Έργα βελτίωσης κατοικίας το 2023

5
Έργα βελτίωσης κατοικίας το 2023

Ιδέες για οικιακά έργα DIY για το 2023

Σκέφτομαι μπροστά και σχεδιάζω τα οικιακά μας έργα για το 2023 σε αυτήν την ανάρτηση. Τι είδους έργα σχεδιάζετε; Μερικές ιδέες θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν το βάψιμο εσωτερικών τοίχων, την προσθήκη χαρακτηριστικών εξωραϊσμού, την αναμόρφωση μιας κουζίνας ή του μπάνιου ή ακόμα και την εγκατάσταση μιας πισίνας. Όποια έργα κι αν έχετε στο μυαλό σας, είμαι σίγουρη ότι θα κάνουν το σπίτι σας να φαίνεται υπέροχο! Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε τι Έργα Βελτιώσεων Οικίας το 2023!

Πριν και μετά τα μαύρα παράθυρα του λευκού σπιτιού

Σχεδιασμός οικιακών έργων ανά μήνα

Ελπίζω να επιτύχω όλα αυτά τα έργα βελτίωσης σπιτιού ανά μήνα. Χώρισα κάθε δωμάτιο και χώρισα τα έργα ώστε να μπορώ να επικεντρωθώ σε αυτό το δωμάτιο κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Σκοπεύω να δουλέψω σε κάθε συγκεκριμένο δωμάτιο κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα και να δημοσιεύσω τα αποτελέσματα το συντομότερο δυνατό.

Ιανουάριος – Ανανέωση οικογενειακού δωματίου

Αρχίσαμε ήδη να ανανεώνουμε το οικογενειακό δωμάτιο αντικαθιστώντας τα έπιπλα στο δωμάτιο. Προσθέσαμε μια νέα ενότητα και βρήκα ένα credenza στο FB Marketplace που ανατρέπω. Είμαι ενθουσιασμένος να δω πώς θα εξελιχθεί και να πετύχω τον στόχο μου μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, αν και μπορεί να μην μοιραστώ τα αποτελέσματα μέχρι τον Φεβρουάριο.

Θα ήθελα να πάρω ένα νέο χαλί και ίσως να αλλάξω τις κουρτίνες, αλλά όλα φαίνονται τόσο καλά με το νέο τμήμα που μπορεί να μην χρειαστεί!

ιδέες διακόσμησης σπιτιού, άνετο σαλόνι

Φεβρουάριος – Ενημέρωση Garage

Ονειρευόμουν να καθαρίσω το γκαράζ μας τα τελευταία δύο χρόνια. Θα ήθελα πολύ να ξεφορτωθώ, να οργανώσω τα πράγματα, να βάψω τους τοίχους και να κάνω εποξειδικά δάπεδα. Σκοπεύω να πλύνω πρώτα τα πατώματα για να δω αν είναι απαραίτητο το εποξειδικό, αλλά δεν νομίζω ότι τα πατώματα του γκαράζ ήταν ποτέ καθαρά από τότε που χτίστηκε αυτό το σπίτι πριν από 40 χρόνια, lol.

Δεν έχω φωτογραφία του γκαράζ μας, οπότε μοιράζομαι το γκαράζ στο τελευταίο μας σπίτι.

–>> Μπορείτε να δείτε πώς οργανώσαμε το γκαράζ μας στο τελευταίο μας σπίτι εδώ

ΓΚΑΡΑΖ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ (2014)

Αν έχετε βαρεθεί το γκαράζ σας να είναι ακατάστατο ή άχρηστο, ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές και κόλπα για το πώς να οργανώσετε το γκαράζ ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τον χώρο!

