«Δεν απάντησα στο diss κομμάτι του Amerado γιατί δεν είναι του επιπέδου μου» – καυχιέται ο Medikal

0
«Δεν απάντησα στο diss κομμάτι του Amerado γιατί δεν είναι του επιπέδου μου» – καυχιέται ο Medikal

Ο βραβευμένος ράπερ από τη Γκάνα, επαγγελματικά γνωστός ως AMG Medikal, μίλησε επιτέλους για τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να αγνοήσει τον συνάδελφό του ράπερ, το diss κομμάτι του Amerado για αυτόν, λίγα χρόνια πριν.

Καταθέτοντας τους λόγους του, ο Medikal, 29 ετών, είπε ότι ο ράπερ «Obiaa boa» δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο με αυτόν και δεν είδε την ανάγκη να του προσφέρει επιρροή μέσω μιας απάντησης.

«Δεν είμαστε φίλοι, δεν έχω τίποτα εναντίον του», είπε το αφεντικό του Beyond Kontrol στους παρουσιαστές της εκπομπής στο TV3: «Νομίζω ότι πριν από τρία χρόνια, με αποδοκίμασε, αλλά δεν απάντησα»

Ενισχύοντας το υψηλό επίπεδο του, ο Medikal ανακοίνωσε ότι ορισμένα σχόλια και ομιλίες από καλλιτέχνες, καθώς και κριτικούς από κάτω του, δεν θα προκαλούσαν κανενός είδους απάντησή του.

«Ένιωσα ότι δεν έχει φτάσει στο επίπεδό μου για να αξίζει οποιαδήποτε απάντηση.» αυτός είπε.

Πρόσθεσε ότι αυτή τη στιγμή βρισκόταν στο Επίπεδο 400, το οποίο βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του και δεν θα ήταν έτοιμος για καυγάδες που δεν θα του αποσπούσαν χρήματα.

«Ο κόσμος ξέρει ότι ο Medikal λέει πάντα τη γνώμη του ή απαντά σε ένα tweet, αλλά δεν είμαι έτοιμος για βοοειδή που δεν θα με βοηθήσουν ή δεν θα βγάλουν χρήματα». κατέληξε.

Schreibe einen Kommentar