Γέμισε τις φόρμες μου, πλήρωσε τις αμοιβές μου, με ξυπνούσε για να μάθω. Ο Abeiku Santana ευχαριστεί τη σύζυγό του (VIDEO)

0
Γέμισε τις φόρμες μου, πλήρωσε τις αμοιβές μου, με ξυπνούσε για να μάθω.  Ο Abeiku Santana ευχαριστεί τη σύζυγό του (VIDEO)

Ο Abeikua Santana απέκτησε μεταπτυχιακό από το University of Ghana Business School στη Στρατηγική Μάρκετινγκ το Σαββατοκύριακο.

Αυτό είναι το τρίτο μεταπτυχιακό που αποκτά ο ραδιοφωνικός παρουσιαστής του Okay FM. Μοιράζοντας τον ενθουσιασμό του για το τελευταίο του κατόρθωμα, ο Abeiku Santana είπε ότι η σύζυγός του, Genevieve Benyiwah Aggrey, τα τροφοδότησε όλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Medikal δεν του αρέσει να μοιράζεται το ραπ του, είναι ένας άπληστος ράπερ – Sista Afia

Η διάσημη προσωπικότητα των μέσων ενημέρωσης από τη Γκάνα αποκάλυψε ότι η σύζυγός του είχε το μεταπτυχιακό της πριν συναντηθούν, ως εκ τούτου, ενθαρρύνοντάς τον να συνεχίσει και αυτός περαιτέρω εκπαίδευση.

Σε μια υπέροχη ομιλία στην τελετή αποφοίτησής του στην οποία παρευρέθηκαν η σύζυγός του και οι συνάδελφοί του, είπε «η γυναίκα μου πήρε το μεταπτυχιακό της πριν πάρω εγώ το μεταπτυχιακό μου, οπότε με ενέπνευσε, αλλά αποφάσισα να την προκαλέσω, ώστε να έχω περισσότερα μεταπτυχιακά από αυτήν, τώρα έχω κάνει τρία„.

Ευχαριστώντας τη γυναίκα του στο παρακάτω βίντεο, είπε «στην πραγματικότητα την εγγραφή μου την πλήρωσε. Πλήρωσε τα δίδακτρα και φρόντισε να παρακολουθήσω το σχολείο για να μάθω. Μερικές φορές βάζει ξυπνητήρι για να με ξυπνήσει για να μάθω„.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πάστορας Kwame Acheampong συνεργάζεται με τον Willie και τον Mike στο τραγούδι „Aseda“

Schreibe einen Kommentar