μικρών ομαδικών μαθημάτων που διδάσκονται από έμπειρους καθηγητές.
 3. SplashLearn για δασκάλους και σχολεία – οι εκπαιδευτικοί μπορούν να εγγραφούν δωρεάν και να έχουν πρόσβαση σε πλήρης βιβλιοθήκη περιεχομένου SplashLearn.

Το SplashLearn έχει χρησιμοποιηθεί ήδη από 40 εκατομμύρια μαθητές (και τους δασκάλους τους) σε 150 χώρες.

SplashLearn για καλοκαιρινή μάθηση

Μαθήματα Splash Summer Camp για την επιτυχία των μαθητών

Αυτό το καλοκαίρι, πολλοί γονείς αναζητούν τρόπους να βοηθήσουν τα παιδιά τους να διασκεδάσουν και να μάθουν. Επίσης, πολλοί μαθητές είναι έτοιμοι να επανασυνδεθούν με άλλους μαθητές. Splash Summer Camps οργανώνονται σε μικρές εξατομικευμένες ομάδες που διεξάγονται από επιλεγμένους δασκάλους. Τα μαθήματα καλοκαιρινής κατασκήνωσης βοηθούν τους μαθητές να επανασυνδεθούν με άλλους μαθητές και τον προσωπικό δάσκαλό τους καθώς εργάζονται για να εξασφαλίσουν τα θεμέλια της επιτυχίας.

Πολλοί γονείς μπορεί να μην είναι σίγουροι πού μαθαίνει το παιδί τους, επομένως αυτά τα διαδικτυακά μαθήματα μπορούν να βοηθήσουν τους μαθητές να διασκεδάσουν, φροντίζοντας παράλληλα να είναι έτοιμοι για το φθινόπωρο.

Ελάτε, εγγραφείτε στο Splash Summer Camp! Βοηθήστε τα παιδιά σας να έχουν μια βουτιά και να μάθουν άφοβα.

Δοκιμάστε το πρώτη τάξη δωρεάνσήμερα!

Επιλογή #1: Εξατομικευμένα μαθήματα καλοκαιρινής κατασκήνωσης Splash

Αυτά τα τρία μαθήματα διδάσκονται από υψηλόβαθμους Αμερικανούς δασκάλους με συνεργατικές μικρές ομάδες για ατομικές τάξεις για τις τάξεις Κ-5 (επιλέξτε το επίπεδο τάξης του παιδιού σας.) Αυτά τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να έχουν εξατομικευμένη προσοχή, καθώς οι δάσκαλοι κάνουν τα μαθηματικά και το ELA διασκεδαστικά για τα παιδιά.

1a Splash Summer Camp: Math Adventure (μαθήματα διαθέσιμα για K-5)

Αυτή η εμπειρία του πραγματικού κόσμου βοηθά τους μαθητές να εφαρμόσουν μια ποικιλία μαθηματικών δεξιοτήτων κατάλληλων για την ηλικία τους σε πραγματικές ιστορίες και σενάρια που έχουν δημιουργηθεί για να βοηθήσουν τους μαθητές να συνειδητοποιήσουν ότι τα μαθηματικά μπορούν να σχετίζονται με την καθημερινότητά τους.

Σε αυτήν την περιπέτεια καλοκαιρινής κατασκήνωσης, οι μαθητές θα:

 • Δημιουργία και ανάλυση κώδικα
 • Μάθετε πώς λειτουργούν τα χρήματα στον πραγματικό κόσμο
 • Μάθετε πώς να διαβάζετε χάρτες
 • Ανακαλύψτε τον ρόλο που παίζουν τα μαθηματικά στη μαγειρική
 • Λύστε μαθηματικές αποστολές
 • Λύστε το Sudoku
 • Παίξτε πολλά μαθηματικά παιχνίδια για ενίσχυση

1b Splash Summer Camp: ELA Adventure (μαθήματα διαθέσιμα για τις τάξεις 3-5)

Παρόμοια με τις εμπειρίες του πραγματικού κόσμου για τα μαθηματικά, αυτή η καλοκαιρινή κατασκήνωση είναι ένας φανταστικός τρόπος για να βοηθήσετε τις Αγγλικές Τέχνες (ELA) να ζωντανέψουν για τους μαθητές. Αυτή η γεμάτη διασκέδαση καλοκαιρινή περιπέτεια στον κόσμο της γλώσσας βοηθά τους μαθητές να κατανοήσουν πώς η γλώσσα και η επικοινωνία σχετίζονται με τον πραγματικό κόσμο.

