Βέλτιστες πρακτικές για τη χρήση του Pinterest για διακοσμητές εσωτερικών χώρων

1
Βέλτιστες πρακτικές για τη χρήση του Pinterest για διακοσμητές εσωτερικών χώρων

Η εσωτερική διακόσμηση είναι πραγματικά τέχνη. Διακοσμείτε και σχεδιάζετε το σπίτι ενός ατόμου για τα επόμενα αρκετά χρόνια. Επιπλώνετε το μέρος όπου θα κοιμηθούν, θα χαλαρώσουν, θα κάνουν ντους, θα μαγειρέψουν και ουσιαστικά θα ζήσουν. Δεν είναι μικρό κατόρθωμα και πρέπει να ληφθεί με τη μέγιστη ακρίβεια και συζήτηση.

Αναθέτοντας ένα τόσο σημαντικό έργο, κάποιος θα μπορούσε αρχικά να κατακλυστεί, όχι μόνο με τη δουλειά αλλά με την τεράστια έκταση των επιλογών σχεδιασμού. Αυτές οι επιλογές συνοδεύονται από αρκετές κρίσιμες ανησυχίες.

Ένα από αυτά είναι ο προϋπολογισμός. Τα μεγάλα έργα εσωτερικής διακόσμησης τόσο με αισθητική όσο και με λειτουργικότητα μπορεί να μην συνοδεύονται πάντα από φιλελεύθερα κεφάλαια.

Τα θέματα και οι χρωματικοί συνδυασμοί μπορεί να είναι δύσκολο να σχεδιαστούν όταν τίθενται περιορισμοί από τέτοια περιορισμένα κεφάλαια. Μπορεί να είναι πολύπλοκο να δημιουργήσετε οπτικά ελκυστικά δωμάτια με τις πρόσθετες δυσκολίες να εξοπλίσετε έναν χώρο με χρησιμότητα και ανθεκτικότητα για χάρη της πιο σημαντικής ποιότητας: της ικανοποίησης του χρήστη.

Και όμως, η ικανοποίηση των χρηστών και οι λύσεις σε όλες αυτές τις ανησυχίες μπορούν να μετριαστούν κάπως με την έξυπνη χρήση νέων δεδομένων στον ολοένα και πιο τεχνολογικό κόσμο μας. Το Pinterest, μια ισχυρή εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, αποδεικνύεται εξαιρετικά χρήσιμη για τη δουλειά των διακοσμητών εσωτερικών χώρων. Αυτή η πλατφόρμα που βασίζεται σε εικόνες επιτρέπει σε κάποιον να οργανώσει αισθητικές ιδέες για διακοσμητικά εσωτερικά σχέδια, να δει τις ιδέες άλλων, να αντλήσει έμπνευση και επίσης να ανεβάσει αξιόλογα τελικά προϊόντα.

Φωτογραφία του charlesdeluvio στο Unsplash

Pinterest για διακοσμητές εσωτερικών χώρων

Προκειμένου μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης να βοηθήσει τους σχεδιαστές εσωτερικών χώρων στον βαθμό που αναφέρθηκε παραπάνω, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πώς το Pinterest μπορεί να χρησιμοποιηθεί καλύτερα για σχεδιαστές εσωτερικών χώρων. Ακολουθούν μερικές προτάσεις για σχεδιαστές εσωτερικών χώρων που θέλουν να αντλήσουν πολύτιμη έμπνευση από το Pinterest:

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό Pinterest. Θα σας ζητηθεί να συμπεριλάβετε τη διεύθυνση email, έναν κωδικό πρόσβασης και την ηλικία σας. Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη αυτές τις πληροφορίες και να χρησιμοποιήσετε ένα επαγγελματικό όνομα χρήστη για την εταιρεία σας.

Μόλις δημιουργηθεί, ένας λογαριασμός Pinterest επιτρέπει την πρόσβαση στον λογαριασμό, συμπεριλαμβανομένων προτάσεων στη ροή σας, σημαντικών καρφιτσών και πινάκων δημιουργικών για έμπνευση.

