ΒΙΝΤΕΟ: Ο Kwadwo Sheldon επιδεικνύει το βελούδινο εσωτερικό του σχεδόν ολοκληρωμένου νέου σπιτιού του στα social media

1
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Kwadwo Sheldon επιδεικνύει το βελούδινο εσωτερικό του σχεδόν ολοκληρωμένου νέου σπιτιού του στα social media

Δημοφιλής Youtuber από τη Γκάνα, Γεια σου Sheldon σύντομα θα γίνει ιδιοκτήτης από μόνος του.

Μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης για να κάνει τα διάφορα κανάλια του στο Youtube αυτά που πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να παρακολουθούν καθημερινά, Γεια σου Sheldon έχει επιλέξει έναν πολύ ωραίο τρόπο για να δείξει πώς χρησιμοποιούσε τα χρήματα που έβγαζε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Kuami Eugene τελικά αντιδρά στον ισχυρισμό του νεαρού μουσικού Fotocopy ότι τον μισεί – Δείτε βίντεο

Σε ένα βίντεο, που μοιράστηκε την Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023, το οποίο έχει τη λεζάντα: «Καλώς ήρθατε σε μια νέα διανομή», ο Σέλντον είπε έμμεσα στον κόσμο ότι είναι ο ιδιοκτήτης του όμορφου διαμερίσματος που γύριζε.

Το μέρος που στάθηκε ενώ έκανε τα γυρίσματα φαίνεται να είναι ο χώρος του χολ του σπιτιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ama Tundra εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στον Dr Likee, την Kyinkyina Twan και άλλους που βοήθησαν να ταξιδέψει στη Γαλλία (Βίντεο)

Από το βίντεο γίνεται αντιληπτό ότι ο χώρος της μεγάλης αίθουσας είχε πλακάκια ολόγυρα και δεν μπορεί κανείς να κρύψει τον θαυμασμό του για το πώς φαίνεται όμορφο, βελούδινο και εξαίσιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν μπορώ ποτέ να παντρευτώ μια γυναίκα γιατί δεν είναι φυσιολογικό για μένα – Wanlov

Όπως είναι χαρακτηριστικό του αμφιλεγόμενου εαυτού του, ο οικοδεσπότης της εκπομπής «Yawa of the Day» πήγε επίσης στην ενότητα σχολίων για να ρίξει μια λεπτή σκιά στον Daniel McKorley σχετικά με τους πρόσφατους ισχυρισμούς του ότι οι νέοι της Γκάνας είναι τεμπέληδες και κοιμούνται πολύ.

Το βίντεο έχει επίσης συγκεντρώσει πολλές αντιδράσεις στο timeline του Sheldon στο Twitter, με πολλούς από τους θαυμαστές και τους φίλους του να τον συγχαίρουν.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα…

Schreibe einen Kommentar