Δεν μπορώ να βγαίνω με αγόρια κάτω των 30 ετών. δεν έχουν τίποτα να μου προσφέρουν – δηλώνει η Vicky Zugah

0
Δεν μπορώ να βγαίνω με αγόρια κάτω των 30 ετών.  δεν έχουν τίποτα να μου προσφέρουν – δηλώνει η Vicky Zugah

Η ηθοποιός από τη Γκάνα, Vicky Zugah, προειδοποίησε αυστηρά τα παιδιά κάτω των 30 ετών να σταματήσουν να κατακλύζουν τα εισερχόμενά της με προτάσεις αγάπης και γάμου.

Σύμφωνα με την ηθοποιό, τώρα ενδιαφέρεται για άντρες άνω των 30 γιατί οι νέοι άνδρες δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν ή να προσθέσουν στη ζωή της.

Η Zugah δήλωσε ότι πλησιάζει τα 40 και ο μικρότερος αδερφός της είναι στα 30, επομένως άτομα μικρότερα από αυτό δεν πρέπει ποτέ να βγαίνουν ραντεβού μαζί της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σταματήστε να κρίνετε τους μουσικούς των γκόσπελ. είμαστε άνθρωποι και όχι άγγελοι – λέει ο Ernest Opoku στους κριτικούς

Η Vicky Zugah αποκάλυψε επίσης ότι αυτά τα νεαρά παιδιά την ενοχλούσαν εδώ και χρόνια, αλλά δεν ενδιαφέρεται γι‘ αυτούς.

Απευθυνόμενη στους παρακάτω 30 τύπους, αποκάλυψε ότι μπορούν να της στείλουν μήνυμα μόνο αν είναι για επαγγελματικούς λόγους ή για πλατωνική σχέση.

Έβαλε λεζάντα στο βίντεό της ως:

Όλοι οι άντρες κάτω των 30 ετών στο Dm μου ζητούν οτιδήποτε άλλο εκτός από επιχειρηματική και πλατωνική φιλία…,με όλο το σεβασμό ΦΥΓΕ!

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Asamoah Gyan είναι ο εγκέφαλος πίσω από την επιτυχία μου – αποκαλύπτει ο Dr Likee

Schreibe einen Kommentar