Γιορτάστε τον μήνα ανάπτυξης παικτών με το KemperSports

0
Γιορτάστε τον μήνα ανάπτυξης παικτών με το KemperSports

Ο Ιούνιος είναι ο μήνας ανάπτυξης παικτών στις εγκαταστάσεις γκολφ KemperSports σε εθνικό επίπεδο. Ως εταιρεία εμπνευσμένη από τη γνήσια αγάπη του παιχνιδιού και βασισμένη στο πάθος να κάνει κάθε εμπειρία γκολφ αξέχαστη, αυτός ο μήνας είναι αφιερωμένος στο να εμπνεύσει την ίδια αγάπη και πάθος για το παιχνίδι σε άλλους ανεξάρτητα από το ποιοι είναι, πού ζουν ή τι. φυσικά παίζουν.

Καθ‘ όλη τη διάρκεια του Ιουνίου, οι ταλαντούχες ομάδες μας σε εθνικό επίπεδο θα φιλοξενούν και θα προσφέρουν μια ποικιλία από εκπαιδευτικές ευκαιρίες, καινοτόμους προγραμματισμούς και κοινωνικές εκδηλώσεις σχεδιασμένες για όλους, είτε είστε νέος στο παιχνίδι είτε είστε δια βίου παίκτης.

Αν και πρόκειται για μια αληθινή συλλογική προσπάθεια και εστίαση σε όλη την οικογένεια των εγκαταστάσεων μας όλο το χρόνο, ο Μήνας Ανάπτυξης Παικτών KemperSports παρουσιάζει μια μοναδική ευκαιρία να ζήσετε το υπέροχο παιχνίδι του γκολφ και τη σειρά των πλεονεκτημάτων του μέσω ενισχυμένων πόρων και υποστήριξης. Το πιο σημαντικό, ο Μήνας Ανάπτυξης Παικτών βοηθά στην ενίσχυση της αίσθησης της κοινότητας και της συντροφικότητας μεταξύ των συμμετεχόντων καθώς συγκεντρωνόμαστε σε μια συντονισμένη προσπάθεια να προχωρήσουμε το παιχνίδι προς τα εμπρός και να διασφαλίσουμε ότι το μέλλον του θα είναι πιο φιλόξενο, προσβάσιμο, διασκεδαστικό και δροσερό για την επόμενη γενιά.

Σας προσκαλούμε να δείτε μια εγκατάσταση του KemperSports κοντά σας για να συμμετάσχετε στη διασκέδαση κάνοντας κλικ εδώ ή επισκεφτείτε το kempersports.com/properties και συμμετάσχετε στη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το #KSPDMonth ή κάνοντας tag στο @kempersports.

Schreibe einen Kommentar