#ΔιαβεβαίωσηΤέλος: Ο Davido Επιβεβαιώνει Επιτέλους Να Παντρευτεί την Chioma

0
#ΔιαβεβαίωσηΤέλος: Ο Davido Επιβεβαιώνει Επιτέλους Να Παντρευτεί την Chioma

Ένα σωματείο που πολλοί λάτρεις του Διαδικτύου περίμεναν με ανυπομονησία όλα αυτά τα χρόνια επιτέλους έγινε.

Δημοφιλές Νιγηριανό αστέρι της μουσικής, ΝταβίντοΟ , μετά από χρόνια που έπαιζε κρυφτό, επιβεβαίωσε ότι παντρεύτηκε επίσημα την Chioma.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Κάν’ το στα δωμάτιά σου» – Η Nana Yaa Brefo λέει στους LGBTQ+

Νταβίντο έκανε αυτή την επιβεβαίωση σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοφιλή κατασκευαστή σκετς, Kiekie, η οποία κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο την Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023.

Μιλώντας για τα πράγματα που έχει κάνει τον τελευταίο καιρό πριν από την κυκλοφορία του άλμπουμ του με 17 κομμάτια, το οποίο τιτλοφορείται „Timeless“ και περιλαμβάνει μια σειρά από συναρπαστικούς Νιγηριανούς και διεθνείς καλλιτέχνες, όπως Fave, Asake, Cavemen, Skepta, Angelique Kidjo. , Musa Keys και Dexta Daps.

«Είναι τρελό, είμαι παντρεμένος… πολλά διαφορετικά πράγματα, αλλά είμαστε έτοιμοι τώρα να ξαναβρεθούμε στο δρόμο». επιβεβαίωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Stonebwoy αποκαλύπτει το εξώφυλλο του άλμπουμ και τη λίστα κομματιών για το άλμπουμ «5th Dimension»

Οι χρήστες του Διαδικτύου μπορούν να θυμηθούν ότι νωρίτερα, ενώ θρηνούσαν τον γιο τους, Ifeanyi, τον Μάιο του 2022, ο βραβευμένος μουσικός, φημολογήθηκε ότι είχε παντρευτεί ιδιωτικά με την Chioma το 2022.

Αν και οι δυο τους απέτυχαν να μιλήσουν για την ένωσή τους εκείνη την εποχή, εθεάθησαν να φορούν γαμήλια μπάντα σε διάφορες δημόσιες εκδηλώσεις, ιδιαίτερα στο Νταβίντοο θείος του, τα εγκαίνια του Κυβερνήτη Αντελέκε.

Schreibe einen Kommentar