Μάρτιος – Ενημερώσεις για το υπόστεγο και το εξωτερικό

Ο Μάρτιος είναι μια υπέροχη εποχή για να εργαστείτε έξω και πραγματικά ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΝΟΙΞΗ. Αφού καθαρίσουμε το γκαράζ, τα περισσότερα από αυτά τα αντικείμενα πιθανότατα θα βρουν το δρόμο τους προς το υπόστεγο, οπότε θα χρειαστεί να το γεμίσουν. Τα ηλεκτρικά εργαλεία του συζύγου μου έχουν καταλάβει το υπόστεγο και θα ήθελα πολύ να οργανώσω τα πάντα και να μετατρέψω το υπόστεγο σε εργαστήριο. Τούτου λεχθέντος, θα χρειαστεί να βρούμε ένα μέρος για είδη κηπουρικής και ίσως χρειαστεί να φτιάξουμε ένα ξεχωριστό υπόστεγο κήπου.

SHED 2023

Κάθε Άνοιξη αγγίζω τη μπογιά έξω από το σπίτι επειδή το σπίτι μας είναι λευκό και το περασμένο καλοκαίρι έπρεπε να επιβιβαστούμε στα παράθυρα λόγω του τυφώνα Ian, οπότε υπάρχουν τρύπες που γεμίσαμε και πρέπει να βαφτούν.

Επανασχεδίασα τον κήπο της αυλής μας και θα ήθελα να φυτέψω φοίνικες κατά μήκος του φράχτη με μαύρο σάπια φύλλα. Έχουμε συνθλίψει κέλυφος εκεί αυτήν τη στιγμή και θα πρέπει να σκάψω το μεγαλύτερο μέρος από αυτό. Θα ήθελα πολύ να προσθέσω 2 κληματαριά με αναρριχώμενα λουλούδια στην είσοδο και την έξοδο του κήπου. Σκοπεύω να φυτέψω νέα βότανα και λαχανικά στον κήπο και να πλύνω με πίεση τον φράχτη.

πίσω αυλή στον κήπο δίπλα στην αυλή diy

Θα ήθελα πολύ να κατασκευάσω ή να εγκαταστήσω έναν υπαίθριο χώρο ντους πριν από το καλοκαίρι, οπότε αυτό είναι στη λίστα με τις υποχρεώσεις μας, αλλά μπορεί να επιστρέψει στο τέλος του καλοκαιριού.

Απρίλιος – Ανανέωση κουζίνας και φαγητού

Η κουζίνα μας για το Μπάνκετ και το φαγητό φαίνεται λίγο παλιό με την ταπετσαρία του πλοίου, οπότε θα ήθελα να ξαναφτιάξω τους τοίχους με άλλη ταπετσαρία, μπογιά ή στένσιλ. Θα ήθελα πολύ να αντικαταστήσω τις καρέκλες, αν και άνετες, θα ήθελα κάτι πιο λειτουργικό με παιδιά… ξύλινες καρέκλες υψηλής ποιότητας που καθαρίζονται εύκολα.

γωνιά πρωινού για συμπόσιο κουζίνας

Πεθαίνω να προσθέσω συρτάρια στα ντουλάπια των τυφλών μας στην κουζίνα. Αντικαταστήσαμε τα συρτάρια του ντουλαπιού της κουζίνας μας το περασμένο καλοκαίρι και κρατήσαμε τα παλιά συρτάρια για να τα χρησιμοποιήσουμε στα τυφλά ντουλάπια (ένα άλλο πράγμα που καταλαμβάνει αποθήκευση στο υπόστεγο, lol).

Ανακαίνιση μικρής κουζίνας πριν και μετά

Σκέφτομαι να βάψω το πλακάκι να κερδίσει ένα καρό σχέδιο και να αντικαταστήσω τις σανίδες βάσης στο συμπόσιο.

cropped-Two-Toned-Painted-Kitchen-Cabinets-boho-decor.jpg
ΚΟΥΖΙΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΝΤΟΥΛΑΠΩΝ

Θα ήθελα πολύ να αντικαταστήσω ή να βάψω τα σκαμπό του μπαρ. Τα τρέχοντα σκαμπό μπαρ μας είναι vintage μπαμπού και τα λατρεύουμε! Ωστόσο, τρίζουν όταν κάποιος περιστρέφεται μέσα τους και πάντα ευχόμουν να ήταν πιο ανοιχτόχρωμο, φυσικό χρώμα ξύλου. Δεδομένου ότι τα σκαμπό του μπαρ εισρέουν στο οικογενειακό δωμάτιο, μπορεί να τα βάψω ως μέρος της ανανέωσης της διακόσμησης του οικογενειακού δωματίου!

