ΒΙΝΤΕΟ: Έχεις τατουάζ, αλλά μας λες ότι είναι αμαρτία να τρως χοιρινό κρέας – Η Kumchacha σκληραίνει τη Sonnie Badu

0
ΒΙΝΤΕΟ: Έχεις τατουάζ, αλλά μας λες ότι είναι αμαρτία να τρως χοιρινό κρέας – Η Kumchacha σκληραίνει τη Sonnie Badu

Ο Προφήτης Kumchacha, ο οποίος είναι ο ιδρυτής και γενικός επόπτης των Heaven’s Gate Ministries, επέκρινε τον ιεροκήρυκα Sonnie Badu με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο για τα χοιρινά σχόλιά του.

Θυμηθείτε ότι μόλις πριν από μερικούς μήνες, η Sonnie Badu strong;y υποστήριξε ότι το χοιρινό κρέας είναι ακάθαρτο, επομένως οι άνθρωποι που το τρώνε μπορεί να καταλήξουν στην κόλαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το να τρυπήσω το αυτί μου είναι η μεγαλύτερη λύπη μου στη ζωή – αποκαλύπτει ο Osebo The Zaraman

Το σχόλιό του προκάλεσε μια συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με άτομα χωρισμένα στα δύο και ο καθένας να υπερασπίζεται τη θέση του στα σχόλια.

Αν και έχουν περάσει εβδομάδες από τότε που έκανε αυτές τις παρατηρήσεις η Sonnie Badu ο Προφήτης Kumchacha αναθεώρησε ξανά το θέμα ρωτώντας τον Sonnie Badu γιατί έχει ένα τατουάζ στο σώμα του και τώρα λέγοντας στους ανθρώπους ότι τρώνε χοιρινό είναι κακό.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Βίβλος στο Λευιτικό απαγόρευσε το χοιρινό και τα τατουάζ, οπότε γιατί ο μουσικός και ιεροκήρυκας του Ευαγγελίου έχει τατουάζ σε όλο του το σώμα, αν πιστεύει ότι το χοιρινό δεν είναι καλό για να τρώνε οι άνθρωποι;

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μητέρα του Kaywa πεθαίνει στα γενέθλιά του

Schreibe einen Kommentar