Αναζήτηση στο Περιεχόμενο

Βρείτε εμπνευσμένες ιδέες και αναζητήστε τους πελάτες σας στη γραμμή που βρίσκεται στο επάνω μέρος της σελίδας. Το Pinterest έχει εικόνες από χρωματικούς συνδυασμούς, υπέροχα σπίτια και διαμερίσματα, διακοσμητικά δωματίων, υπνοδωμάτια, μπάνια, κουζίνες, σαλόνια κ.λπ.

Υπάρχουν μοντέρνες, μποέμ, vintage και κάθε θέμα ανάμεσα στις εικόνες στο Pinterest. Η αναζήτηση μπορεί να εξαρτάται από το τι ψάχνετε εσείς ως σχεδιαστής, καθώς και από το τι αναζητά ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Για παράδειγμα, αν σχεδιάζετε ένα σπίτι για μια οικογένεια με ένα παιδί, μπορεί να εξηγήσετε ένα συναρπαστικό θέμα που μπορεί να ζητήσουν σαν χώρο για τον τετράχρονο μελλοντικό αστροναύτη τους. Μόλις εισαχθούν λέξεις και αναζητηθούν μέσω της γραμμής αναζήτησης, το Pinterest σάς επιτρέπει να βρείτε διάφορες εικόνες όλων αυτών των σχεδίων και να λάβετε πιο καλά ενημερωμένες αποφάσεις.

Φωτογραφία του Souvik Banerjee στο Unsplash

Καρφιτσώστε εικόνες

Καρφιτσώστε τις εικόνες που θα θεωρούσατε σχετικές με τα έργα σας. Εάν ορισμένες εικόνες είναι ελκυστικές και θεωρείται ότι θα χρησιμοποιηθούν είτε για έμπνευση είτε για να δείτε ένα παρόμοιο προϊόν, μπορεί να αποθηκευτεί ως καρφίτσα σε έναν πίνακα.

Εάν έχετε βρει το τέλειο παράδειγμα κρεβατοκάμαρας με διακοσμητικά φεγγαριού και αστεριών για το παιδί ενός εργολάβου, αυτό θα άξιζε μια καρφίτσα καθώς τα πάντα, από τα χρώματα μέχρι τη διάταξη, τα έπιπλα και τα διακοσμητικά μπορεί να είναι χρήσιμα στο δικό σας σχέδιο.

Φτιάξτε σανίδες

Δημιουργήστε σανίδες για τις καρφίτσες. Η χρήση σανίδων δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι κάποιος καρφιτσώνει αυτές τις σχεδιασμένες εικόνες με ακίδες ώθησης σε μια σανίδα από φελλό. Αν το κάνετε ηλεκτρονικά, μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα περισσότερες πηγές έμπνευσης και να τις οργανώσετε με πιο τακτοποιημένο τρόπο.

Όταν μια εικόνα είναι καρφιτσωμένη, το Pinterest δίνει την επιλογή να συμπεριληφθεί η εικόνα σε έναν πίνακα με έναν γενικό τίτλο. Αυτό σας επιτρέπει να διαχωρίσετε τις εικόνες σε ένα περίγραμμα, καθιστώντας ευκολότερο να αποφασίσετε πώς θα θέλατε να φαίνεται το δικό σας σχέδιο.

Επιστρέφοντας στο οικογενειακό παράδειγμα, μια εικόνα της κρεβατοκάμαρας του παιδιού μπορεί να μπει σε έναν πίνακα που φέρει την ένδειξη „Johnny’s bedroom“. Μπορείτε να διαχωρίσετε τις εικόνες σε διαφορετικούς πίνακες για κάθε δωμάτιο ή τμήμα του σπιτιού.

Βρείτε Έμπνευση

Χρησιμοποιήστε τις διάφορες πηγές έμπνευσης για να ολοκληρώσετε τη δική σας πρωτότυπη εσωτερική διακόσμηση. Αν σας αρέσουν συγκεκριμένα κομμάτια ή σχέδια στο Pinterest, μπορείτε να αντιγράψετε μερικά από αυτά με τα δικά σας προϊόντα στην πραγματική ζωή.