Μάιος – Ανανέωση κρεβατοκάμαρας για κορίτσια

Η κόρη μου ζήτησε να ανανεώσει την κρεβατοκάμαρά της ξανά. Δεν νομίζω ότι δημοσίευσα ποτέ φωτογραφία ή ανάρτηση από το υπνοδωμάτιό της όταν το ξανακάναμε το 2021, lol.

Διακόσμηση κρεβατοκάμαρας δύο κοριτσιών

Ζητά ένα καινούργιο κεφαλάρι (το οποίο μπορεί να το κάνω DIY), νέες κουρτίνες και να βάψει τους τοίχους σε πράσινο χρώμα ή να χρησιμοποιήσει μια ταπετσαρία/στένσιλ.

Ιούνιος – Den/Home Office

Θα ήθελα πολύ να προσθέσω προστασία της ιδιωτικής ζωής στην πόρτα της κουζίνας που χωρίζει το Den/Office και να περιγράψω τον τοίχο με όμορφα floral χρώματα, να βάψω την επένδυση και να αντικαταστήσω τον καναπέ και το οθωμανικό κάλυμμα.

DEN BEFORE (Καλοκαίρι 2021)

Simple Made Pretty Game Room Οικογενειακό Δωμάτιο

Στο γραφείο, θα ήθελα να ενημερώσω τις περσίδες παραθύρων (συσκοτισμένες ή μηχανοκίνητες περσίδες), να αντικαταστήσω τη μαρμάρινη προεξοχή του παραθύρου (επειδή έχει ραγίσει) και ενδεχομένως να αντικαταστήσω το φωτιστικό οροφής (το οποίο αυτή τη στιγμή είναι ανεμιστήρας, αλλά θα ήθελα κάτι καλύτερα για εργασία πάνω από το τραπέζι χειροτεχνίας).

Ιδέες διάταξης δωματίου χειροτεχνίας ikea

Ιούλιος – Ανανέωση βασικού υπνοδωματίου

Ποτέ δεν μπόρεσα να φέρω το έργο τέχνης όπως μου αρέσει στην κύρια κρεβατοκάμαρά μας, γι‘ αυτό θα ήθελα να δημιουργήσω έναν τοίχο γκαλερί, να αποκτήσω νέα στόρια (συσκότιση με λειτουργία από πάνω προς τα κάτω/κουμπί προς τα πάνω) και να προσθέσω ξύλινα ράφια στην ντουλάπα.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ (Καλοκαίρι 2021)

τοίχο προφορά πράσινο υπνοδωμάτιο

Αύγουστος – Ενημερώσεις για το υπνοδωμάτιο των αγοριών

Ο γιος μου ζήτησε επίσης να ανανεώσει την κρεβατοκάμαρά του, αλλά θα ήθελε απλώς να μετακινήσει τα έπιπλά του. Μπορεί να το φροντίσουμε πριν από τον Αύγουστο 🙂

Σύγχρονη ενημέρωση για αγόρια με δίφυλλη πόρτα

Σεπτέμβριος – Ανακατασκευή πλυντηρίου

Θα ήθελα πολύ να αντικαταστήσω τα επάνω ντουλάπια στο δωμάτιο πλυντηρίων και να προσθέσω χώρο για να στεγάσει την ηλεκτρική σκούπα και τη σφουγγαρίστρα μας. Δεδομένου ότι μας λείπει ο χώρος της ντουλάπας, πραγματικά δεν υπάρχει χώρος για να κρύψουμε το κενό! Ενημερώσαμε το δωμάτιο πλυντηρίων το 2019 και επί του παρόντος έχει στυλ αγροικίας. Θα ήθελα να το κάνω να φαίνεται μοντέρνο με ντουλάπια που εκτείνονται μέχρι την οροφή.

