Δεν ξέρετε για το ροντέο; Τι μάτσο ταύρο!

0
Δεν ξέρετε για το ροντέο;  Τι μάτσο ταύρο!

Η Ντακότα Μπράουν ανατριχιάζει στο Σπρίνγκφιλντ

Κάθε δεύτερη Παρασκευή για Αυτό είναι το Νάσβιλ, πηδάω από την καρέκλα υποδοχής και στη θέση του συνοδηγού για να καβαλήσω κυνηγετικό όπλο με τους συναδέλφους μου από τη Μέση Τενεσί. Για αυτήν την έκδοση, έκανα μια βόλτα με την καουμπόη ροντέο Ντακότα Μπράουν. Είναι επαγγελματίας ταυρομάχος. Όχι, όχι αυτό το είδος. Οδηγήσαμε γύρω από το Σπρίνγκφιλντ, στο Τενν., και μιλήσαμε για το τι χρειάζεται για να το φτιάξεις στο ροντέο! Κουμπώνω!

Στο ροντέο, οι καλύτεροι αθλητές έχουν τέσσερα πόδια.

Τουλάχιστον έτσι το βλέπει η Ντακότα Μπράουν. Πρέπει να συμφωνήσω. Οι ταύροι και τα βόδια στα ροντέο ζυγίζουν από 1.500 έως 2.000 λίβρες και είναι ικανοί να κάνουν κατορθώματα που επιδεικνύουν ευκινησία και ταχύτητα που θα έκαναν τους περισσότερους σκύλους να ζηλέψουν. Τα ζώα διατηρούνται σε σχήμα κορυφής. Μπορείτε να δείτε τα στρώματα των μυών. Έχετε δει ποτέ ταύρο ροντέο που δεν έχει σχήμα;

Η Ντακότα πιστεύει ακράδαντα ότι υπάρχει πολύ μυαλό για αυτό το μυαλό.

Υπάρχουν μερικοί που είναι τόσο έξυπνοι που ξέρουν πού πετάνε τον αναβάτη. Και ξέρουν όταν χτυπάει αυτός ο αναβάτης, έχουν μια επιπλέον στροφή και μπορούν να είναι εκεί για να γαντζώσουν τον αναβάτη», είπε.

«Είναι πολύ τρελό να βλέπεις αυτούς που ξέρουν ακριβώς τι κάνουν όταν πετούν τον αναβάτη. Και μπορεί να είναι εντελώς 180 από την άλλη πλευρά, και θα σταματήσουν όλη αυτή την ορμή και θα πυροβολήσουν ακριβώς πίσω στο σημείο που ήταν εκείνος ο αναβάτης γιατί ξέρουν ακριβώς πού πέταξαν τον άντρα. Για μένα, είναι απίστευτο να το βλέπω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Η κουλτούρα του ροντέο στο Middle Tennessee

Χαλίλ Έκλωνα Ειδήσεις WPLN

Το Triple Sevens (μαύρο) είναι ο πιο δημοφιλής ταύρος στο Σπρίνγκφιλντ

Ο Μπράουν μεγάλωσε θέλοντας να είναι μέρος του ροντέο. Όταν έπαιζε μπέιζμπολ στο κολέγιο, πήγε στη σχολή ροντέο για ιππασία ταύρου και κολλήθηκε.

«Δεν υπάρχει αίσθηση σαν να πας στην πλάτη ενός ταύρου», λέει.

Μετά από μια δεκαετία, πήγε να γίνει ταυρομάχος. Μπορεί να σκέφτεστε τους ματατόρ της ταυρομαχίας ισπανικού τύπου. Αυτό που κάνει η Ντακότα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Οι ταυρομάχοι στο rodes είναι σύγχρονοι κλόουν ροντέο. Όπως οι κλόουν του ροντέο, οι ταυρομάχοι προστατεύουν τον πεσμένο αναβάτη ταύρου από το ζώο.

«Τώρα νιώθω πολύ περισσότερο τον έλεγχο», προσθέτει. «Είμαι πιο σίγουρος για την αθλητική μου ικανότητα να κάνω κινήσεις γύρω από έναν ταύρο αντί να είμαι δεμένος μαζί του».

Η Ντακότα έχει υποφέρει ακόμα μερικούς έντονους τραυματισμούς όλα αυτά τα χρόνια. Βαθιές μώλωπες, ραγισμένα πλευρά και βαριά διάσειση όταν ένας ταύρος πάτησε το πρόσωπό του, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

«ΘΠάντα λένε ότι δεν είναι αν πληγωθείς, αλλά πότε και πόσο άσχημα», λέει η Ντακότα, μοιράζοντας τη σοφία του καουμπόη για το να πληγωθείς.

Η Κριστίν Μπράουν και η Ντακότα Μπράουν

Ο Ντακότα μοιράζεται το πάθος του για το ροντέο με τη σύζυγό του, Κριστίν. Γρήγορα ξεκίνησε το σχοινί και έδειξε μεγάλη υπόσχεση από νωρίς. Στον πρώτο της διαγωνισμό, έμοιαζε με βετεράνο της σεζόν.

„ΜΙΚΡΟτην εργάστηκε για αυτό, κάτι που είναι πραγματικά διασκεδαστικό να το βλέπεις», θυμάται η Ντακότα χαμογελώντας.

Schreibe einen Kommentar