ΒΙΝΤΕΟ: Ο Abeiku Santana K!sses με πάθος τη σύζυγό του καθώς παίρνει ένα άλλο μεταπτυχιακό από το University of Ghana Business School

0
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Abeiku Santana K!sses με πάθος τη σύζυγό του καθώς παίρνει ένα άλλο μεταπτυχιακό από το University of Ghana Business School

Gilbert Aggrey, ευρέως γνωστός ως Abeiku Santanaολοκλήρωσε ένα ακόμη εκπαιδευτικό ταξίδι.

Η βραβευμένη προσωπικότητα των μέσων ενημέρωσης απέκτησε άλλο ένα μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο της Γκάνας Business School στη Στρατηγική Μάρκετινγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Μου λείπεις πολύ» – Η σύζυγος του παρουσιαστή της ευτυχισμένης FM Dr. Cann, η Ντόρκας αναφέρει σε συναισθηματικό αφιέρωμα έναν χρόνο μετά τον θάνατό του

Αποφοίτησε σήμερα, 25 Μαρτίου 2023.

Στην τελετή αποφοίτησής του, Abeiku Santana είχε πολλά από τα μέλη της οικογένειάς του, συμπεριλαμβανομένης της όμορφης γυναίκας του, των αφεντικών του, της Fadda Dickson, του Kennedy Osei και πολλών άλλων συνεργατών.

Αφού αποκάλυψε γιατί πήγε για άλλο μεταπτυχιακό και πώς η γυναίκα του ήταν πολύ υποστηρικτική, ο παρουσιαστής της εκπομπής του Okay FM έδωσε στη γυναίκα του ένα ωραίο φιλί.

Σε μια διαφορετική ανάρτηση στον τοίχο του blogger King Bygone στο Facebook, δήλωσε ότι ο Abeiku Santana είναι ένας πολύ γνωστός έμπειρος επαγγελματίας με πλήθος γνώσεων στα μέσα ενημέρωσης, τις δημόσιες σχέσεις και το μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένου του μάρκετινγκ σχέσεων, της στρατηγικής επωνυμίας, του κοινωνικού μάρκετινγκ, στρατηγική διαχείριση και έρευνα μάρκετινγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ernest Opoku και ο αδελφός Sammy σχεδόν συμμετέχουν στο Fistf!ght καθώς συναντιούνται δημόσια – Δείτε βίντεο

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο UGBS, ο Abeiku Santana συνέχισε την πορεία της ανάπτυξης έντονο ενδιαφέρον για τη βιομηχανία της φιλοξενίας και τη δυναμική της φύση. Διεξήγαγε μια ερευνητική μελέτη σχετικά με την ποιότητα των υπηρεσιών και την απόδοση του ξενοδοχείου μετά τον COVID-19, η οποία έχει συγκεντρώσει σημαντική προσοχή. Η έρευνά του είχε ως στόχο να διερευνήσει πώς η ποιότητα των υπηρεσιών επηρεάζει την απόδοση των ξενοδοχείων στον απόηχο της πανδημίας COVID-19, ένα σχετικό ζήτημα στον κλάδο της φιλοξενίας.

Εκτός από το μεταπτυχιακό του στη Στρατηγική Μάρκετινγκ από το Πανεπιστήμιο της Γκάνας Business School, Abeiku Santana είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Τουρισμού και Φιλοξενίας από το Πανεπιστήμιο του Cape Coast και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Δημόσια Διοίκηση από το GIMPA.


Schreibe einen Kommentar