Ένας άλλος τρόπος να τραφούμε – ο Depersonas μαγειρεύει με λογική

1
Ένας άλλος τρόπος να τραφούμε – ο Depersonas μαγειρεύει με λογική
αγελάδες

Μια νέα πορεία ξεκινά και είναι πάντα μια συναρπαστική στιγμή για όλους, επίσης και για την ομάδα catering Depersonas που μαγειρεύει με λογική. Το σχολικό κυλικείο, εκτός από το ότι βοηθά στην οργάνωση της οικογενειακής ζωής, επιτελεί μια πολύ σημαντική διατροφική, κοινωνική και εκπαιδευτική λειτουργία. Το σχολείο είναι μια αναπόσπαστη εμπειρία ζωής και ανάπτυξης και, σε αυτόν τον αιώνα των μεγάλων προκλήσεων, πρέπει επίσης να γίνει μηχανή αλλαγής. Γνωρίζουμε όλο και περισσότερο τη σχέση που έχει το φαγητό με την υγεία μας και με το περιβάλλον. Τον Αύγουστο γνωριστήκαμε έκθεση του ΟΗΕ που προειδοποίησε για τις επιπτώσεις στο περιβάλλον και στην υγεία μιας παγκόσμιας δίαιτας που βασίζεται σε προϊόντα ζωικής προέλευσης και συνέστησε τη μείωση της κατανάλωσής τους.

Η δέσμευση αυτού του catering ήταν από την αρχή να προχωρήσει προς ένα υγιεινό και βιώσιμο μενού και, Από το 2017, στο catering μας έχουμε δεσμευτεί να συμπεριλάβουμε στο μενού του σχολείου μια μέρα την εβδομάδα χωρίς κρέας ή ψάρι. Από αυτόν τον μήνα θα επισημαίνονται στο μενού που λαμβάνετε κάθε μήνα, επειδή είναι σημαντικό οι οικογένειες, τα σχολεία και οι τροφοδότες να αλληλοσυμπληρώνονται και να συνεργάζονται για μια πιο συνειδητή διατροφή. Αυτή θα συνεχίσει να είναι η δέσμευσή μας σε αυτήν την αρχική πορεία. Για να αντικαταστήσετε το κρέας με φυτικές πρωτεΐνες, τα όσπρια είναι υπέροχοι σύμμαχοι και τα παιδιά σας τα τρώνε στο σχολείο δύο φορές την εβδομάδα. Όλα τα όσπρια που χρησιμοποιούμε στις κουζίνες μας είναι βιολογικά και ισπανικά και, όπως κάνουμε με τα περισσότερα τρόφιμα που χρησιμοποιούμε, τα αγοράζουμε απευθείας από τους παραγωγούς. Επίσης Φέτος θα συνεχίσουμε να έχουμε προϊόντα από τον βιολογικό κήπο Των ανθρώπων που καλλιεργούν την ευημερία σας, που μεγαλώνει μέρα με τη μέρα φτιάχνοντας ένα τέλειο tandem με το catering. Σε κάθε πινακίδα σημειώνονται και τα υπόλοιπα βιολογικά προϊόντα.

Ένα άλλο στοιχείο που εμφανίζεται στα μηνιαία μενού που έρχονται στα χέρια σας είναι το Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης. Θέλουμε να συμβάλουμε στη διάδοσή τους και να σας υπενθυμίσουμε ότι οι καθημερινές μας επιλογές ως καταναλωτές είναι πολύ σημαντικές για την επίτευξη κοινωνικών αλλαγών και την προστασία του πλανήτη μας. Έτσι, επιλέγοντας αυτό το catering, συμβάλλετε άμεσα σε τρεις από αυτούς τους παγκόσμιους στόχους: Υγεία και ευημερία, Υπεύθυνη παραγωγή και κατανάλωση και Μείωση των ανισοτήτων. Έχουμε ήδη μιλήσει για τα δύο πρώτα, αλλά είναι επίσης ότι αυτό το catering αποτελείται από μια μεγάλη ομάδα στην οποία, μεταξύ άλλων, συμμετέχουν άτομα με νοητική υστέρηση και το καθιστούν δυνατό, συμβάλλοντας έτσι στην επαγγελματική και προσωπική τους εξέλιξη, αλλά και σε μια πιο δίκαιη κοινωνία.

Schreibe einen Kommentar