ΒΙΝΤΕΟ: «Η περιγραφή του Σπάικ Λι για την κινηματογραφική βιομηχανία της Γκάνα δεν ήταν έξυπνη» – ισχυρίζεται ο Τζέιμς Γκάρντινερ

0
ΒΙΝΤΕΟ: «Η περιγραφή του Σπάικ Λι για την κινηματογραφική βιομηχανία της Γκάνα δεν ήταν έξυπνη» – ισχυρίζεται ο Τζέιμς Γκάρντινερ

Ηθοποιός Τζέιμς Γκάρντινερ απάντησε στα σχόλια που έκανε διάσημος Αμερικανός σκηνοθέτης και ηθοποιός, Σπάικ Λιότι δεν γνώριζε ότι η Γκάνα είχε μια ακμάζουσα κινηματογραφική βιομηχανία μέχρι που ήρθε στη χώρα ως μέλος της ομάδας Creative Arts που συνόδευε την Αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Kamala Harris, κατά τη διάρκεια της τριήμερης επίσκεψής της στην Γκάνα.

Μιλώντας σε συνέντευξή του στο Asaase Radio με έδρα την Άκρα, ο σκηνοθέτης του «Da 5 Bloods» δήλωσε επίσης ότι θα του άρεσε να επικοινωνήσει με ανθρώπους της κινηματογραφικής βιομηχανίας και να μοιραστεί μερικές εμπορικές ιδέες, μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Kwabena Kwabena αποκαλύπτει γιατί αποφάσισε να πάρει πτυχίο στα 44 του – Δείτε βίντεο

«Δεν ήξερα ότι υπάρχει μια ακμάζουσα κινηματογραφική βιομηχανία στην Γκάνα, ξέρω για τη Νιγηρία. Και είπα ότι δημοσιοποιήθηκε ότι έρχομαι και δεν με πλησίασε κανείς από το κινηματογραφικό γραφείο. Θα ήθελα πολύ να συναντήσω τους ανθρώπους της κινηματογραφικής βιομηχανίας εδώ [in Ghana].»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ηθοποιός Harold Amenyah παντρεύεται μια όμορφη φίλη – Δείτε βίντεο

Τζέιμς Γκάρντινερ στην απάντησή του σε αυτές τις παρατηρήσεις του βραβευμένου Αμερικανού αστέρα του κινηματογράφου δήλωσε ότι η απάντησή του δεν ήταν έξυπνη, πιθανότατα επειδή αιφνιδιάστηκε από την ερώτηση.

Πρόσθεσε ότι κανένας έξυπνος άνθρωπος δεν θα δηλώσει κατηγορηματικά ότι δεν γνώριζε ότι η χώρα στην οποία βρισκόταν τη στιγμή που έκανε την παρατήρηση δεν είχε μια ακμάζουσα βιομηχανία σε έναν συγκεκριμένο χώρο, όταν η πραγματικότητα επί τόπου ήταν το αντίθετο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ήρθα στη Γαλλία για να ζητήσω υποστήριξη για την ακαδημία ποδοσφαίρου μου» – Yaw Dabo

Τζέιμς πρόσθεσε ότι ένιωθε ότι ο Σπάικ θα μπορούσε απλώς να ήταν διπλωματικός και πρότεινε ότι δεν υπήρχαν σχέδια να συναντήσει ανθρώπους της κινηματογραφικής βιομηχανίας, οπότε ίσως, να σχεδιάσουν και να κάνουν κάτι στο μέλλον.

Τόνισε περαιτέρω ότι, λαμβανομένων υπόψη όλων των πραγμάτων, το σχόλιο του Spike Lee μπορεί καλύτερα να περιγραφεί ως χαλαρή συζήτηση.

Δείτε το βίντεο του James Gardiner να μιλάει για αυτό παρακάτω…


Schreibe einen Kommentar