ιδέες για πολύ μικρά πλυντήρια

Οκτώβριος

Δεν έχω προγραμματίσει τίποτα για τον Οκτώβριο, το οποίο είναι υπέροχο, αλλά είμαι σίγουρος ότι κάτι θα προκύψει, οπότε αφήνω τον μήνα Οκτώβριο για να ολοκληρώσω ημιτελή έργα 🙂

Νοέμβριος Δεκέμβριος

Δεδομένου ότι οι διακοπές είναι συνήθως τόσο απασχολημένες, δεν σκοπεύω να κάνω έργα βελτίωσης σπιτιού κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου. Έχουμε επίσης χριστουγεννιάτικα στολίδια γύρω από το σπίτι, συμπεριλαμβανομένου ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου, επομένως είναι δύσκολο να δουλέψετε στο σπίτι με όλα αυτά τα διακοσμητικά εμπόδια.

Ζωγραφική και Δάπεδα

Δεν έχω τη ζωγραφική διαιρεμένη ανά μήνες, επειδή πιθανότατα θα βάψω κάθε δωμάτιο που αναφέρεται παραπάνω κατά τη διάρκεια της ανανέωσης και της ενημέρωσης. Θα ήθελα πολύ να αποκτήσω νέους ορόφους στο σπίτι μας, αλλά είναι ακόμα στον αέρα αν συμβεί αυτό και είμαι ικανοποιημένος με τα πατώματα μέχρι να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό το DIY.

Αφαίρεση οροφής ποπ κορν

Η αφαίρεση της οροφής του ποπ κορν είναι στη λίστα επιθυμιών μου μαζί με νέα πατώματα. Και τα δύο είναι τεράστια έργα, αλλά η αφαίρεση της οροφής του ποπ κορν είναι στη λίστα με τις υποχρεώσεις μας κάποια μέρα.

Πριν και μετά το Ranch House του Λευκού Οίκου Μαύρη περιποίηση

Ολοκληρώστε τον Σχεδιασμό Έργων για το σπίτι DIY για το 2023

Αισθάνομαι καλά με αυτήν τη λίστα με τα οικιακά έργα DIY που θα θέλαμε να ολοκληρώσουμε το 2023. Εάν σκοπεύετε να κάνετε κάποια οικιακά έργα φέτος, σας ενθαρρύνω να φτιάξετε μια λίστα όπως αυτή και να σχεδιάσετε τα έργα. Μπορεί να μην κάνουμε όλα αυτά τα έργα, αλλά δεν πειράζει. Μπορεί να προσθέσω και άλλο έργο καθώς συνεργάζομαι με χορηγούς. Έχοντας συγκεντρώσει αυτό το σχέδιο θα καταστήσει πιο εύκολο να επιτευχθούν τα έργα και ανυπομονώ να δω τι νέες ενημερώσεις θα φέρει το 2023.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

15 φθηνά και εύκολα έργα βελτίωσης σπιτιού για το Σαββατοκύριακο

Εικόνες πριν και μετά που θα σας εμπνεύσουν να αγοράσετε ένα επάνω μέρος για Fixer

Ανακατασκευή ντουλαπιών κουζίνας – Γρήγορες πόρτες ντουλαπιών

Πώς να κάνετε Stencil δάπεδα από πλακάκια

Psssssttt…Αυτή τη στιγμή προσφέρω ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στη Βιβλιοθήκη Ψηφιακών Πόρων μας σε όλους τους συνδρομητές μας στο ενημερωτικό δελτίο. Η ιδιωτική σας πρόσβαση περιλαμβάνει δεκάδες δωρεάν εκτυπώσιμες χειροτεχνίες, διακόσμηση σπιτιού και οδηγούς οργάνωσης. Βιαστείτε και κερδίστε τα δώρα σας εδώ! (Οι οδηγίες πρόσβασης αποστέλλονται μετά την εγγραφή).

Αποποίηση ευθυνών: Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών ή μια ανάρτηση με χορηγία. Όλες οι απόψεις είναι πάντα 100% δικές μου και δεν συνεργάζομαι με κανένα προϊόν ή εταιρεία που δεν χρησιμοποιώ και αγαπώ. Ανατρέξτε στην Πλήρη Αποκάλυψη για περισσότερες πληροφορίες.

Ιδέες για οικιακά έργα DIY για το 2023


Schreibe einen Kommentar