«Ήρθα στη Γαλλία για να αναζητήσω υποστήριξη για την ακαδημία ποδοσφαίρου μου» – Yaw Dabo

0
«Ήρθα στη Γαλλία για να αναζητήσω υποστήριξη για την ακαδημία ποδοσφαίρου μου» – Yaw Dabo

Γκανέζος ηθοποιός, Ουάου Ντάμποαποκάλυψε γιατί έκανε το πρόσφατο ταξίδι του στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τον μικρότερο ηθοποιό σε συνέντευξή του στο Zionfelix, όταν κάθισαν στη Γαλλία, αποκάλυψε ότι έχει κάνει πολλά ταξίδια στην Ευρώπη όλα αυτά τα χρόνια για διακοπές και στιγμές διασκέδασης, αλλά αυτή τη φορά, είναι αποκλειστικά για επαγγελματικούς σκοπούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Για αυτό το αδύναμο A$$ Pu$$y» – Ο βασιλιάς Nasir κατακεραυνώνει τη Shugatiti για την επιβάρυνση των 2 εκατομμυρίων δολαρίων για τον ενήλικο F!lm

Επιβεβαίωσε ότι αυτό το ταξίδι αναζητά υποστήριξη για την ακαδημία ποδοσφαίρου του, την Dabo Soccer Academy.

Ντάμπο αποκάλυψε ότι με τα χρόνια διηύθυνε την ακαδημία μόνος του με δικά του χρήματα, αλλά επί του παρόντος, τα πράγματα έχουν γίνει δύσκολα γι ‚αυτόν και ως αποτέλεσμα, πιστεύει ότι χρειάζεται την υποστήριξη άλλων ανθρώπων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: #VGMA24: Ανακοινώθηκε η νέα ημερομηνία για το 2023 Vodafone Ghana Music Awards

Συνέχισε δηλώνοντας ότι έψαχνε να δημιουργήσει μια συνεργασία με ομάδες και ακόμη και ακαδημίες ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, ώστε να είναι ευκολότερο να πάρει ομάδες για τους ποδοσφαιριστές του όταν έρθει η ώρα.

Ο ηθοποιός του κινηματογράφου «Aware Ben Nie» τόνισε επίσης ότι θέλει να μπορέσει να δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο με ομάδες στην Ευρώπη, ώστε όποτε υπάρχει ανάγκη να μεταγραφεί κάποιος από τους παίκτες του, η χώρα ή η ομάδα στην οποία μετακομίζει θα είναι ήδη γνωστός.

Δείτε τον Yaw Dabo να μιλάει στη συνέντευξη παρακάτω για περισσότερα…

Schreibe einen Kommentar