Έλεγχος εφαρμογής Facebook – NextScripts

0
Έλεγχος εφαρμογής Facebook – NextScripts

Λαμβάνουμε πολλές ερωτήσεις σχετικά με την επερχόμενη προθεσμία για την αξιολόγηση της εφαρμογής Facebook. Οι άνθρωποι ρωτούν τι πρέπει να κάνουμε. Η ειλικρινής απάντηση θα ήταν: «Κανείς δεν έχει ιδέα».
Υποβάλαμε πολλές εφαρμογές για έλεγχο στο Facebook χρησιμοποιώντας διαφορετικούς τρόπους περιγραφής και εξήγησης του τι κάνει το SNAP. Όλες οι υποβολές μας είναι ακόμη σε εκκρεμότητα.

Ο παρακάτω οδηγός είναι η απλούστερη υποβολή που κάναμε. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως αναφορά για το δικό σας.

Τι δικαιώματα χρειάζεται το SNAP;

Το SNAP χρειάζεται μόνο διαχείριση_σελίδων και δημοσίευση_σελίδων για ανάρτηση σε σελίδες και δημοσίευση_σε_ομάδες για ομάδες.

Πως να προετοιμαστείς?

1. Δημιουργήστε δοκιμαστικό χρήστη

Facebook: Ένα μέλος της ομάδας ελέγχου μας θα δοκιμάσει τον τρόπο με τον οποίο η εφαρμογή σας χρησιμοποιεί το manager_pages.

Δημιουργήστε έναν νέο χρήστη WordPress με δικαιώματα διαχειριστή. Για παράδειγμα το fbtempadmin.

2. Δημιουργήστε μια εκπομπή οθόνης.

Facebook: Πρέπει να δούμε την εφαρμογή σας χρησιμοποιώντας το manager_pages, ώστε να μπορούμε να δούμε ότι δεν παραβιάζει τις πολιτικές μας. Ανεβάστε μια αναλυτική παρουσίαση βίντεο οθόνης χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε μέθοδο, (ακόμη και εγγραφή με το τηλέφωνό σας).

Κάντε μια προβολή οθόνης της διαδικασίας με τον οποίο εμφανίζεται αυτόματα η νέα ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στο ιστολόγιο στη σελίδα του Facebook. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε λογισμικό που μπορεί να καταγράψει τη δραστηριότητα της οθόνης σας. Χρησιμοποιούμε το TinyTake από τις εφαρμογές Mango. Είναι δωρεάν.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα του screencast που φτιάξαμε:

Πώς να εφαρμόσει?

1. Παρακαλώ μεταβείτε στο https://developers.facebook.com/apps και κάντε κλικ στην εφαρμογή σας.

Εάν και πάλι δεν το κάνατε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις->Βασικό και μεταφορτώστε το „Εικονίδιο εφαρμογής“ 1024×1024 και επιλέξτε „Υποστήριξη της δικής μου επιχείρησης“ στην ενότητα „Επιχειρηματική χρήση“.

Κάντε κλικ στην „Επισκόπηση εφαρμογής“ στο αριστερό μενού. Κάντε κλικ στο κουμπί «Έναρξη υποβολής».

2. Επιλέξτε διαχείριση_σελίδων και δημοσίευση_σελίδων για ανάρτηση σε σελίδες και δημοσίευση_σε_ομάδες αν χρειάζεστε ομάδες.

3. Κάντε κλικ στο «Προσθήκη λεπτομερειών» για κάθε στοιχείο. Συμπληρώστε τη φόρμα.

Οδηγίες βήμα προς βήμα:

Μόνο εγώ θα χρησιμοποιήσω την εφαρμογή. Κανένας άλλος δεν θα δει ή θα χρησιμοποιήσει ποτέ την εφαρμογή.

Δείτε το τηλεοπτικό πρόγραμμα για το demo αυτής της διαδικασίας…

1. Συνδεθείτε στον πίνακα διαχειριστή WP MyWebSiteURL.com ως Διαχειριστής. (Διεύθυνση URL σύνδεσης: https://www.MyWebSiteURL.com/wp-admin Όνομα χρήστη: fbtempadmin Κωδικός πρόσβασης: **************** )
2. Δημιουργήστε νέα ανάρτηση ιστολογίου.
3. Συμπληρώστε τη μορφή μηνύματος στην ενότητα Autopost to Facebook
4. Δημοσίευση Blogpost.
5. Το περιεχόμενο από το πεδίο „Μορφή μηνύματος“ του Facebook θα εμφανιστεί στη Σελίδα Facebook „My Page Name“ μαζί με κοινόχρηστο σύνδεσμο προς τη νέα ανάρτηση ιστολογίου που δημιουργήθηκε.

Αυτό είναι. Η εφαρμογή δεν θα χρησιμοποιηθεί για κανέναν άλλο σκοπό. Θα είμαι μόνο χρήστης αυτής της εφαρμογής. Η εφαρμογή δεν θα διαβάσει δεδομένα από το Facebook. Όλο το περιεχόμενο που δημοσιεύεται μέσω της εφαρμογής μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως πριν από τη δημοσίευση.

4. Ανεβάστε το screencast.

5. Επαναλάβετε αυτό για όλα τα άλλα στοιχεία.

6. Κάντε κλικ στο «Υποβολή για έλεγχο».

Θα ενημερώσουμε αυτή τη σελίδα μία φορά εάν λάβουμε νέα σχετικά με τη διαδικασία υποβολής. Μόλις λάβουμε έγκριση, αυτή η σελίδα θα μεταφερθεί σε εκπαιδευτικά προγράμματα.

Schreibe einen Kommentar