Στην καλοκαιρινή κατασκήνωση ELA Adventure, οι μαθητές θα:

 • Γράψτε ποιήματα και ιστορίες
 • Λύστε μυστήρια
 • Αποκωδικοποίηση μυστικών μηνυμάτων
 • Δημιουργήστε διαφημίσεις
 • Βελτιώστε τις δεξιότητες ομιλίας
 • Περισσότερες δραστηριότητες που ενθαρρύνουν την επιτυχία του ELA

2 Rewind and Revise (Μαθήματα ανανέωσης μαθηματικών για K-5)

Για γονείς που θέλουν μια σταθερή ανασκόπηση των βασικών μαθηματικών για ένα επίπεδο τάξης για να ανανεώσουν τις μαθηματικές δεξιότητες και να κλείσουν τυχόν υπάρχοντα μαθησιακά κενά πριν ανοίξει ξανά το σχολείο. Αυτή η αντισυμβατική και διασκεδαστική μαθησιακή εμπειρία χρησιμοποιεί παιχνίδια και δραστηριότητες για να κρατήσει τους μαθητές αφοσιωμένους ενώ τους διδάσκει σημαντικές μαθηματικές δεξιότητες.

Στο μάθημα ανανέωσης μαθηματικών Rewind and Revise, οι μαθητές θα:

 • Ελέγξτε τις μαθηματικές δεξιότητες για το κατάλληλο επίπεδο τάξης
 • Ζήστε διασκεδαστικά παιχνίδια που αξιολογούν τα μαθηματικά
 • Βοηθήστε τους μαθητές να είναι καλά προετοιμασμένοι και γεμάτοι ενέργεια για το φθινόπωρο
Συνιστώ αυτήν την επιλογή για γονείς που θέλουν να βεβαιωθούν ότι το παιδί τους είναι έτοιμο για το φθινόπωρο και θέλουν εξατομικευμένες οδηγίες. Συνιστώ στους γονείς να εγγράψουν το παιδί τους και να το δοκιμάσουν πρώτη τάξη δωρεάν τώρα.

SplashΜάθετε να βοηθάτε τα παιδιά να μάθουν αυτό το καλοκαίρι και να προετοιμαστούν.

Επιλογή #2: SplashLearn για καλοκαιρινές δραστηριότητες για παιδιά

Εάν ένα εξατομικευμένο μάθημα δεν είναι για το παιδί σας, τότε το SplashLearn εξακολουθεί να έχει έναν προσωπικό πίνακα ελέγχου γονέων (βλέπε εικόνα). Εγγραφείτε να αφιερώσετε το παιδί σας 30-45 λεπτά την ημέρα για να εξασκηθεί στα μαθηματικά ή στα βασικά στοιχεία του ELA. Σε αυτήν την επιλογή, οι μαθητές θα μπορούν να εξασκήσουν δεξιότητες καθώς οι γονείς βλέπουν ποιες δεξιότητες κατακτώνται.

Πίνακας ελέγχου γονέων SplashLearn για να παρακολουθείτε την επιτυχία ενός παιδιού.

Οι δραστηριότητες SplashLearn είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους γονείς να κατανοήσουν πού βρίσκεται το παιδί τους καθώς σχετίζεται με τις βασικές αρχές των μαθηματικών και του ELA. Οι γονείς μπορούν να δουν πόσο καλά αποδίδουν τα παιδιά τους και να καταλάβουν εάν υπάρχουν τομείς που πρέπει να μάθει το παιδί τους πριν από την πτώση.

Τα πλεονεκτήματα αυτής της προσέγγισης περιλαμβάνουν:

 • Το SplashLearn είναι πολλαπλών πλατφορμών και λειτουργεί σε iOS, Android και Desktop και επιτρέπει επίσης στους μαθητές να εναλλάσσονται μεταξύ πλατφορμών ενώ παρακολουθούν την απόδοση.
 • Οι γονείς έχουν έναν πίνακα ελέγχου για την παρακολούθηση της προόδου
 • Οι αναλυτικές αναφορές βοηθούν τους γονείς να γνωρίζουν την απόδοση του παιδιού τους
 • Αντί για μόνο πόντους και βαθμολογικούς πίνακες, η προσέγγιση της μάθησης βάσει παιχνιδιού του SplashLearns ξεκινά με την παιδαγωγική, βάζει τους μαθητές να δοκιμάσουν την εμπειρία για διασκέδαση και μοιράζονται μόνο τα τελευταία μαθήματα που είναι διασκεδαστικά και παιδαγωγικά σωστά.

Το SplashLearn περιλαμβάνει παιχνίδια με ενσωματωμένες οδηγίες, καθηλωτική μάθηση, ουσιαστικές αλληλεπιδράσεις και καινοτόμους (και διασκεδαστικούς) χειρισμούς εντός του παιχνιδιού.