Εάν σε εσάς και στον πελάτη σας αρέσει πολύ το πάνω μέρος σε σχήμα φεγγαριού για το σκελετό του κρεβατιού, μπορείτε να το βρείτε σε ένα τοπικό κατάστημα, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ή σκαλισμένο σε ξύλο. Εάν θέλετε να προσθέσετε τη δική σας πινελιά σε ένα σχέδιο με διαφορετικά έπιπλα ή διαφορετική εμφάνιση, μπορείτε να προχωρήσετε και να το κάνετε έχοντας υπόψη τον προϋπολογισμό.

Αν αντί για αστέρια στα σεντόνια, ο πελάτης ήθελε να προσθέσει αστέρια που περιβάλλουν το πάνω μέρος σε σχήμα φεγγαριού σκαλισμένο από το ίδιο ξύλο, θα μπορούσατε να το κάνετε από την εικόνα εμπνευσμένη από το Pinterest με ξύλα που έχουν απομείνει από το σχήμα του φεγγαριού.

Το τελικό αποτέλεσμα θα ήταν πιο πρωτότυπο και επίσης αρκετά οικονομικό.

Φωτογραφία από τον Stephen Phillips – Hostreviews.co.uk στο Unsplash

Συμπεριλάβετε τη δική σας εργασία

Όταν ολοκληρωθεί η δημιουργία, το Pinterest επιτρέπει επίσης στους σχεδιαστές να δημιουργήσουν τις δικές τους καρφίτσες και ένας σχεδιαστής εσωτερικών χώρων ή πραγματικά οποιοσδήποτε έχει την επιλογή να ανεβάσει το δικό του σχέδιο.

Ως πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, το Pinterest είναι μια οπτικά δημιουργική διέξοδος και ως σχεδιαστής εσωτερικών χώρων, πολλά σχέδια έχουν αξία για άλλους που θέλουν να δημιουργήσουν παρόμοια σχέδια.

Εάν ο σχεδιασμός έχει ολοκληρωθεί και επιτρέπεται από τον ανάδοχο, μπορείτε στη συνέχεια να δημιουργήσετε τη δική σας καρφίτσα με μια εικόνα της όμορφης, τελικής εσωτερικής διακόσμησης. Αυτή η εικόνα μπορεί να συνεχίσει να εμπνέει άλλους σχεδιαστές στις δικές τους διαδικασίες σχεδιασμού.

Βελτιώστε τις αναζητήσεις

Υπερωρίες, καθώς εξοικειώνεστε περισσότερο με την πλατφόρμα Pinterest και βελτιώνετε την αναζήτηση λέξεων μέσω περισσότερων έργων, οι πηγές έμπνευσης και οι πιο δημιουργικές ιδέες μπορούν μόνο να αυξηθούν.

Καθώς οι ιδέες μεγαλώνουν, το Pinterest θα αναπτύσσεται μέσω της λήψης και της κυκλοφορίας των πρόσθετων καρφίδων και της αυξανόμενης εφευρετικότητας. Φροντίστε να διασκεδάσετε με τη διαδικασία αναζήτησης σχεδίου και το ίδιο το σχέδιο!

Το Pinterest είναι μια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων για να μοιράζεστε και να απορροφάτε νέες ιδέες. είναι επιτακτική ανάγκη οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων να το εκμεταλλευτούν. Σε αυτό το σημείο, οι εικόνες στη ροή θα αλλάξουν φυσικά από τον αλγόριθμο του Pinterest ώστε να συσχετιστούν με αυτό που αναζητήθηκε καθώς αλλάζει.

Αφού αναζητήσετε πληροφορίες σχεδιασμού, η ροή θα γεμίσει με εμπνευσμένα εσωτερικά σχέδια. Αν κάποιο τραβήξει το μάτι του σχεδιαστή σας, μπορείτε εύκολα να το καρφιτσώσετε για αργότερα και να το εξετάσετε στο επόμενο σχέδιο.

Schreibe einen Kommentar