ΒΙΝΤΕΟ: «Σχεδόν αυτοκτόνησα μετά τον ισχυρισμό της πρώην συζύγου μου» – αποκαλύπτει ο Ευαγγελιστής Akwesi Nyarko

0
ΒΙΝΤΕΟ: «Σχεδόν αυτοκτόνησα μετά τον ισχυρισμό της πρώην συζύγου μου» – αποκαλύπτει ο Ευαγγελιστής Akwesi Nyarko

Δημοφιλής μουσικός από τη Γκάνα, Ο Ευαγγελιστής εξαπατά τον Νιάρκοεθεάθη πρόσφατα σε ένα viral βίντεο να ξυλοκοπείται και να τον γδύνουν αφού φέρεται να τον έπιασε η πρώην κοπέλα του.

Ο μουσικός των Gospel κατηγορήθηκε ότι μπήκε στο δωμάτιο με τον πρώην εραστή που φέρεται να είναι παντρεμένος με άλλον άντρα. Όταν ο άντρας ήθελε να μιλήσει, τον γρονθοκόπησαν πολλές φορές και τελικά τον ξυλοκόπησαν και τον έγδυσαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο σύζυγος της Mercy Asiedu θυμωμένος Thre@tens θα μηνύσει τον Kwame Borga επειδή έκανε δυσφημιστικά σχόλια για τη γυναίκα του

Το εν λόγω βίντεο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα social media, συμπεριλαμβανομένου αυτού του είπε ο Nyarkoη πρώην σύζυγος του.

Μετά από όλη την καταστροφή, ο μουσικός των γκόσπελ αποκάλυψε ότι παρόλο που ήταν εξοργισμένος με τον τρόπο που η γυναίκα του χειρίστηκε το όλο θέμα, τα πράγματα μεταξύ τους είναι καλύτερα τώρα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο τρόπος που ενήργησε η σύζυγός του όταν λύθηκε το ζήτημα τον απογοήτευσε σε βαθμό που παραλίγο να αυτοκτονήσει.

Ο Akwesi Nyarko πρόσθεσε ότι σώθηκε με τη χάρη του Θεού και, όπως έχουν τα πράγματα τώρα, συνομιλεί με τη σύζυγό του, παρόλο που και οι δύο δεν έχουν σχέδια να ξαναβρεθούν σε γάμο.

Δείτε το παρακάτω βίντεο…

Schreibe einen Kommentar