Τι λένε οι γονείς για το SplashLearn;

Ο Brandon Wong, γονέας ενός 4χρονου παιδιού στο Σαν Φρανσίσκο λέει,

«Το SplashLearn περιλαμβάνει πολλά μαθηματικά παιχνίδια που διδάσκουν στο παιδί μου βασικά μαθηματικά preK, όπως η μέτρηση, η ακολουθία αριθμών και η αναγνώριση αριθμών. Είναι πραγματικά φοβερό να βλέπω το παιδί μου να μαθαίνει και να περνάει καλά στην οθόνη. Ήταν ένας πολύ καλός τρόπος να συμπληρωθεί η απώλεια μάθησης. Τα παιχνίδια έχουν μέγεθος byte και αυτό το καθιστά εξαιρετικά ευέλικτο να προσαρμόζει τον χρόνο που περνάει το παιδί μου στο SplashLearn κάθε μέρα. Είναι επίσης πολύ διαδραστικό και εξατομικευμένο, έτσι ο Gavin είναι σε θέση να εξασκήσει τους τομείς στους οποίους χρειάζεται περισσότερη βοήθεια και μπορεί να δει όλα τα διαφορετικά επιτεύγματα που κάνει καθώς περνά από όλα τα διαφορετικά μονοπάτια μάθησης. Ήταν φοβερό. τα παιχνίδια είναι πραγματικά διαδραστικά, διασκεδαστικά και συναρπαστικά. Ο Gavin λατρεύει να χορεύει με τη μουσική και ενθουσιάζεται όταν βλέπει όλους τους διαφορετικούς χαρακτήρες. Οπότε είναι πραγματικά διασκεδαστικό να βλέπεις πόσο του αρέσει να μαθαίνει παίζοντας αυτά τα διασκεδαστικά παιχνίδια».

Ο Brandon Young προτείνει το SplashLearn για τον γιο του.

Συνιστώ αυτήν την επιλογή για γονείς που θέλουν κάποιες διασκεδαστικές δραστηριότητες για τα παιδιά τους που εξυπηρετούν επίσης έναν σημαντικό σκοπό – τη μάθηση. Συνιστώ στους γονείς να δουν ότι το παιδί τους έχει κάποιες περιοχές όπου δυσκολεύονται να εγγράψουν ένα παιδί σε ένα μάθημα (αναφέρεται στην επιλογή 1) για να βεβαιωθούν ότι είναι έτοιμο.

Επιλογή 3: SplashLearn για Σχολεία

Ενώ η SplashLearn με προσέλαβε να αναθεωρήσω και να γράψω για τα προϊόντα τους για το καλοκαίρι, οι δάσκαλοι και οι διαχειριστές πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτό το απίστευτο λογισμικό είναι διαθέσιμο για χρήση στην τάξη σας δωρεάν. Συνιστώ να εγγραφείτε τώρα και να προετοιμαστείτε. Όλα τα πλεονεκτήματα της Επιλογής 2 με έναν αξιόλογο πίνακα εργαλείων καθηγητών που σας βοηθά να βοηθήσετε τους μαθητές σας.

Το φθινόπωρο, τα σχολεία θα έχουν πολλές προκλήσεις, ορισμένοι μαθητές θα είναι πιο προετοιμασμένοι από άλλους, αλλά η μάθηση πρέπει να είναι διασκεδαστική. Το SplashLearn θα σας βοηθήσει να βοηθήσετε τους μαθητές να μάθουν και να διασκεδάσουν.

SplashLearn για σχολεία δωρεάν.

Προτείνω την Επιλογή 3 — για κάθε σχολείο και δάσκαλο που θέλει να φέρει γρήγορα τους μαθητές σε καλό δρόμο το φθινόπωρο καθώς οι μαθητές διασκεδάζουν.

Αφιερώστε λίγο χρόνο κοιτάζοντας SplashLearn και εγγραφείτε σήμερα τα παιδιά ή τους μαθητές σας!

Αποκάλυψη σύνδεσης υλικού: Αυτή είναι μια „ανάρτηση ιστολογίου με χορηγία“. Η εταιρεία που το υποστήριξε με αποζημίωσε μέσω πληρωμής σε μετρητά, δώρου ή κάτι άλλο αξιόλογο για να συμπεριλάβω μια αναφορά στο προϊόν της. Ανεξάρτητα, προτείνω μόνο προϊόντα ή υπηρεσίες που πιστεύω ότι θα είναι καλές για τους αναγνώστες μου και είναι από εταιρείες που μπορώ να προτείνω. Το αποκαλύπτω αυτό σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου 16 CFR, Μέρος 255: „Οδηγοί σχετικά με τη χρήση εγκρίσεων και μαρτυριών στη διαφήμιση.“

Μην χάσετε ποτέ ένα επεισόδιο

Αποκτήστε το 10λεπτο Teacher Show στα εισερχόμενά σας.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

Schreibe einen Kommentar